Bochum – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 13.05.2023 Bundesliga

Home » Bochum – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 13.05.2023 Bundesliga

VfL Bochum – FC Augsburg

Tensiunea din Bundesliga este aproape insuportabilă. Au mai rămas doar trei meciuri în prima ligă germană. Prin urmare, fiecare meci are acum o importanță și mai mare pentru cluburi. Sâmbătă după-amiază, pe Castroper Straße va avea loc un adevărat duel de subsol. VfL Bochum va juca acasă cu FC Augsburg, pe Ruhrstadion. Aflați tot ce trebuie să știți în pontul nostru Bochum – Augsburg.

Gazdele din Ruhr sunt în prezent blocate în cea mai adâncă mizerie a retrogradării. VfL se află în prezent pe locul 17 și ar urma să retrogradeze direct începând de astăzi. Cu toate acestea, echipa antrenorului Thomas Letsch se află la doar două puncte în spatele zonei de retrogradare și este chiar la egalitate de puncte cu Stuttgart.

Săptămâna trecută, însă, VfL s-a întors acasă după meciul din deplasare de la Gladbach fără nimic demn de luat în seamă. Pentru oaspeții de la Fuggerstadt a fost o cu totul altă poveste. FCA s-a impus cu 1-0 acasă, pe WWK Arena, în fața unei aspirante la Liga Campionilor, Union Berlin, și a făcut astfel un pas important spre menținerea în zona retrogradării. Cu această victorie, Augsburg și-a consolidat locul 13 și se află astfel la șase puncte în fața locului retrogradabil. În cazul în care Stuttgart va pierde puncte împotriva lui Leverkusen, FCA ar obține chiar un loc în prima ligă cu o victorie și ar evita din nou o cădere în Bundesliga 2.

Bochum – Augsburg Info:

  • Data și ora: 13.05.2023, 15:30 Uhr.
  • Locul de desfășurare a meciului: Vonovia Ruhrstadion, Bochum
  • Competiție: Bundesliga, ziua 32.
  • Transmisie TV: Sky

Bochum Formular &; Verificarea soldurilor

O zicală bine cunoscută în fotbal spune că al doilea an într-o ligă nouă este întotdeauna cel mai greu. Se pare că este la fel și pentru VfL Bochum în acest an. Dacă anul trecut, echipa din Castroper Straße a terminat pe locul 13, cu un total de 42 de puncte, anul acesta este o chestiune de pură supraviețuire.

Bochum se află în prezent pe locul 17 și este la egalitate de puncte cu Stuttgart pe locurile retrogradabile. Cu toate acestea, VfL este în prezent fără victorie în șase meciuri. De asemenea, echipa antrenorului Thomas Letsch a pierdut cu 2-0 la Borussia Mönchengladbach săptămâna trecută.

Peor împotriva copiilor din subsol

Se observă foarte bine în acest sezon că Bochum obține foarte rar puncte împotriva rivalilor direcți. Echipa din Bochum nu a obținut încă niciun punct împotriva unei echipe care se afla pe unul dintre ultimele trei locuri la momentul întâlnirii.

Adversarii împotriva cărora VfL a obținut puncte în acest sezon s-au clasat în medie pe locul 7,4. Este evident că lui Bochum nu îi place să facă jocul de una singură, așa că are tendința de a se lupta cu adversarii profunzi. Fanii lui VfL speră ca echipa să dezvolte un concept de succes în meciurile decisive cu Augsburg și Hertha.

Bochum fapte &; analiză
  • Șase meciuri în campionat fără victorie
  • Cea mai bună apărare din campionat

    R

  • Secondul cel mai slab atac din campionat

Augsburg forma &; echilibru de verificare

Augsburg antrenorul Enrico Maaßen are din nou sarcina de a evita retrogradarea în acest sezon. Până acum, acest lucru pare să meargă bine, deoarece Fuggerstädter se află în prezent trei locuri deasupra locurilor de retrogradare și are un avans de șase puncte față de acestea. Cu o victorie la Bochum, FCA are chiar șansa de a rămâne în zona retrogradării.

Victoria cu 1-0 împotriva lui Union Berlin de săptămâna trecută a fost un alt pas important pentru rămânerea în campionat. În acest moment, FCA nu a mai pierdut de trei meciuri. Astfel, Fuggerstädter pare a fi în formă maximă în cel mai important moment.

Blestemul este rupt

Augsburg va trebui probabil să se lipsească din nou de portarul său titular Rafał Gikiewicz pentru meciul important cu Bochum. Experimentatul polonez nu va putea juca în acest weekend. Cu toate acestea, există posibilitatea ca portarul în vârstă de 35 de ani să fie implicat din nou în ultima etapă a sezonului.

Înlocuitorul său, Tomas Koubek, nu a avut până acum cel mai bun start posibil în sezonul 2022/2023. În primele opt meciuri competitive din acest sezon cu cehul în poartă, Augsburg nu a înregistrat nicio victorie. Totuși, acest lucru s-a schimbat în săptămâna precedentă. FCA s-a impus în fața lui Union Berlin cu numărul 40 în careu. În plus, în acel meci, Koubek a rămas fără gol primit în Bundesliga pentru prima dată din decembrie 2019 în acel meci.

Augsburg fapte &; analiză
  • În locul 13 în Bundesliga.
  • Doar două înfrângeri în ultimele șapte meciuri.
  • Nicio victorie în deplasare în acest an

NAlinierea preconizată – ultima actualizare la 11 mai 2023

VfL Bochum și-a încercat norocul împotriva lui Gladbach data trecută într-un 4-2-3-1. Cu toate acestea, noul sistem nu a funcționat decât într-o măsură limitată. Prin urmare, ne așteptăm ca sâmbătă Bochum să joace din nou într-un 4-3-3. Speranțele lui VfL se bazează din nou în principal pe Philipp Hofmann, care a marcat deja șapte goluri pe teren propriu în acest sezon.

Augsburg a luptat pentru victorie împotriva lui Union într-un 3-4-3, și ne așteptăm ca Fuggerstädter să fie din nou în această formație pe Castroper Straße. Elvis Rexhbecaj va reveni probabil în echipa de start împotriva fostului său club. Arne Engels, în schimb, va lipsi de la mijlocul terenului din cauza unui galben de suspendare.

Bochum – Augsburg comparație directă &; Statistici

Augsburg și Bochum s-au întâlnit de șase ori până acum. VfL Bochum a câștigat de patru ori, iar FC Augsburg de două ori. Bochum a câștigat ultima întâlnire cu 1-0 în prima parte a sezonului.

  • Întotdeauna au existat victorii în deplasare în confruntările directe din campionat dintre Bochum și Augsburg de până acum.
  • Ambele echipe sunt despărțite de șase puncte.
  • Când Bochum conduce cu 1-0 în meciurile de pe teren propriu, câștigă 54% din meciuri.
  • Augsburg a marcat de fiecare dată în ultimele nouă meciuri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.