Freiburg – Bremen Sfat, pronosticuri și cote – 26.08.2023 Bundesliga

Home » Freiburg – Bremen Sfat, pronosticuri și cote – 26.08.2023 Bundesliga

SC Freiburg – Werder Bremen

În această sâmbătă, Conferința Bundesliga are cinci meciuri interesante pentru tine. În Breisgau, se vor întâlni două echipe care au început noul sezon foarte diferit în prima zi de campionat. Pontul nostru pentru Freiburg vs Bremen vă va spune dacă confruntarea din a doua zi va reflecta tendința din săptămâna precedentă.

Gazdele și-au continuat fără cusur forma puternică de anul trecut în prima zi de meci. Formația din Breisgau s-a impus cu 2:1 în fața lui TSG Hoffenheim și a avut astfel un start perfect în noul sezon. Bremen, între timp, s-a confruntat cu probabil cel mai dificil adversar la început de sezon. În meciul de pe teren propriu cu Bayern, SVW nu a avut nici ea în cele din urmă nicio șansă și a pierdut cu 0:4.

Și nu doar în acest sezon, ci și în ultimii ani, Freiburg a fost de obicei în fața lui Bremen. În urmă cu câțiva ani, germanii din nordul țării erau încă prezenți cu regularitate în afacerile internaționale. De la ultima participare a lui Werder în cupele europene în 2010/11, însă, SC Freiburg s-a calificat deja de trei ori într-o competiție europeană. În prezent, Breisgauer participă pentru a doua oară în sezoane consecutive în Europa League.

Freiburg – Bremen info:

  • Data & Ora: 26.08.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Europa-Park Stadion, Freiburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua a doua de meciuri
  • Transmisie TV: Sky

Freiburg Form &; Balance Check

Freiburg a prezentat o altă performanță impresionantă în sezonul trecut. Breisgauer a obținut în cele din urmă locul cinci în Bundesliga și a ajuns și în 16-imile de finală ale Europa League. Acest lucru subliniază capacitatea lor de a ține pasul cu competiția europeană.

În noul sezon, fanii lui Freiburg speră la un sezon la fel de reușit. Cu toate acestea, echipa antrenorului Christian Streich a întâmpinat oarecum dificultăți în debutul Cupei DFB, câștigând doar cu 2:0 împotriva lui Oberachern, o echipă din liga superioară. Totuși, în duelul inaugural din Bundesliga, formația din Breisgau s-a impus apoi cu un categoric 2-1 în fața lui Hoffenheim.

Un om nou în careu

În ultimul sezon din Bundesliga, SC Freiburg a înregistrat un număr impresionant de 13 meciuri fără gol primit. O performanță care nu a fost realizată mai des de nicio altă echipă. Astfel, a fost egalat recordul clubului de 13 meciuri fără gol primit. Portarul Mark Flekken a fost în poarta formației din Breisgau în toate aceste 13 meciuri.

În vară, însă, jucătorul de 29 de ani a decis să se mute la Brentford, în Premier League. Succesorul său, însă, provine din rândurile noastre. Noah Atubolu, care este, de asemenea, un portar obișnuit al echipei naționale U21 a Germaniei, a arătat performanțe solide săptămână de săptămână cu echipa a doua a SCF în divizia a treia. La debutul său în Bundesliga, săptămâna trecută, însă, jucătorul de 21 de ani a părut încă puțin nervos.

Freiburg facts & analysis
  • Ultimul sezon pe locul cinci în clasamentul Bundesliga.
  • Venit cu 2:1 împotriva lui Hoffenheim în săptămâna precedentă.
  • Doar trei înfrângeri acasă în campionat în pre-sezon

Bremenii formează &; verificare de bilanț

După un an în 2. Bundesliga, Werder Bremen a reușit să revină în Bundesliga în sezonul trecut. În acest proces, temerile legate de retrogradare au fost aproape uitate. În cele din urmă, Werder Bremen și-a asigurat un onorant loc 13 în campionat. Cu toate acestea, startul noului sezon în Cupa DFB a decurs însă cu totul altfel decât era planificat.

După ce Amos Pieper a primit un cartonaș roșu în minutul 11, germanii din nord au suferit o înfrângere cu 3-2 în fața Viktoriei Köln. Și nici în debutul în Bundesliga, împotriva lui Bayern, Bremen nu a avut prea multe rezultate bune. SVW a fost condusă după doar patru minute și nu și-a mai revenit. În cele din urmă, a fost un oarecum dezamăgitor 0:4 împotriva campioanei en-titre.

Găuri în apărarea lui Werder

Stilul de joc orientat spre ofensivă al lui Werder duce în mod regulat la slăbiciuni în structura defensivă. Aproape niciunul dintre meciurile lui Bremen din sezonul trecut nu s-a încheiat fără gol primit. Cu un total de 64 de goluri primite, Werder a avut a patra cea mai slabă apărare din întregul campionat. Mai mult, SVW a reușit să împiedice primirea unui gol doar de patru ori în sezonul trecut.

Aceleași provocări au fost evidente și în meciul de cupă cu Viktoria Köln de sâmbăta trecută. Și împotriva lui Bayern, de asemenea, lacunele din apărare au fost mult prea mari în unele momente. Apărarea în trei a lui Bremen nu a părut deosebit de bine coordonată și va trebui să fie mult mai compactă în următoarele meciuri.

Bremen fapte & analiză
  • Anul trecut pe locul 13 în Bundesliga
  • Pierdut cu 0:4 împotriva lui Bayern în săptămâna precedentă
  • Ultimul sezon 51 de goluri în 34 de meciuri în campionat

NAliniere preconizată – ultima actualizare pe 24 august 2023


ScF a început săptămâna precedentă cu un 4-4-2 și a trecut la o linie de fund cu trei oameni în timpul meciului. Împotriva lui SVW, însă, ne așteptăm ca Breisgauer să revină la sistemul lor obișnuit cu patru fundași. Nicolas Höfler, însă, este în continuare suspendat. Prin urmare, Merlin Röhl va juca probabil din nou în centru.

Bremen se va alinia și în această săptămână cu o apărare cu trei oameni. Antrenorul Ole Werner va opta probabil pentru un sistem 3-1-4-2 în confruntarea cu SCF. Füllkrug și Duksch vor juca din nou împreună în prima linie. În plus, fundașul Niklas Stark se întoarce la bord.

Freiburg – Bremen comparație directă & statistică

Numeroase dueluri interesante au avut deja loc între aceste două echipe. Totuși, Bremen a avut de multe ori avantajul, triumfând în 24 din cele 46 de întâlniri cu Freiburg. SCF, în schimb, s-a impus doar de 12 ori în fața nord-germanilor. În sezonul precedent, însă, breslașii au avut câștig de cauză în ambele confruntări cu SVW.

  • Bremenul nu a obținut nicio victorie în patru meciuri împotriva lui Freiburg.
  • Freiburg a câștigat primele două meciuri ale sezonului, în timp ce Bremen le-a pierdut pe ambele.
  • În pre-sezon, cele două echipe au fost despărțite de 23 de puncte
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.