Hertha – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 20.05.2023 Bundesliga

Home » Hertha – Bochum Sfat, pronosticuri și cote – 20.05.2023 Bundesliga

Hertha BSC – VfL Bochum

Se apropie cea mai interesantă etapă a sezonului pentru toți fanii fotbalului. În Bundesliga, se intră deja în cea de-a 33-a zi de meci. Se împart ultimele bucăți de grătar și fiecare meci debordează de emoție – inclusiv întâlnirea de pe Olympiastadion din Berlin de sâmbătă după-amiază. Acolo, Hertha va primi vizita lui VfL Bochum. Pentru ambele echipe, întâlnirea este esențială în lupta împotriva retrogradării. Aflați cine va obține cele trei puncte în thrillerul din subsol din acest weekend în pontul nostru Hertha vs Bochum.

Gazdele din capitală au pierdut cinci din ultimele șase meciuri din Bundesliga. Acum, berlinezii se află în fața meciului decisiv, în care au nevoie de o victorie pentru a-și păstra șansele de a rămâne în zona retrogradării. Dacă Hertha nu câștigă sâmbătă, retrogradarea ar fi deja perfectă în acest weekend. Cu toate acestea, ultima dată când Alte Dame a reușit să câștige ultimele două meciuri ale unui sezon de Bundesliga a fost acum 24 de ani.

Pentru vizitatorii de la Bochum, însă, meciul are o importanță enormă și în lupta împotriva retrogradării în a doua Bundesliga. Totuși, oamenii din Castroper Straße au sărbătorit deja un succes important împotriva unui concurent direct în săptămâna precedentă. VfL s-a impus cu 3-2 pe teren propriu în fața lui FC Augsburg, iar victoria înseamnă că Bochum va intra în ultimele două meciuri pe locul 15. Cu toate acestea, avansul față de locul de retrogradare este de doar un punct. Iar locurile de retrogradare directă sunt, de asemenea, la doar două puncte distanță.

Hertha – Bochum info:

  • Data &; Ora: 20.05.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Olympiastadion, Berlin
  • Competiție: Bundesliga, 33. zi de meci
  • Transmisie TV: Sky

Hertha Formular &; Verificarea soldurilor

În timp ce Union Berlin este la un pas de a ajunge în Liga Campionilor la Alte Försterei din estul orașului, la Hertha BSC situația este cu totul alta. Atmosfera este deprimată, deoarece Alte Dame se află din nou în pragul retrogradării în divizia secundă. Cu doar 25 de puncte din 32 de meciuri, clubul din capitală se află pe locul 18 în clasamentul Bundesligii.

Distanța față de locul de retrogradare este deja de cinci puncte înainte de acest meci. Două victorii în ultimele două partide sunt, prin urmare, minimul absolut pentru ca berlinezii să aibă vreo șansă de a rămâne în zona retrogradării. Cu toate acestea, forma vorbește clar împotriva echipei antrenorului Pál Dárdai. În ultimele zece partide, Hertha BSC a câștigat un singur meci.

Răsturnare defensivă

Primii jucători sub comanda antrenorului Pál Dárdai Hertha a reușit întotdeauna să stea relativ în siguranță în defensivă. La Munchen, Bătrâna Doamnă a rămas mult timp fără să primească gol și tot împotriva lui Stuttgart, apărarea nu a permis multe ocazii.

Împotriva Kölnului, vinerea trecută, însă, lucrurile au arătat complet diferit. Apărarea Hertha a părut complet depășită. În cele din urmă, Geißböcke a tras în total 31 de focuri de armă spre și 16 spre poarta berlineză. În plus, Köln s-a situat la o valoare totală a xG-ului de 4,39 la fluierul final.

Hertha fapte & analiză
  • Doar cinci puncte din ultimele zece meciuri.
  • Curent pe locul 18 în clasament.
  • Cinci puncte de la locul de retrogradare

Bochum Form & Balance Check

Bochum pare să fie supraviețuitorii absoluți. În repetate rânduri, echipa din Castoper Straße a alunecat în acest sezon în zona retrogradării. VfL a petrecut un total de 21 de zile de meci pe unul dintre ultimele trei locuri din Bundesliga în acest sezon. Cu toate acestea, echipa antrenorului Thomas Letsch a obținut în repetate rânduri victorii importante pentru a se elibera din vârtejul retrogradării.

Acest lucru s-a întâmplat și săptămâna precedentă, când VfL a obținut trei puncte importante împotriva lui FC Augsburg, acasă, pe Ruhrstadion. Înaintea ultimelor două zile, Bochum se află pe locul 15 în clasament, cu un punct înaintea lui Schalke pe locurile retrogradabile.

Hofmann în centru

O victorie sâmbătă ar fi, în consecință, de o importanță enormă pentru alb-albaștri. De asemenea, fanii lui Bochum vor spera ca în meciul de pe Olympiastadion să beneficieze din nou de abilitățile de gol ale principalului lor atacant. Philipp Hofmann este cel mai bun marcator al lui VfL, cu opt goluri în acest sezon de Bundesliga.

Jucătorul de 30 de ani va avea probabil amintiri deosebit de bune de la Alte Dame din Berlin. Philipp Hofmann a marcat prima sa dublă în Bundesliga în victoria lui Bochum cu 3-1 în precedenta întâlnire cu berlinezii.

Bochum fapte &; analiză
  • Pe locul 17 în clasamentul din deplasare.
  • Cea mai bună apărare din campionat.
  • Secondul cel mai slab atac din campionat

Aliniere preconizată – ultima actualizare 18 mai 2023

Ne așteptăm ca berlinezii, ca de fiecare dată sub comanda lui Pál Dárdai, să joace într-un 4-4-2. La Köln, nu mai puțin de șapte jucători ai Hertei au luat un cartonaș galben. Pentru Jessic Ngankam, însă, a fost al cincilea din acest sezon, ceea ce înseamnă că atacantul va lipsi sâmbătă. În plus, Filip Uremovic s-a accidentat în orașul catedrală și va fi indisponibil.

VfL Bochum va începe probabil din nou într-un 4-3-3. Antrenorul Thomas Letsch nu va face prea multe rotații în unsprezece de start după victoria împotriva lui Augsburg. Konstantinos Stafylidis, însă, s-a accidentat la începutul meciului cu FCA.

Hertha – Bochum comparație directă &; statistici

Registrarea celor două echipe este complet echilibrată până acum. Ambele echipe au câștigat câte 20 meciuri. Cu toate acestea, cei de la Bochum au câștigat doar două din ultimele 20 de meciuri împotriva Bătrânei Doamne. În prima manșă, însă, oamenii din Castroper Straße s-au impus cu 3:1 în fața echipei din capitală

  • Ultima victorie a lui Bochum pe Olympiastadion datează din 16.09.1995.
  • Ambele echipe sunt despărțite de șase puncte în clasament.
  • Știați că Hertha BSC marchează 26% din golurile lor între minutele 76-90?
  • Bochum nu a reușit să marcheze în 8 din cele 16 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.