Leverkusen – Darmstadt Pont, pronosticuri și cote – 02/09/2023 Bundesliga

Home » Leverkusen – Darmstadt Pont, pronosticuri și cote – 02/09/2023 Bundesliga

Bayer Leverkusen – SV Darmstadt 98

În a treia zi de sâmbătă, Bundesliga ne rezervă din nou cinci meciuri interesante pentru noi, fanii fotbalului. Un duel oarecum inegal va avea loc pe BayArena din Leverkusen. Aflați în pontul nostru Leverkusen – Darmstadt dacă Werkself va continua să se afirme pe valul succesului sau dacă Lilienii vor obține primul punct din noul sezon.

Leverkusen pare a fi una dintre cele mai bune echipe din campionat în acest moment. Prima victorie a celor de la Werkself în fața celor de la Leipzig a fost urmată de un alt succes convingător împotriva celor de la Gladbach, sâmbăta trecută. Pe de altă parte, vizitatorii de la Darmstadt au plătit din nou foarte mult tribut săptămâna trecută, acasă, împotriva lui Union Berlin. În ciuda faptului că au fost depășiți timp de aproximativ 70 de minute, Lilienii au suferit în cele din urmă o înfrângere cu 1:4.

Iar statisticile de puțin mai în urmă vorbesc și ele în favoarea lui Bayer 04. În ultimele opt meciuri din Bundesliga, Leverkusen a rămas neînvinsă în fața echipelor promovate și a triumfat de șase ori. În plus, Werkself a marcat de 23 de ori în aceste opt meciuri. Ultima înfrângere în fața unei echipe promovate datează din 14/03/2021, când au pierdut cu 2-1 în fața Arminiei Bielefeld.

Leverkusen – Darmstadt Info:

  • Data & Ora: 02.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, ziua a treia de meciuri
  • Transmisie TV: Sky

Leverkusen Form &; Balance Check

Cu Xabi Alonso ca antrenor principal, Bayer 04 Leverkusen a suferit o metamorfoză remarcabilă în sezonul trecut, urcând până pe locul șase. În acest sezon, jucătorii de sub Bayerkreuz vor participa din nou în Europa League. În campionat, Bayer 04 luptă pentru locurile fruntașe și are ca obiectiv absolut obligatoriu calificarea în Liga Campionilor.

Și la startul în campionat, renanii au fost complet convingători în primele două zile de campionat. După victoria cu 3:2 în fața lui Leipzig din start, în săptămâna precedentă îi aștepta duelul renan cu Gladbach. Și acolo, Leverkusen a avut o prestație solidă și s-a impus cu 3:0 pe Borussia-Park.

Noi sosiri în întregime

Moussa Diaby a fost probabil cel mai important jucător pentru Werkself în pre-sezon, contribuind cu nouă goluri și nouă pase de gol în Bundesliga. Cu toate acestea, având în vedere că francezul strălucește acum la Aston Villa în Premier League, alți jucători vor trebui să fie în centrul atenției în noul sezon.

Cu toate acestea, noii sosiți ai lui Werkself nu par să evite lumina reflectoarelor. Toți noii veniți ai lui Bayer au fost strălucitori pe teren până acum. Xhaka a ghidat destinele în primele meciuri, Grimaldo și Hofmann au orchestrat pase de gol, iar Boniface a strălucit la Mönchengladbach cu o dublă.

Leverkusen fapte &; analiză
  • A ocupat locul 6 în Bundesliga în sezonul trecut.
  • A învins cu 3:0 pe Gladbach în săptămâna precedentă.
  • Eliminat în semifinalele Europa League anul trecut

Darmstadt forma & verificare de bilanț

Torsten Lieberknecht a transformat Darmstadt 98 într-o echipă absolut de top în sezonul trecut. Lilienii s-au numărat printre echipele de top pe tot parcursul sezonului și și-au asigurat promovarea din a 2-a Bundesliga în penultima zi de campionat. Însă începutul noului sezon a fost cel mai nefericit pentru lilieci. În primul tur al Cupei, hessienii au suferit o înfrângere cu 3-0 în fața echipei Homburg din liga regională.

Cu toate acestea, începutul primului sezon de Bundesliga din 2017 a fost mult mai promițător. Cu toate acestea, lilienii au pierdut cu 0:1 împotriva finalistei Cupei, Eintracht Frankfurt. Împotriva lui Union Berlin, Darmstadt a ținut din nou bine pasul, dar hessienii au cedat de mai multe ori în situații standard. Trei goluri primite din standarde au dus în cele din urmă la o înfrângere cu 1:4 pentru Lilies.

Slăbiciune la standard

Performanța impresionantă a lui Darmstadt din anul precedent s-a bazat în principal pe o muncă defensivă stabilă. Pe parcursul întregului sezon, portarul Marcel Schuhen a încasat doar 28 de goluri și a păstrat o foaie albă în 13 meciuri. Cu un total de numai 33 de goluri primite, SVD a stabilit cea mai solidă apărare din întreaga a 2-a Bundesliga.

Împotriva lui Frankfurt la începutul sezonului, SVD a fost foarte fermă și a permis doar câteva ocazii de gol. Iar în primul meci pe teren propriu împotriva lui Union Berlin, Lilien i-a ținut pe cei de la Eisern la o valoare xG de 1,69. Cu toate acestea, harghitenii au fost extrem de ghinioniști cu standardele și, în consecință, au încasat patru goluri.

Darmstadt fapte și analize
  • În pre-sezon pe locul 2 în 2. Bundesliga.
  • Pierdut 1:4 împotriva lui Union în săptămâna precedentă.
  • A pierdut 16 din ultimele 18 meciuri în deplasare în Bundesliga

Aliniere preconizată – ultima actualizare la 1 septembrie 2023

Antrenorul Xabi Alonso nu va avea niciun motiv să facă schimbări majore în echipa sa. Prin urmare, ne așteptăm ca Werkself să joace din nou în 3-4-2-1 împotriva lui Darmstadt și fără nicio schimbare în echipa de start. Hincapié și Adli vor lipsi pentru ultima oară din cauza suspendării.

Pentru Darmstadt, ne așteptăm din nou la un fel de 3-4-3, cu rolurile la mijlocul terenului nefiind foarte bine stabilite. Luca Pfeiffer va juca probabil din nou în vârf la Leverkusen.

Leverkusen – Darmstadt comparație directă & statistici

În cele șapte dueluri anterioare dintre Leverkusen și Darmstadt, lilienii au reușit doar două victorii, în timp ce renanii au ieșit deja învingători de cinci ori. Până acum, SVD a reușit doar o singură victorie pe BayArena. Cu toate acestea, Bayer 04 a câștigat întotdeauna ultimele trei dueluri.

  • Ultima victorie a lui Gladbach în fața lui Leverkusen a avut loc pe 12.09.2015.
  • Pentru prima dată din 2017, cele două echipe se află din nou în aceeași ligă
  • Duelul de pe locul 3 împotriva locului 17 în campionat
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.