Gladbach – Bayern Sfat, pronosticuri și cote – 02/09/2023 Bundesliga

Home » Gladbach – Bayern Sfat, pronosticuri și cote – 02/09/2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Bayern Munchen

Meciul de top al Bundesligii ne duce în această săptămână la Rinul Inferior. Ochii fanilor fotbalului german vor fi ațintiți asupra clasicului dintre Borussia din Gladbach și FC Bayern, sâmbătă, de la ora 18:30, în cadrul celei de-a treia zile. Ambele echipe sunt în căutarea a trei puncte importante înainte de viitoarea pauză internațională. Aflați cine credem că va ieși învingător din această confruntare prestigioasă în sfaturile noastre de pariuri Gladbach – Bayern.

Pentru a treia oară în ultimele patru sezoane, Mönchengladbach are doar un punct în cont după două zile de meci. Cu toate acestea, VfL nu este în niciun caz un outsider. La urma urmei, în trecut, FC Bayern Munchen a reprezentat un adversar favorit pentru ei. Din sezonul 2011/12, Mönchengladbach a adunat 35 de puncte împotriva campioanei în exercițiu, mai multe decât orice altă echipă din Bundesliga.

Cu toate acestea, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, este în căutarea celei de-a treia victorii în al treilea meci din Bundesliga cu echipa sa. În săptămâna precedentă, el s-a impus cu 3:1 în fața lui FC Augsburg cu campioana en-titre. Cu toate acestea, nici palmaresul lui Tuchel împotriva lui Gladbach nu este tocmai remarcabil, deoarece tehnicianul de 50 de ani a câștigat doar șapte din cele 14 meciuri pe care le-a disputat împotriva „vulpoilor” ca antrenor.

Gladbach – Bayern info:

  • Data & Ora: 02.09.2023, 18:30 Uhr
  • Curtea: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Competiție: Bundesliga, ziua a treia de meciuri
  • Transmisie TV: Sky

Gladbach Formă &; Verificare bilanț

Această echipă din Gladbach a jucat în mijlocul absolut al campionatului în cea mai mare parte a sezonului trecut. Mai ales în a doua jumătate a sezonului, echipa antrenorului Daniel Farke nu a arătat aproape deloc rezistență și a cedat unul sau două meciuri la început de sezon. La finalul sezonului, vulpoii au terminat pe un dezamăgitor loc zece.

Sub conducerea noului antrenor Gerardo Seoane, Borussia vrea acum să revină în afacerile internaționale. Cu toate acestea, începutul de sezon a fost din nou cam lent pentru Foals. Gladbach a început noul sezon din Bundesliga cu o remiză 4-4 la Augsburg, înainte de a suferi o înfrângere grea, 3-0, în fața rivalilor din Renania, Leverkusen, săptămâna precedentă.

Probleme cu portarul lui Gladbach

Gladbach Borussia Borussia este ceva asemănător cu adversarii de temut ai lui Bayern. Dar pentru ca seria de cinci meciuri fără înfrângere în fața campioanei en-titre să continue pentru „vulpi”, vor avea nevoie sâmbătă de o nouă prestație de excepție a portarilor. Timp de mulți ani, Yann Sommer a fost cel care a excelat în mod regulat pentru Gladbach împotriva lui FC Bayern.

După aventura sa de șase luni la FCB, portarul naționalei elvețiene activează acum la Inter Milano în Serie A. Compatriotul său Jonas Omlin ar trebui de fapt să conducă Foals în noul sezon în calitate de căpitan. Cu toate acestea, jucătorul de 29 de ani va fi probabil indisponibil în următoarele săptămâni din cauza unei accidentări la umăr. În consecință, Jan Olschowsky, în vârstă de 21 de ani, va trebui probabil să se ridice deasupra lui însuși împotriva campionilor recordurilor și în următoarele meciuri.

Gladbach fapte &; analiză
  • A ocupat locul zece în Bundesliga în sezonul trecut.
  • A pierdut cu 0:3 împotriva lui Leverkusen în săptămâna precedentă.
  • Doar cinci victorii în Bundesliga în 2023

Bayern forma & verificare de bilanț

Sezonul trecut la FCB a fost orice, dar nu fără probleme. În cele două competiții majore de cupă, au fost eliminați în sferturile de finală, ceea ce i-a dezamăgit foarte mult pe suporterii lui Bayern. Cu toate acestea, FCB și-a asigurat în cele din urmă titlul de campioană, chiar dacă cu mult noroc. În sezonul actual, campionii recordului vizează din nou tripla.

Cu toate acestea, în Supercupă, echipa din Munchen a suferit o înfrângere, când Leipzig a dominat-o cu 0:3 pe propriul stadion. În schimb, primul meci din Bundesliga, împotriva lui Bremen, a decurs mult mai pozitiv pentru Bayern, care a urcat direct pe locul doi în clasament, cu o victorie cu 4-0. Campioana en-titre și-a păstrat avantajul și în cel de-al doilea meci din Bundesliga, de data aceasta cu o victorie cu 3:1 în fața lui FC Augsburg.

Aripile lui Bayern

Posturile de aripă ofensivă sunt întotdeauna ocupate de jucători de top la Bayern. Cu Gnabry, Sané și Coman, clubul are în echipă trei jucători care, în cea mai bună formă a lor, pot fi clasificați, fără îndoială, ca fiind de clasă mondială. În ciuda unui sezon mai degrabă mixt, Serge Gnabry a fost cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 14 goluri în sezonul precedent pentru campionii recordurilor.

Atât Sané, cât și Coman au contribuit la plasa adversă cu câte opt goluri fiecare. În absența lui Jamal Musiala, cei trei au jucat ultima dată împreună împotriva lui Augsburg și au fost cu toții în 11-le de start al lui Bayern. Sâmbăta viitoare, cei trei vor căuta să strălucească din nou împreună și să creeze oportunități pentru golgeterul Harry Kane.

Bayern fapte &; analiză
  • Campionii germani în exercițiu
  • Cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Bundesliga anul trecut

    R

  • A învins cu 3:1 pe Augsburg în săptămâna precedentă

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 1 septembrie 2023

Gladbach a jucat ultima dată împotriva lui Leverkusen într-un 3-4-2-1 și ne așteptăm ca și împotriva lui Bayern să joace în acest sistem. Cum Florian Neuhaus nu a mai convins în ultima vreme în centru, Rocco Reitz ar putea începe în centru împotriva campionilor en-titre. Nou-venitul Jordan va ieși probabil de pe bancă. Portarul Jonas Omlin nu va fi probabil la dispoziția „Foals” în următoarele săptămâni din cauza unei accidentări.

Campionii germani ai recordurilor vor începe din nou probabil într-un 4-2-3-1. Nu ne așteptăm la nicio schimbare în echipa de start a antrenorului Thomas Tuchel. Jamal Musiala, Raphaël Guerreiro și Manuel Neuer vor lipsi în continuare împotriva lui Gladbach din cauza unor accidentări.

Gladbach – Bayern comparație directă & statistici

Dacă analizăm în profunzime întâlnirea directă dintre aceste două echipe, devine clar că FC Bayern are clar avantaj în acest duel. Bayern a ieșit victorioasă de 57 de ori din cele 118 întâlniri de până acum. Mönchengladbach a înregistrat 29 de victorii, iar 32 de partide s-au încheiat la egalitate. Totuși, de când Jupp Heynckes a părăsit FC Bayern pentru a doua oară, campioana en-titre a ieșit victorioasă doar în opt din cele 21 de dueluri cu Borussia.

  • Ultima victorie a lui Bayern în Bundesliga pe terenul lui Gladbach a fost pe 02/03/2019.
  • Cele două echipe au fost despărțite de 28 de puncte în pre-sezon.
  • Gladbach nu a pierdut niciunul dintre ultimele cinci meciuri disputate împotriva lui Bayern
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.