Gladbach – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 26.08.2023 Bundesliga

Home » Gladbach – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 26.08.2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen

Sâmbăta viitoare, în cea de-a doua zi de Bundesliga, se anunță o nouă întâlnire palpitantă. Punctul culminant al acestei runde va fi un duel renan, care va avea loc de la ora 18:30 în Borussia-Park. Acolo, Borussia Mönchengladbach va primi vizita rivalei Bayer Leverkusen. Gazdele sunt hotărâte să le ofere suporterilor lor o prestație mai bună, după ce nu au reușit decât o remiză, 4-4, cu Augsburg, în prima etapă.

Gerardo Seoane se confruntă acum cu fostul său club Leverkusen în meciul său de debut pe teren propriu ca antrenor principal al Borussiei Mönchengladbach. El a condus-o pe Bayer la un loc trei în sezonul 2021/22, dar un început de sezon accidentat l-a forțat să plece după opt zile de joc în sezonul trecut.

Cu toate acestea, Werkself va merge în duelul din Renania cu pieptul larg. Bayer Leverkusen este considerată una dintre favoritele secrete ale campionatului și a început perfect sezonul în Bundesliga săptămâna trecută, cu o victorie cu 3-2 în fața lui Leipzig. Aflați în ponturile noastre de pariuri Gladbach – Leverkusen dacă Werkself va obține prima victorie în deplasare din acest sezon în al doilea meci.

Gladbach – Leverkusen info:

  • Data & Ora: 26.08.2023, 18:30 Uhr
  • Curtea: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Competiție: Bundesliga, ziua a doua de meciuri
  • Transmisie TV: Sky

Gladbach Form &; Balance Check

Suporterii lui Gladbach așteptau literalmente cu nerăbdare sfârșitul sezonului de anul trecut. Pentru „vulpi”, era vorba de ceva vreme de nimic în campionat. În cele din urmă, Gladbach a terminat pe locul zece în clasament. Borussia a reușit doar cinci victorii în a doua jumătate a sezonului, ceea ce le-a dat fanilor puține motive să fie entuziasmați.

Odată cu noul antrenor Gerardo Seoane, se așteaptă acum o revenire mai stabilă la Rinul de Jos. Deja în primul meci competitiv al noului sezon, multe mecanisme au funcționat fără probleme. Borussia s-a impus convingător cu 7:0 în fața echipei din Oberliga Bersenbrück, iar ofensiva a funcționat bine și în meciul de debut din Bundesliga cu Augsburg. Cu toate acestea, VfL a reușit doar o remiză 4-4.

Cvancara va lipsi

În vară, Borussia Mönchengladbach s-a confruntat cu plecarea celui mai bun marcator al său. Marcus Thuram a marcat 13 goluri, iar Jonas Hofmann, care s-a mutat la adversari de la Leverkusen, a înscris de 12 ori. Iar Stindl și Bensebaini, care au plecat, au fost și ei în fruntea listei de marcatori.

Tomas Cvancara este unul dintre noii veniți în ofensivă ai Foals. Tânărul ceh a venit de la Sparta Praga și a marcat în pre-sezon 12 goluri în 23 de apariții în campionatul intern. La debutul său în Bundesliga pentru Foals, jucătorul de 23 de ani a mai marcat de două ori în săptămâna precedentă. Împotriva lui Werkself, însă, Cvancara va fi indisponibil din cauza unei accidentări.

Gladbach facts &; analiză
  • A ocupat locul zece în Bundesliga în sezonul trecut.
  • A jucat 4:4 cu Augsburg săptămâna trecută.
  • Doar cinci victorii în Bundesliga în 2023

Leverkusen formă & verificare bilanț

Sub conducerea lui Xabi Alonso ca antrenor principal, Bayer 04 Leverkusen a cunoscut o evoluție impresionantă în sezonul precedent. La început, sub conducerea noului antrenor de la Gladbach, Gerardo Seoane, lucrurile nu au mers deosebit de bine. Dar, pe măsură ce sezonul a avansat, Leverkusen a luat constant avânt și a reușit să urce până pe locul 7 în clasament.

În acest sezon, jucătorii de sub Bayerkreuz au din nou Europa League pe agenda lor. În cupă, renanii au început cu succes, cu o victorie cu 8:0 în fața Teutonia Ottensen. În Bundesliga, jucătorii de sub Bayerkreuz au fost de asemenea convingători la început și au obținut o victorie cu 3:2 împotriva lui Leipzig.

Hofmann revine

Pentru un jucător de la Werkself, duelul din Renania cu Gladbach va fi un meci foarte special. Jonas Hofmann s-a transferat în vară de la Borussia Mönchengladbach la Bayer Leverkusen și este așteptat să îl înlocuiască pe Moussa Diaby, care pleacă.

Jucătorul de 31 de ani a activat anterior la Borussia-Park timp de peste șapte ani. În perioada petrecută la „Foals”, extrema dreaptă a jucat în total de 214 ori în Bundesliga, contribuind cu 48 de goluri și 51 de pase de gol. În săptămâna precedentă, Hofmann a reușit și prima sa pasă de gol în echipamentul Werkself, atunci când a facilitat golul lui Tah cu o lovitură de colț.

Leverkusen fapte și analize
  • A ocupat locul 6 în Bundesliga în sezonul trecut.
  • A început noul sezon cu două victorii.

    R

  • A învins cu 3:2 pe Leipzig în săptămâna precedentă

Legitimație preconizată – ultima actualizare la 24 august 2023


Pentru Pufii, ne așteptăm la un 4-2-3-1 din nou împotriva celor de la Werkself. Dublul șase format din Weigl și Neuhaus probabil că nu va mai juca împreună. În consecință, Itakura va juca probabil din nou în centrul terenului. Nou-venitul Tomas Cvancara este accidentat.

Împotriva Borussiei Mönchengladbach, ne așteptăm ca Leverkusen să joace cu linia de fund cu trei jucători, care a dat rezultate. În centrul terenului, Palacios și Xhaka vor să confirme forma bună din prima zi de campionat. Nou-venitul Josip Stanisic nu va fi probabil în 11.

Gladbach – Leverkusen comparație directă &; Statistici

Aceste două echipe s-au întâlnit până acum în 104 meciuri. O privire mai atentă la comparația directă arată clar că Bayer Leverkusen are clar avantajul aici. Werkself a triumfat în 42 de meciuri, în timp ce Gladbach a înregistrat 28 de victorii. În plus, 34 de partide s-au încheiat la egalitate. Cea mai recentă întâlnire dintre cele două echipe s-a soldat cu o remiză 2-2.

  • Gladbach nu a câștigat niciunul dintre ultimele șapte meciuri disputate împotriva lui Leverkusen.
  • Ambele stadioane se află la doar 45 de kilometri distanță.
  • Ultima victorie a lui Gladbach pe teren propriu împotriva lui Leverkusen a fost pe 2018-08-25
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.