Villarreal – Atlético sfaturi de pariuri, predicții și cote – 04/06/2023 LaLiga

Home » Villarreal – Atlético sfaturi de pariuri, predicții și cote – 04/06/2023 LaLiga

Villarreal CF – Atlético Madrid

Atlético Madrid, actualmente pe locul trei în La Liga, se află la un singur punct în spatele Realului și se confruntă cu locul cinci în clasament în ultima zi din La Liga. Submarinul galben va termina cu siguranță sezonul pe locul 5. Prin urmare, pentru ei este vorba de un final de sezon conciliant în fața propriului public, în timp ce colchoneros sunt hotărâți să îi depășească în continuare pe vecinii de oraș, Real, pe linia de sosire. Aflați cum ar putea decurge meciul în sfaturile noastre de pariuri Villarreal – Atletico.

Villarreal – Atletico info:

  • Data &; Ora: 04.06.2023, ora 18:30 Ceasul
  • Locul de desfășurare: Estadio de la Ceramica, Villarreal
  • Competiția: LaLiga, ziua 38.
  • Coprirea TV: DAZN

Villarreal Formular &; Verificarea soldului

Chiar dacă mai este o zi de disputat și mai sunt trei puncte de acordat, Villarreal își cunoaște deja poziția finală în clasament. Submarinul galben nu se va îndepărta de locul 5, care echivalează cu calificarea în Europa League. Ne-am putea aștepta ca primele trei locuri să fie ocupate de trioul obișnuit (Barca, Real, Atlético) – Real Sociedad tocmai a trecut în față pentru a prinde ultimul bilet pentru prima ligă.

Europa League este sigură

Villarreal termină destul de bine sezonul și ar fi putut visa la o clasare în primele 4 locuri până în ultima zi, dar a fost surprinsă în deplasare de Rayo Vallecano la sfârșitul săptămânii trecute. Această înfrângere i-a permis lui Sociedad să pună lacăt pe Liga Campionilor. Tot ce poate face Villarreal acum este să le ofere fanilor săi un ultim meci extraordinar.

Villarreal fapte & analiză
  • A patra cea mai bună ofensivă
  • Locul 5 în clasamentul LaLiga
  • A pierdut ultimul meci

Atletico forma & bilanț de verificare

În lupta cu vecinii de la Real pentru locul doi, în spatele Barcei, Atlético Madrid a pierdut multe puncte în ultima vreme în meciuri pe care le credea sigure. Acest lucru este deosebit de frustrant, având în vedere forma atacului lor din a doua jumătate a sezonului, dar au fost prea neglijenți cu ocaziile lor

Eșecul de a transforma ocaziile

Dar eficiența nu este totul, iar uneori a lipsit fundamentul a ceea ce a făcut Atletico atât de puternică în ultimii ani, și anume apărarea. Cel mai evident exemplu este remiza din deplasarea de la Espanyol Barcelona de acum zece zile (3-3), când Griezmann și compania au condus cu 0-3 în minutul 46, dar au sfârșit prin a împărți punctele

Atletico fapte &; analiză
  • Pe locul 3 în LaLiga
  • Ultimele trei meciuri fără înfrângere
  • A doua cea mai bună apărare cu 31 de goluri primite

NAliniere preconizată – ultima actualizare pe 2 iunie 2023

Villarreal – Atletico comparație directă & statistici

Recordul dintre cele două cluburi este mai mult decât egal, cu 15 victorii de fiecare parte. Restul de 13 dueluri din totalul de 43 de partide s-au încheiat la egalitate. În prima manșă a fost 2-0 pentru Villarreal

  • Media golurilor marcate într-o confruntare Villarreal CF vs Atlético Madrid este de 2,4.
  • Villarreal CF a câștigat 4 meciuri la rând pe teren propriu.
  • Nicolas Jackson este cel mai bun marcator cu 11 goluri. Antoine Griezmann a marcat de 15 ori pentru Atlético Madrid.

    R

  • Cel mai frecvent rezultat între Villarreal CF și Atlético Madrid este 0-1. 6 meciuri s-au încheiat astfel.

    R

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.