Bremen – Köln ponturi, pronosticuri și cote – 20/05/2023 Bundesliga

Home » Bremen – Köln ponturi, pronosticuri și cote – 20/05/2023 Bundesliga

Werder Bremen – 1. FC Köln

În penultima zi de campionat, se dispută patru meciuri în Conferința Bundesliga. Unul dintre ele va avea loc pe stadionul Weser din Bremen. Acolo, SV Werde Bremen va primi vizita lui 1. FC Köln. Pentru ambele echipe, însă, nu există o miză prea mare sâmbătă. Echipa din Bremen este la fel de bine salvată. Cu două zile înainte de finalul partidei, SVW se află la cinci puncte de zona retrogradării și ocupă locul 12.

Un meci pe teren propriu împotriva caprelor le va aduce probabil amintiri frumoase fanilor germanilor din nordul țării. În ultimul meci din sezonul 2019/20, SV Werder Bremen a reușit o victorie convingătoare cu 6:1 împotriva lui 1. FC Köln. Această victorie importantă obținută pe teren propriu le-a permis celor de la Bremen să ocupe locul de retrogradare și să își asigure locul în barajul pentru retrogradare cu Heidenheim. Cu o victorie sâmbătă, SVW ar evita încă o dată, în sfârșit, să coboare în Bundesliga 2.

Oaspeții din orașul catedrală vor reveni în prima ligă anul viitor. Köln ocupă în prezent locul zece, cu 41 de puncte. În săptămâna precedentă, Geißböcke a desființat pe stadionul propriu, cu 5:2, ultima clasată, echipa din Berlin, emanând mult entuziasm pentru joc. Aflați dacă echipa din Cathedral City va fi din nou furioasă sâmbătă, în sfaturile noastre de pariuri Bremen vs Köln.

Bremen – Köln Info:

  • Data & Ora: 20.05.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Wohninvest-Weserstadion, Bremen
  • Competiție: Bundesliga, 33. zi de meci
  • Transmisie TV: Sky

Bremen Form &; Balance Check

Werder Bremen a revenit în prima ligă după un an de absență din 2. Bundesliga și, de fapt, a avut foarte puțin de-a face cu lupta pentru retrogradare tot sezonul. Echipa antrenorului Ole Werner se află în prezent pe locul al doisprezecelea.

SVW a avut deja șansa de a-și asigura retrogradarea cu o victorie în ultimele două zile de meci. Înfrângerile nefericite împotriva lui Bayern și Leipzig au împiedicat însă o siguranță completă a planificării pe Weser.

Bremenii în goană după goluri

Stilul de joc al lui Werder Bremen este, fără îndoială, orientat spre un atac impresionant. Sub conducerea lui Ole Werner, pe Weser s-a dezvoltat un adevărat spectacol ofensiv. SVW a marcat un număr impresionant de 50 de goluri în primele 32 de meciuri din Bundesliga, ceea ce o plasează deasupra celor două echipe de top, Freiburg și Union Berlin.

Cu toate acestea, această orientare ofensivă a lui Bremen dezvăluie ocazional o slăbiciune în apărare. Aproape că nu trece un meci fără ca Bremen să primească un gol. Cu 62 de goluri încasate, Werder are a patra cea mai slabă apărare din întreaga ligă. În plus, SVW a încasat doar patru goluri în acest sezon.

Bremen fapte & analiză
  • În al doisprezecelea loc în clasamentul Bundesliga
  • Primele cinci remize din acest sezon
  • Doar o victorie în ultimele zece meciuri

NCologne forma &; verificare de echilibru

1. FC Köln a spus deja adio definitiv luptei pentru retrogradare în urmă cu câteva săptămâni. Cu toate acestea, Geißböcke are, evident, încă suficientă motivație în ultimele meciuri de campionat. Echipa antrenorului Steffen Baumgart a pierdut doar unul din ultimele șapte meciuri.

FC chiar a câștigat ultimele două meciuri. Succesul din duelul renan împotriva lui Leverkusen a fost urmat de o victorie și mai convingătoare în săptămâna precedentă. Pe stadionul propriu, locuitorii orașului catedrală au demontat complet Hertha BSC și au câștigat meritat cu 5:2.

Selke din nou împotriva fostului

În iarnă, Davie Selke a făcut saltul de la Spree la Rin și de atunci avea să își asume un rol important în centrul atacului pentru 1. FC Köln. Inițial, însă, jucătorul de 28 de ani a avut dificultăți în a-și găsi norocul în orașul catedrală. Dar în ultimele săptămâni, fostul internațional german de tineret a avut o revenire impresionantă.

Cu patru goluri în ultimele patru meciuri, atacantul arată în prezent un ritm excepțional. Sâmbătă, Selke se va confrunta cu un fost club, așa cum a făcut-o și săptămâna trecută împotriva lui Hertha. Atacantul central a jucat pentru Werder ca jucător de tineret și a făcut primii pași ca profesionist tot la Weser. El a jucat în total 75 de meciuri pentru prima echipă a lui Bremen.

Cologne facts &; analysis
  • În prezent pe locul 10 în campionat.
  • Doar o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri.
  • Cei șapte înfrângeri deja în acest sezon

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 18 mai 2023

Bremenii vor funcționa din nou în obișnuitul lor 3-5-2. În avanposturi, vârful de atac Niclas Füllkrug va fi în continuare accidentat. Partenerul său Marvin Ducksch a absentat și el cu o accidentare în timpul săptămânii, dar se presupune că va reveni în acțiune împotriva celor de la Geißböcke.

Ne așteptăm ca Geißböcke să joace din nou într-un 4-2-3-1, Davie Selke urmând să revină probabil în centrul atacului împotriva fostului său club. În plus, fundașul central Timo Hübers va căuta probabil să își mărească numărul de puncte la Bremen, după dubla sa de săptămâna trecută.

Bremen – Köln comparație directă &; Statistici

Recordul celor două echipe este foarte egal. Ambele echipe s-au întâlnit de 107 ori în meciuri competitive până acum. Werder a câștigat 39 de partide, iar FC a câștigat tot 39 de partide. De 29 de ori nu a existat nici o învingătoare. Cele două partide dintre cele două echipe din penultimul sezon s-au încheiat la egalitate, 1-1, dar meciul din prima parte a sezonului a fost câștigat clar de Köln cu 7:1.

  • Ultima victorie a lui Köln la Bremen a fost pe 24.10.2014.
  • Bremen a câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri disputate împotriva Kölnului.
  • Când Bremen conduce cu 1-0 în meciurile de acasă, câștigă 66% din meciuri

    R

  • Când Köln conduce cu 1-0 în meciurile din deplasare, câștigă doar 8% din meciuri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.