Bayern – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 27.08.2023 Bundesliga

Home » Bayern – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 27.08.2023 Bundesliga

Bayern Munchen – FC Augsburg

Săptămâna precedentă, FC Bayern a deschis prima zi din Bundesliga cu un meci în deplasare la Bremen. În a doua zi de meci, campioana en-titre încheie acum runda în prima ligă. Pentru primul meci pe teren propriu din noul sezon, FC Augsburg este oaspete. Aflați în sfaturile noastre de pariuri Bayern – Augsburg dacă Fuggerstädter poate provoca o surpriză pe Allianz Arena.

Antrenorul lui Bayern cunoaște deja destul de bine viitorul adversar. Thomas Tuchel are rădăcini în apropiere de Augsburg și s-a născut nu departe de Fuggerstadt. Mai mult, tehnicianul în vârstă de 49 de ani și-a lăsat amprenta atât ca jucător, cât și ca antrenor la FCA. Omologul său Enrico Maaßen, pe de altă parte, a petrecut doi ani la echipa a doua a rivalilor din Munchen, Borussia Dortmund.

La începutul noului sezon din Bundesliga, fanii lui Augsburg au asistat la un adevărat spectacol. Un total de opt goluri au fost marcate în meciul de acasă împotriva Borussiei Mönchengladbach. Cu toate acestea, nu a existat niciun învingător în cele din urmă, iar meciul s-a încheiat cu o remiză de 4:4. Și Bayern a încasat patru goluri în fața adversarilor de la Bremen la începutul sezonului. Cu toate acestea, apărarea campioanei en-titre a fost mult mai stabilă decât cea a FCA-ului și astfel Bayern a câștigat meciul de pe Weserstadion cu 4:0.

Bayern – Augsburg info:

  • Data & Ora: 27.08.2023, 17:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Allianz Arena, München
  • Competiția: Bundesliga, ziua a doua.
  • Copilare TV: DAZN

Bayern Form &; Balance Check

Sezonul trecut de la FCB nu a decurs fără probleme atât sub conducerea lui Julian Nagelsmann, cât și a lui Thomas Tuchel. În Cupa DFB, bavarezii au suferit o înfrângere în sferturile de finală, dar și în Liga Campionilor, împotriva lui Manchester City, echipa din Munchen nu a ținut pasul. Cu toate acestea, FCB și-a asigurat în cele din urmă titlul de campioană, deși cu o mare parte de noroc.

În noul sezon, campioana record vizează din nou tripla. Cu toate acestea, începutul de sezon nu a fost în totalitate ideal. În Supercupă, echipa din Munchen a fost dominată acasă de Leipzig și a pierdut cu 0:3. În schimb, primul meci din Bundesliga, împotriva lui Bremen, a mers mult mai bine pentru Bayern, care a revenit direct pe locul doi în clasament cu o victorie cu 4:0.

Cine joacă în centru?

Mijlocașul lui FC Bayern a avut problemele sale în sezonul precedent. Duo-ul format din Kimmich și Goretzka și-a arătat slăbiciunile nu doar la Bayern în Bundesliga, ci și în echipa națională a Germaniei. Noul om Konrad Laimer ar fi trebuit să preia sarcinile defensive la mijlocul terenului în sezonul următor.

Austriacul în vârstă de 26 de ani s-a transferat gratuit de la rivala din campionat Leipzig și aduce cu el o experiență de 131 de meciuri în Bundesliga. Cu toate acestea, antrenorul Thomas Tuchel a căutat de mult timp în această perioadă de transferuri un alt mijlocaș central, care să se concentreze mai mult pe sarcinile defensive. Cu toate acestea, acest jucător nu va mai fi acum disponibil. În meciul de deschidere de la Bremen, însă, Kimmich și Goretzka au jucat din nou în centrul terenului. Rămâne de văzut cine se va stabili acolo în cursul sezonului.

Bayern fapte &; analiză
  • Campioana în exercițiu a Germaniei
  • Cel mai bun atac din Bundesliga anul trecut

    R

  • A învins cu 4:0 pe Bremen săptămâna trecută

Augsburg formă &; verificare bilanț

Augsburg FC se confruntă cu un sezon dificil. Fuggerstädter a evitat la limită retrogradarea în sezonul trecut și a terminat sezonul pe locul 15. Antrenorul Enrico Maaßen se află la al doilea sezon la FCA și trebuie să-și readucă echipa pe drumul cel bun după un final de sezon slab, în care FCA a câștigat doar unul din ultimele unsprezece meciuri de campionat.

Prin urmare, presiunea asupra antrenorului este deja considerabilă la începutul noului sezon din Bundesliga. În Cupa DFB împotriva lui Unterhaching din divizia a 3-a, oamenii lui Lech au suferit o înfrângere cu 0:2. În debutul Bundesligii, împotriva lui Gladbach, a avut loc un adevărat spectacol de goluri. În cele din urmă, FCA a încasat un gol pe final de meci și a început sezonul cu o remiză 4:4.

Va funcționa și în deplasare?

Augsburg nu a câștigat în ultimele 13 meciuri disputate în deplasare în Bundesliga. Acest lucru marchează sfârșitul precedentului record negativ al clubului în prima ligă germană. În sezonul trecut, FCA a adunat un total de doar 12 puncte pe teren străin.

Totuși, în ciuda dificultăților tradiționale ale FCA pe Allianz Arena, există o scânteie de speranță pentru suporterii lui Augsburg. FC Bayern a marcat cel puțin un gol în 115 din ultimele 116 meciuri din Bundesliga. Doar că nu și anul trecut, când FCA a marcat împotriva cursului jocului, într-o victorie cu 1-0 în ziua a 7-a.

Augsburg fapte &; analiză
  • A ocupat locul 15 în Bundesliga în pre-sezon.
  • A pierdut 4:4 cu Gladbach în săptămâna precedentă.

    R

  • Doar o victorie din ultimele douăsprezece meciuri în campionat

Legitimație preconizată – ultima actualizare pe 26 august 2023


Bavarezii vor începe din nou în 4-2-3-1. Kimmich și Goretzka vor juca probabil din nou în dubla șase. În rest, nu ne așteptăm aproape la nicio schimbare în unsprezecele de start pentru FCB. Musiala, însă, lipsește pentru campionii en-titre din cauza unei accidentări.

Augsburg se va baza din nou pe un 4-4-2. Winther ar putea intra în unsprezece de start în locul lui Uduokhai, oarecum indispus. Gumny și Pfeiffer vor lipsi în continuare din cauza suspendărilor.

Bayern – Augsburg comparație directă &; statistici

Ambele echipe s-au întâlnit până acum în 42 de confruntări, iar FC Bayern are clar avantajul, cu 31 de triumfuri. La acestea se adaugă patru remize și opt înfrângeri. FCB s-a impus în cea mai recentă întâlnire dintre cele două echipe, în etapa a 24-a a sezonului trecut.

  • Ultima victorie a lui Augsburg la Munchen a fost pe 09/05/2015.
  • Ambele stadioane se află la o distanță de 56 de kilometri.

    R

  • Augsburg a câștigat două din ultimele patru meciuri din Bundesliga împotriva lui Bayern
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.