Darmstadt – Union Sfat, pronosticuri și cote – 26.08.2023 Bundesliga

Home » Darmstadt – Union Sfat, pronosticuri și cote – 26.08.2023 Bundesliga

SV Darmstadt 98 – Union Berlin

În acest weekend, Bundesliga intră în etapa a 2-a. Iar sâmbătă, de la ora 15:30, prima ligă germană revine pe Böllenfalltor. Promovata din Darmstadt va avea însă de înfruntat una dintre echipele cu cea mai bună formă pe teren propriu. Dacă cei de la Lilien pot face o surpriză pe propriul stadion, puteți afla în pontul nostru Darmstadt – Union.

Pentru ca această surpriză să fie posibilă, însă, SVD trebuie să fie deosebit de atentă în prima fază. Pentru că în prima zi a meciului, Union a dat lovitura după doar 52 de secunde. A fost un început cu adevărat zburător și cel mai rapid gol din acest sezon. Pentru echipa din Köpenick, a însemnat, de asemenea, cel mai timpuriu gol din istoria Bundesligii.

Golul timpuriu a inițiat apoi victoria convingătoare pentru FCU. În final, Eisernen a obținut o victorie convingătoare cu 4:1. Revenirea lui Darmstadt în Bundesliga a fost urmată direct de derby-ul Hesse împotriva lui Eintracht Frankfurt. În ciuda unei prestații bune a celor de la Lilien, scorul final a fost de 1:0 pentru SGE.

Darmstadt – Union Info:

  • Data & Ora: 26.08.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Merck-Stadion am Böllenfalltor, Darmstadt
  • Competiție: Bundesliga, ziua a doua de meciuri
  • Transmisie TV: Sky

Darmstadt Form &; Balance Check

Torsten Lieberknecht a transformat Darmstadt 98 într-o adevărată echipă de top în sezonul trecut. Lilienii au jucat tot sezonul la vârf și și-au asigurat promovarea din Bundesliga 2 în penultima zi a sezonului trecut.

Cu toate acestea, noul sezon a avut un start nefericit pentru Lilien. Darmstadt a pierdut cu 0:3 în fața formației Homburg din liga regională în primul tur de cupă, dar SVD a avut apoi o prestație mult mai bună la începutul primului sezon de Bundesliga din 2017. Cu toate acestea, ei au pierdut totuși 0:1 împotriva finalistei Cupei, Eintracht Frankfurt.

Apărarea lui Darmstadt

Performanțele de succes ale lui Darmstadt de anul trecut s-au bazat în principal pe o muncă defensivă solidă. Pe parcursul întregului sezon, portarul Marcel Schuhen a încasat doar 28 de goluri și a înregistrat o casetă imaculată de 13 ori. Cu doar 33 de goluri primite în total, SVD a stabilit cea mai puternică apărare din întreaga a 2-a Bundesliga.

Totuși, pe lângă performanțele bune de portar ale lui Schuhen, o apărare solidă a fost, de asemenea, crucială pentru numărul redus de goluri primite. O ancoră crucială în apărare în sezonul trecut a fost Patric Pfeiffer. Cu toate acestea, fundașul central în vârstă de 24 de ani își pune ghetele în cui pentru rivalii de la Augsburg în acest sezon, lăsând un mare gol în apărare.

Darmstadt fapte &; analiză
  • În pre-sezon pe locul 2 în 2. Bundesliga.
  • A pierdut cu 0:1 împotriva lui Frankfurt în săptămâna precedentă.
  • A încasat doar 13 goluri acasă în pre-sezon

NUnirea formează & verificare bilanț

Union Berlin a trecut printr-o evoluție continuă în ultimii ani și s-a impus cu succes în prima ligă din Bundesliga. În sezonul trecut, FCU a sărbătorit cel mai mare triumf de până acum. Köpenicker a terminat sezonul pe locul patru și și-a asigurat astfel un loc râvnit în Liga Campionilor.

În runda inaugurală a cupei, echipa condusă de antrenorul Urs Fischer a arătat o prestație foarte solidă. Împotriva echipei de divizia a patra din Walldorf, Union nu a dat semne de slăbiciune și s-a impus convingător cu 4:0. De asemenea, nu a existat nicio ezitare din partea Köpenickerilor în debutul în Bundesliga, împotriva lui Mainz, care nu a luat prizonieri și s-a impus cu 4:1.

Behrens în centru

Unirea a surprins cu două noi achiziții de marcă în penultima săptămână. Köpenicker a adus întăriri de la doi jucători care au jucat împreună 31 de meciuri pentru echipa națională a Germaniei. Robin Gosens s-a transferat de la Inter Milano la Union. Kevin Volland a făcut și el pasul la Köpenick. Pentru jucătorul de 31 de ani, acest sezon marchează revenirea sa în Bundesliga după transferul său la Monaco în 2020.

Cu toate acestea, în prima zi de meci, accentul a fost pus pe un om care a jucat mult timp în Unterhaus-ul german și care a luat cu adevărat avânt abia în ultima parte a sezonului. Kevin Behrens a marcat prima sa triplă în Bundesliga la vârsta de 32 de ani. Atacantul a marcat toate cele trei goluri cu capul. Atacantul a jucat primul său meci în prima ligă germană abia în 2021.

Fapte și; analize ale uniunii
  • Ultimul sezon pe locul 4 în Bundesliga.
  • A învins cu 4:1 pe Mainz în săptămâna precedentă.
  • Cea mai bună apărare din sezonul trecut al Bundesligii

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 24 august 2023


Se așteaptă ca Darmstadt să opereze din nou cu o linie de fund cu trei oameni împotriva lui Union. Revenitul Luca Pfeiffer ar putea evolua în unsprezece de start pentru vișinii. Braydon Manu ar putea, de asemenea, să ofere pericol cu viteza sa de la început.

Union va reveni probabil la 3-5-2 împotriva lui Darmstadt. Antrenorul Urs Fischer nu are prea multe motive pentru a schimba echipa după victoria cu 4-1 împotriva lui Mainz. Cu toate acestea, nou-venitul Robin Gosens ar putea evolua în echipa de start.

Darmstadt – Union Direct comparison & Statistici

Union a arătat rareori bine împotriva lui Darmstadt. Eisernenenii au câștigat doar unul din cele șase dueluri cu SVD. În schimb, nuferii s-au impus de trei ori în duelurile directe. Ultima întâlnire dintre cele două echipe, în 2019, încă din 2. Bundesliga, s-a încheiat tot cu 2-1 pentru Darmstadt.

  • Union a pierdut toate meciurile disputate până acum la Darmstadt.
  • Union a obținut singura victorie împotriva lui Darmstadt pe 2018-12-01.
  • Primul duel al celor două echipe în Bundesliga
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.