Leipzig – Bremen ponturi, pronosticuri și cote – 14.05.2023 Bundesliga

Home » Leipzig – Bremen ponturi, pronosticuri și cote – 14.05.2023 Bundesliga

RB Leipzig – Werder Bremen

Ultimul meci din etapa a 32-a a Bundesligii are loc în capitala Saxoniei. Duminică, de la ora 17:30, RB Leipzig o va primi atunci pe SV Werder Bremen. Gazdele sunt pe drumul cel bun spre Liga Campionilor. Cu victoria cu 1-0 obținută săptămâna precedentă în fața rivalilor direcți de la Freiburg, RB a depășit nu doar SCF, ci și Union Berlin și a urcat pe locul trei în clasament. Pe lângă performanțele bune din Bundesliga, sașii au reușit să ajungă din nou în finala Cupei DFB.

În urmă cu aproximativ un deceniu, existau, de asemenea, seri europene regulate în prima divizie și lupte fierbinți în cupele de pe Weser. În acest sezon, însă, fanii lui Werder sunt fericiți că nu au nimic de-a face cu lupta pentru retrogradare. În prezent, Bremen ocupă locul 12 în clasament și se află la șapte puncte de zona retrogradării, cu trei zile înainte de final. Cu toate acestea, lipsa de entuziasm în rândul jucătorilor de la SVW a dus și la faptul că Bremen a obținut doar o singură victorie în ultimele nouă meciuri din Bundesliga.

Aceasta este o statistică pe care probabil că antrenorului RB, Marco Rose, îi place să o audă. Originar din Leipzig nu a pierdut niciodată în fața lui Werder în calitate de antrenor în Bundesliga și chiar a câștigat patru din cele cinci dueluri cu germanii din nord. Aflați dacă Rose va reuși o a cincea victorie duminică în sfaturile noastre de pariuri Leipzig vs Bremen.

Leipzig – Bremen info:

  • Data și ora: 14.05.2023, 17:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Red Bull Arena, Leipzig
  • Competiție: Bundesliga, ziua 32.
  • Copilare TV: DAZN

Leipzig Form &; Balance Check

RB Leipzig a avut un început de sezon mai degrabă sub așteptări sub conducerea fostului antrenor Domenico Tedesco și a cunoscut o serie de alte eșecuri. Cu toate acestea, forma celor de la RasenBallsport s-a îmbunătățit sub comanda lui Marco Rose și în prezent nu au suferit nicio înfrângere în trei meciuri.

În urmă cu 1,5 săptămâni, Leipzig a ajuns pentru a treia oară consecutiv în finala Cupei, iar trendul ascendent continuă și în Bundesliga. Săptămâna precedentă, sașii au sărit pe locul trei în clasament, cu o victorie cu 1-0 la Freiburg. Cu o victorie împotriva lui Bremen în acest weekend, Leipzig va încerca să facă încă un pas important spre prima ligă.

Eficacitate redusă

Tendința ascendentă a lui Leipzig în ultimele săptămâni a fost impresionantă. Cu toate acestea, RB nu a fost deloc eficientă cu ocaziile pe care le-a avut în ultimele meciuri. În ultimele șapte meciuri, RB Leipzig a acordat un număr impresionant de 120 de șuturi pe poartă. Cu toate acestea, se arată, de asemenea, că echipa ar fi trebuit să marcheze douăsprezece goluri în loc de doar șase, potrivit xGoals.

Prin urmare, RasenBallsport datorează o mare parte din forma sa bună din Bundesliga apărării sale stabile. Sașii au primit doar patru goluri în ultimele cinci meciuri și chiar au jucat la zero de trei ori în această perioadă.

Leipzig fapte &; analiză
  • Primele două înfrângeri acasă în Bundesliga
  • A treia cea mai bună ofensivă din campionat
  • Câștigătorii actuali ai Cupei DFB

NBremenii formează &; verificare de echilibru

Werder Bremen a revenit în prima ligă după un an în 2. Bundesliga și încântă suporterii cu un stil de joc ofensiv. În prezent, echipa din Weser se află pe locul 12 în clasament și are un avans de șapte puncte față de locurile retrogradabile.

Cu toate acestea, deziluzia se răspândește încet-încet în rândul fanilor lui Bremen, deoarece echipa antrenorului Ole Werner nu mai are prea multe de câștigat sau de pierdut. Werder a câștigat doar unul din ultimele nouă meciuri disputate în Bundesliga și a cedat la limită, cu 2-1, în fața lui Bayern, săptămâna trecută.

Ducksch în mișcare?

Omul momentului pe Weser este în prezent Marvin Ducksch. Jucătorul de 29 de ani a marcat patru goluri în ultimele trei meciuri din Bundesliga. Numărul 7 de la Bremen are astfel un total de 12 goluri și 6 pase de gol în decursul sezonului.

Aceste performanțe au stârnit în ultima vreme multă dorință. În presă s-a zvonit recent o mutare în vară la Borussia Dortmund. Ducksch s-a născut la Dortmund și a jucat pentru BVB ca jucător de tineret. Atacantul a marcat cândva 36 de goluri în 84 de apariții pentru echipa a doua a Borussiei Dortmund.

Bremen facts & analysis
  • În al doisprezecelea loc în clasamentul Bundesliga.
  • Primele cinci remize din acest sezon.

    R

  • Ducksch și Füllkrug implicați în 65% din golurile lui Werder

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 13 mai 2023

Leipzig este foarte probabil să joace din nou în 4-4-2, cu Timo Werner și Christopher Nkunku formând duminică dubla de vârf a sașilor. În afară de Péter Gulácsi, accidentat pe termen lung, Leipzig va avea toți jucătorii disponibili împotriva lui Bremen.

Bremen va juca din nou în obișnuitul său 3-5-2 la Leipzig. Cel mai bun marcator Füllkrug nu va fi probabil implicat din nou duminică. Prin urmare, ne așteptăm ca Philipp și Duksch să fie din nou în dubla linie de vârf.

Leipzig – Bremen comparație directă & statistici

RB Leipzig a câștigat toate cele cinci meciuri disputate până acum pe teren propriu împotriva lui Werder Bremen, marcând întotdeauna cel puțin două goluri pe meci. Werder, în schimb, a câștigat doar două meciuri împotriva sașilor. Prima manșă a fost câștigată tot de RasenBallsport

  • Bremen nu a câștigat niciodată la Leipzig în Bundesliga.
  • Ultima victorie a lui Bremen împotriva lui Leipzig a fost pe 2019-05-18.
  • Știați că Leipzig marchează 25% din golurile lor între minutele 76-90?

    R

  • Werder Bremen a marcat în 13 din cele 15 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.