Celtics – 76ers Pont, pronosticuri și cote NBA 15.05.2023

Home » Celtics – 76ers Pont, pronosticuri și cote NBA 15.05.2023

NBA 2022/23, luni, 15.05.2023

Va fi din nou extrem de interesant. Pentru că în turul 2 al play-off-ului NBA, următorul meci decisiv va avea loc duminică seara – între Boston Celtics și Philadelphia 76ers.

TD Garden va tremura și va fi vândut până la ultimul loc. Între timp, în pontul meu pentru Celtics 76ers, sunt de partea echipei gazdă, care ar trebui să fie într-o poziție ceva mai bună pentru acest joc 7.

Cei de la Sixers vor regreta acest lucru! Pentru că acasă, la 3:2, au avut o oportunitate excelentă de a avansa în finala de conferință – mai ales că superstarul advers nu a putut face nimic.

Jayson Tatum a încheiat prima repriză cu un groaznic 0 din 10 la aruncările din acțiune și a fost nevoie de o bună parte din repriza a doua pentru ca figura lui Celtics să își regăsească jocul obișnuit.

La rândul lor, 76ers au obținut cifre bune de la Joel Embiid și Tyrese Maxey, cu 26 de puncte fiecare, dar un rating ofensiv de 90,5 și o apărare de tranziție șocant de slabă au costat Philadelphia meciul în cele din urmă.

Celtics și-au păstrat capul deasupra apei în meciul 6 în prima repriză, deoarece Marcus Smart, Malcom Brogdon și Derrick White au intrat în locul lui Tatum, care a fost eliminat în primele două sferturi.

Trioul a înscris 8 din 11 încercări de la distanță în prima repriză pentru a ajuta Boston să aibă un avans de șapte puncte la pauză, pe care avea să-l mai extindă cu două puncte până la finalul meciului (95-86).

De asemenea, Boston a controlat panourile cu 56-45 și a făcut zona strânsă. Drept urmare, Phillies a reușit doar 36,1% la aruncările de la coș, lucru agravat de faptul că aruncările de trei puncte ale lui 76ers nu au căzut deloc (23,5%).

De la acest meci 7 decisiv – pentru care Celtics au dreptul de a juca acasă – mă aștept la o victorie relativ clară a alb-verzilor. Pentru că abilitatea celor de la 76ers de a stabili accente ofensive rămâne limitată.

Un exemplu al unidimensionalității cu care 76ers primește puncte este duelul de ieri de pe bancă. Antrenorul lui Boston a folosit doar două rezerve, Malcom Brogdon (16 puncte) și Derrick White.

Cu toate acestea, C’s s-au impus cu 25 la 11 la punctele de pe bancă, mai ales pentru că De’Anthony Melton nu a reușit să înscrie niciun punct în 23 de minute (0/5).

În plus, James Harden a dezamăgit din nou după o evadare în meciul 4. Lipsa de încredere a uneia dintre cele mai bune gărzi din ligă în a juca în mod constant un baschet bun în play-off rămâne un factor de risc pentru orice pariu pe victoria celor de la 76ers.

Departe de asta, Sixers nu au avut suficient sânge rece în joc pentru a se aștepta la o prestație mult mai convingătoare acum – la TD Garden, pe deasupra. Ceea ce se înțelege aici este slaba utilizare a numeroaselor recuperări ale lui C.

Boston a comis 17 recuperări, cele mai multe în playoff pentru alb-verzi. Dar 76ers nu le-a putut transforma decât în 18 puncte de fastbreak. Celtics, în schimb, au transformat cele 12 posesii ale lui Sixers în 24 de puncte de fastbreak:

C’s pur și simplu au părut mai înfometați, și chiar dacă Philadelphia s-a apărat excelent, bănuiala mea crește că Celtics au pur și simplu mai multe ocazii de a obține puncte pe tabelă pentru a obține o victorie în meciul 7.

Aplicațiile de pariuri sportive pe care le-am verificat arată că pariorii ajung la o evaluare similară cu a mea în ceea ce privește cotele Celtics 76ers.

Într-adevăr, cu cote de victorie în jur de 1.30 la 3.40, alb-verzii ar trebui să poată juca avantajul terenului propriu fără prea multe drame, cu mulțimea în spatele lor.

Unul dintre elementele pe care s-a bazat deja un pont de succes la pariuri Celtics 76ers din partea mea în cursul acestei a doua runde de play-off se referă la avantajele fizice din partea lui C, care au ieșit în evidență și ieri.

În general, Boston a pus mai multe puncte pe tabela de marcaj decât Philadelphia în ultimul sfert în cinci ocazii în această serie de șase meciuri.

Summary: Deși ambele echipe au avut ceva mai mult timp să se pregătească pentru acest meci decisiv, avantajele fizice sunt în continuare clar de partea alb-verzilor.

În plus, există, bineînțeles, imboldul de a juca în fața propriului public, ceea ce ar trebui să motiveze și mai mult echipa gazdă.

Mă aștept la un duel extrem de defensiv, dar în care C’s va putea face ceva mai mult pentru a înscrie, chiar dacă Jayson Tatum va avea probleme în a se pune din nou în mișcare.

Pe de altă parte, pentru Philadelphia, mă tem că dacă Joel Embiid nu va avea o prestație monstruoasă, nu va exista prea multă producție ofensivă….

Pontul meu Celtics 76ers: BOS câștigă la HC -3.5.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.