Stuttgart – Freiburg Sfat, pronosticuri și cote – 02/09/2023 Bundesliga

Home » Stuttgart – Freiburg Sfat, pronosticuri și cote – 02/09/2023 Bundesliga

VfB Stuttgart – SC Freiburg

Încă un weekend aduce, ca aproape întotdeauna, o nouă zi de meci în Bundesliga. Sâmbăta viitoare este din nou acea oră, la 15:30, și începe conferința din ziua a treia. În această zi, pe ordinea de zi se află din nou meciuri captivante, printre care se numără și confruntarea dintre VfB Stuttgart și SC Freiburg. Ambele echipe au avut un start solid în noul sezon și vor să își continue performanța. Puteți găsi perspectiva noastră asupra acestui duel din Baden-Württemberg în pontul nostru Stuttgart – Freiburg.

În a treia zi de meci din sezonul precedent, exact același duel a avut loc pe Mercedes-Benz Arena din Stuttgart. Atunci, formația din Breisgau s-a impus cu 1:0, iar în general, SCF a depășit VfB ca număr 1 în Ländle în ultimii ani. Ultima victorie a lui Stuttgart în campionat datează din 2018.

Și SC Freiburg a avut un start mai bun în acest sezon. Cei de la Breisgauer au câștigat primele două meciuri din noul sezon. VfB Stuttgart, în schimb, a intrat în a doua zi de campionat ca lider, dar a fost învinsă cu 1-5 la Leipzig vinerea trecută.

Stuttgart – Freiburg Info

  • Data & Ora: 02.09.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Mercedes-Benz Arena, Stuttgart
  • Competiția: Bundesliga, ziua a treia de meciuri

    R

  • Transmisie TV: Sky

Stuttgart Formă &; Verificare bilanț

Ultimii ani au arătat mereu VfB Stuttgart cu o echipă promițătoare, însă șvabii s-au trezit în fiecare an luptând cu retrogradarea. Anul trecut, VfB a luptat până la capăt și a evitat retrogradarea în a doua Bundesliga prin victoria la retrogradare împotriva lui HSV.

Sub conducerea antrenorului Sebastian Hoeneß, obiectivul pentru acest sezon este de a urca în sfârșit în clasament. După o deschidere reușită în cupă împotriva lui Balingen, VfB a început noul sezon de Bundesliga cu o victorie impresionantă cu 5:0 împotriva lui VfL Bochum. În cel de-al doilea meci, împotriva celor de la Leipzig, VfB a reușit să ia și un avantaj de 1:0, pe care l-a păstrat până la pauză. Dar RB Leipzig a accelerat ulterior și a câștigat în cele din urmă cu 5:1.

Stiller în centru

Actualul sezon aduce o serie de plecări pentru VfB, care au avut loc cu puțin timp înainte de încheierea perioadei de transferuri. Căpitanul de lungă durată Wataru Endo s-a mutat la Liverpool, în Premier League, cu puțin timp înainte de începerea sezonului. Apărătorul Konstantinos Mavropanos a plecat și el în insulele britanice. Grecul s-a alăturat recent actualei echipe de pe locul doi în Premier League, West Ham United.

Șvabii l-au adus apoi pe Angelo Stiller ca întărire la sfârșitul săptămânii trecute. Jucătorul în vârstă de 22 de ani s-a mutat la Neckar de la Hoffenheim și este așteptat să umple golul lăsat de plecarea lui Endo. În cariera sa de până acum, mijlocașul a strâns 47 de meciuri în prima ligă germană

Stuttgart fapte &; analiză
  • A ocupat locul 16 în Bundesliga în pre-sezon.
  • Diferență de goluri de 6:5 după două meciuri în campionat.
  • Învins cu 1:5 de Leipzig în săptămâna precedentă

Freiburg forma & verificare bilanț

Freiburg a reușit o nouă performanță impresionantă în sezonul trecut. Breisgauer și-a asigurat locul cinci în Bundesliga și a ajuns și în 16-imile de finală ale Europa League. Acest lucru subliniază abordarea atentă adoptată de Freiburg în ultimii ani.

Fanii lui Freiburg speră la un succes similar în noul sezon. În meciul de deschidere din Bundesliga, formația din Breisgau a învins-o pe Hoffenheim cu 2-1. Săptămâna precedentă, SCF a înfruntat-o pe Werder Bremen acasă, pe stadionul Europa-Park, și s-a luptat mult timp în ciuda multor ocazii bune. În cele din urmă, Breisgauer a avut nevoie de un gol în prelungiri pentru ca a doua victorie în al doilea meci să fie perfectă.

Philipp s-a întors

Christian Streich a fost desemnat pe deplin meritat antrenor al anului 2022. Ca aproape nimeni altcineva, el este capabil să vrăjească jucătorii. Din acest motiv, multe tinere talente tinere decid să se mute la Freiburg, și nu fără motiv. În ceea ce privește meciul următor, SC se va baza cu siguranță încă o dată pe ofensiva sa puternică.

Maximilian Philipp s-a integrat perfect și la revenirea sa la Breisgau. La revenirea acasă, la fostul său club, atacantul de 29 de ani a marcat direct. În primii trei ani de carieră la SCF, el a jucat 88 de meciuri și a marcat 18 goluri și a oferit 23 de pase de gol.

Freiburg fapte &; analiză
  • Ultimul sezon pe locul 5 în clasamentul Bundesliga.
  • A învins cu 1:0 pe Bremen în săptămâna precedentă.
  • Trei victorii din primele trei meciuri ale sezonului

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 1 septembrie 2023

VfB Stuttgart va începe din nou în 4-2-3-1. Enzo Millot este posibil să revină în unsprezece de start după problemele sale la vițel. Woo-yeong Jeong va juca probabil de la început împotriva fostului său club, la mijlocul ofensiv.

SC Freiburg va juca probabil din nou într-un 4-2-3-1. Maximilian Philipp a revenit săptămâna trecută pentru clubul din Breisgau și a marcat golul victoriei în prelungiri. Prin urmare, ne putem foarte bine imagina că jucătorul de 29 de ani va fi în unsprezece de start la Stuttgart.

Stuttgart – Freiburg comparație directă &; Statistici

În cele 47 de întâlniri dintre cele două echipe de până acum, VfB Stuttgart a înregistrat 26 de victorii, în timp ce Sport-Club Freiburg a ieșit învingătoare de 17 ori. Celelalte șase întâlniri s-au încheiat la egalitate. Cu toate acestea, Stuttgart nu a marcat niciun gol în ultimele opt meciuri de campionat împotriva SCF.

  • Ultima victorie a lui Stuttgart pe teren propriu în Bundesliga împotriva lui Freiburg a avut loc pe 29/10/2017.
  • Ambele stadioane se află la doar 134 de kilometri distanță.
  • Ambele echipe au fost despărțite de 26 de puncte în campionat în pre-sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.