Stuttgart – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 14.05.2023 Bundesliga

Home » Stuttgart – Leverkusen Sfat, pronosticuri și cote – 14.05.2023 Bundesliga

VfB Stuttgart – Bayer Leverkusen

Două meciuri de duminică sunt programate în cea de-a 32-a zi din Bundesliga. Primul meci al zilei este cel dintre VfB Stuttgart și Bayer Leverkusen. În Suabia, miza este în continuare extrem de mare pentru ambele echipe. Pentru vizitatorii din Renania, calificarea în Europa este din nou în joc în ultimele trei partide. Werkself ocupă în prezent locul șase în clasament, cu 48 de puncte, și are un avans de două puncte față de VfL Wolfsburg, aflată sub ei. Joi, însă, Bayer 04 nu a făcut un rezervor de încredere în sine pentru duelul cu VfB de duminică. Acolo, Werkself a pierdut cu 0:1 în fața lui AS Roma în semifinalele Europa League.

Pe de altă parte, fanii șvabilor trăiesc în acest moment un déjà vu. În acest moment, VfB se află într-o poziție identică cu cea din sezonul precedent. După 31 de zile de meciuri, Stuttgart ocupa și atunci locul 16. Cu șase victorii, zece egaluri și 15 înfrângeri, bilanțul este, de asemenea, complet identic cu cel de anul trecut. Atunci, Stuttgart a evitat retrogradarea în Bundesliga 2 doar în ultima secundă a ultimei zile de campionat.

În săptămâna precedentă, însă, VfB a avut șansa de a-și face mult mai plăcută poziția de start pentru ultimele trei zile de meci. Stuttgart a jucat împotriva echipei de pe ultimul loc de la Berlin și a avut mai multe șanse de a câștiga meciul. Cu toate acestea, șvabii au pierdut cu 1:2 și sunt acum la două puncte în spatele țărmului salvator. Aflați dacă VfB va reuși duminică să obțină trei puncte importante în sfaturile noastre de pariuri Stuttgart vs Leverkusen.

Stuttgart – Leverkusen Info:

  • Data & Ora: 14.05.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Mercedes-Benz Arena, Stuttgart
  • Competiție: Bundesliga, ziua 32.
  • Transmisie TV: DAZN

Stuttgart Formă &; Verificare bilanț

VfB Stuttgart se teme din nou de rămânerea în Bundesliga în acest sezon. Un început slab de sezon, cu nouă meciuri fără victorie, a dus în cele din urmă la demiterea antrenorului Pellegrino Matarazzo. Antrenorul interimar Michael Wimmer a stabilizat inițial echipa. Dar după pauza de iarnă, Bruno Labbadia a preluat funcția de antrenor, înainte de a fi nevoit să plece din nou după o înfrângere cu Union Berlin.

Acum, Sebastian Hoeneß se află pe banca tehnică și a condus VfB direct în semifinalele Cupei DFB, unde șvabii au fost eliminați de Frankfurt. În lupta pentru retrogradare, Stuttgart a ratat și ea trei puncte importante săptămâna trecută, când VfB a pierdut cu 3-2 la Berlin, coborând pe locul 16 în clasament.

Flancuri în centrul atenției

Antrenorul Sebastian Hoeneß continuă să se bazeze pe un lanț de trei oameni cu doi jucători de bandă ofensivi. Josha Vagnoman a părut de atunci un alt jucător pe partea dreaptă, marcând două goluri și oferind alte trei în ultimele șapte meciuri competitive. Iar omologul său de pe stânga, Borna Sosa, se simte și el extrem de confortabil în această poziție.

Croatul impresionează mai ales prin piciorul său stâng puternic. În acest sezon, Sosa a trimis deja 111 centrări la mijloc, cele mai multe din întreaga Bundesliga. Cu toate acestea, apărarea centrărilor nu este, se pare, punctul forte al lui Stuttgart. Șvabii au fost învinși de șase ori în ultimele zece meciuri din Bundesliga, și întotdeauna după o centrare din acțiune.

Stuttgart fapte &; analiză

Stuttgart fapte &; analiză

  • Sebastian Hoeneß încă fără înfrângere acasă în Bundesliga.
  • A patra cea mai slabă ofensivă din campionat.
  • La doar trei puncte în fața ultimei clasate, Hertha

Leverkusen formă & verificare de echilibru

Actualul sezon a fost extrem de dinamic pentru Bayer 04 Leverkusen sub conducerea antrenorului Xabi Alonso. Anterior, sub îndrumarea lui Gerardo Seoane, echipa a avut un start surprinzător de slab și s-a aflat doar pe locul 17 în campionat după opt zile de meciuri. Dar, sub conducerea lui Alonso, echipa s-a îmbunătățit constant și și-a croit drum în clasament.

În ultimele zile, însă, seria impresionantă de 14 meciuri fără înfrângere a lui Bayer s-a încheiat brusc. Mai întâi, Leverkusen a pierdut cu 2-1 în fața celor de la Köln, vinerea trecută, în campionat, și a fost nevoită să își pună în cuier visul de a se califica în Liga Campionilor prin intermediul campionatului. Și tot joi, Werkself a suferit o înfrângere cu 0:1 în prima manșă a semifinalei Europa League.

Miză mare

Bayer 04 Leverkusen dă dovadă în prezent de un sistem matur sub conducerea tactică a antrenorului Xabi Alonso. Werkself-ul se bazează pe o strategie ofensivă de contraatac pentru a exploata ritmul atacatorilor săi și pentru a-și crea astfel în mod regulat ocazii de gol extrem de periculoase. Cu un total de 54 de goluri, Leverkusen are a patra cea mai bună performanță ofensivă din Bundesliga în acest sezon.

Jeremie Frimpong, de pe banda dreaptă, are chiar cele mai multe sprinturi din întreaga Bundesliga. Cu toate acestea, stilul de joc al lui Leverkusen epuizează în mod clar forțele jucătorilor. Unii jucători rulează acum pe final de sezon pe bază de fum. Întâlnirea cu Stuttgart este deja cel de-al 46-lea meci al sezonului pentru Werkself.

Leverkusen fapte &; analiză
  • 3 meciuri competitive fără victorie
  • Sezecolul în campionat
  • În semifinalele Europa League

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 12 mai 2023

Stuttgart va despacheta din nou linia de fund cu trei oameni împotriva lui Leverkusen. Cu toate acestea, VfB va trebui să se descurce din nou fără Konstantinos Mavropanos, care s-a accidentat în cupă. Din fericire, însă, echipa poate conta pe revenirea lui Atakan Karazor, care și-a ispășit interdicția de galben.

Leverkusen are joia viitoare meciul important din etapa a doua din Europa League cu AS Roma. Prin urmare, credem că Xabi Alonso va face rotație pe unele posturi. În plus, Odilon Kossounou s-a accidentat joi, la Roma.

Stuttgart – Leverkusen comparație directă &; statistici

Au fost deja 86 de dueluri între Leverkusen și Stuttgart. Werkself are o superioritate clară, cu 43 de victorii, în timp ce VfB a câștigat doar 23 de meciuri. În 20 de partide nu a existat niciun învingător. În plus, Stuttgart nu a câștigat împotriva lui Leverkusen în opt meciuri competitive. În prima manșă, Werkself și-a păstrat avantajul cu o victorie cu 2-0.

  • Cele două echipe sunt despărțite de 20 de puncte în campionat.
  • Ultima victorie pe teren propriu a lui Stuttgart în fața lui Leverkusen a fost pe 17.04.2010.
  • Știați că Stuttgart marchează 31% din golurile sale între minutele 76-90?

    R

  • Leverkusen nu a reușit să marcheze în 6 din cele 15 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.