Bayern – Schalke ponturi, pronosticuri și cote – 13.05.2023 Bundesliga

Home » Bayern – Schalke ponturi, pronosticuri și cote – 13.05.2023 Bundesliga

Bayern Munchen – Schalke 04

Bundesliga intră în acest weekend în cea de-a 32-a zi de campionat. În toate colțurile țării, sunt din nou o mulțime de meciuri interesante în prima ligă germană. Fanii din Munchen se pot aștepta, de asemenea, la un duel fierbinte. Confruntarea dintre Bayern Munchen și Schalke 04 este programată pentru ora 15:30 pe Allianz Arena. Gazdele încep meciul în calitate de lideri ai campionatului.

Pentru FC Bayern München, acesta este un fapt îmbucurător la nivel istoric. În 28 din cele 29 de cazuri în care campioana en-titre a fost lider după etapa a 31-a, echipa din capitala bavareză și-a asigurat și titlul de campioană a Germaniei la finalul sezonului. Doar în sezonul 1992/93, Bayern a trebuit să se mulțumească cu titlul de vicecampioană, deoarece Werder Bremen a câștigat campionatul încă de la acea dată.

Împotriva lui Bremen, FCB a mai făcut un pas spre titlul de campioană în săptămâna precedentă. Bayern s-a impus cu 2-1 pe Weser și a ținut BVB la un punct în spatele ei. De altfel, campioana en-titre și-a asigurat și o nouă participare în Liga Campionilor cu succesul de la Bremen.

Rivalii locali ai lui Dortmund din Gelsenkirchen au sărbătorit și ei o victorie importantă în săptămâna precedentă. Knappenii s-au impus spectaculos cu 3:2 la Mainz și au luat astfel o gură de oxigen în lupta pentru retrogradare. Königsblauen abordează acum ultimele trei meciuri cu un avans de două puncte față de locul retrogradabil. Aflați în sfaturile noastre de pariuri Bayern vs Schalke dacă echipa lui Thomas Reis va reuși să facă o surpriză sâmbătă la Munchen.

Bayern – Schalke info:

  • Data & Ora: 13.05.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Allianz Arena, München
  • Competiția: Bundesliga, ziua 32.
  • Transmisie TV: Sky

Bayern Formă &; Verificare bilanț

Fanii lui Bayern vor fi urmărit cu durere meciurile din semifinalele Cupei Regelui și DFB-Pokal din ultimele săptămâni. Căci FCB a fost deja terminată în sferturile de finală în ambele competiții din acest an. Și în Bundesliga, de asemenea, Bayern nu și-a asigurat încă titlul de campioană în luna mai.

Echipa din Munchen are doar un punct avans față de rivala sa Dortmund. În săptămâna precedentă, ca și în săptămânile anterioare, Bayern a avut probleme pe alocuri și nu a câștigat decât cu 2-1 la Bremen. Antrenorul Thomas Tuchel se așteaptă acum la o implicare totală din partea echipei sale și speră să obțină toate cele nouă puncte.

Müller în fața retragerii?

Thomas Müller s-a transferat de la TSV Pähl la FC Bayern în 2000, la vârsta de zece ani. De atunci, jucătorul acum în vârstă de 33 de ani a trecut prin toate echipele de tineret ale campioanei en-titre și a evoluat de-a lungul anilor până a devenit un titular incontestabil la FCB. Anul acesta, însă, Müller joacă din ce în ce mai puțin.

Câștigătorul Cupei Mondiale din 2014 a jucat 24 de meciuri pentru Munchen până acum în acest sezon din Bundesliga, contribuind cu șase goluri și șapte pase de gol. Cu toate acestea, numărul 25 de la Munchen a fost pe teren doar pentru 51% din totalul minutelor jucate. În ultima vreme, s-au înmulțit zvonurile privind plecarea lui Müller după acest sezon. Probabil că atacantul ar prefera să își ia rămas bun cu al doisprezecelea titlu de campionat.

Bayern facts &; analysis
  • Liderul clasamentului din Bundesliga
  • Cea mai bună ofensivă din Bundesliga
  • Secondă cea mai bună apărare din Bundesliga

Schalke formă &; echilibru verificați

Runda preliminară a lui FC Schalke 04 a fost un mare dezastru. În 17 meciuri, cei din Knappen au adunat doar 9 puncte și, pentru mulți fani, păreau deja siguri de retrogradare. De fapt, a fost cu doar două puncte mai puțin decât în sezonul de retrogradare 2020/2021. Dar în a doua jumătate a sezonului, echipa antrenorului Thomas Reis arată o altă față.

Cu 21 de puncte deja, Schalke a obținut de peste două ori mai multe puncte în a doua jumătate a sezonului decât în întreaga primă jumătate. Knappenii au dat dovadă de un moral impresionant și în ultimul meci cu Mainz, primind două goluri de egalitate și câștigând totuși cu 3:2. Drept urmare, Schalke se află acum pe locul 15 și are două puncte în plus față de Stuttgart și Bochum, aflate sub ea.

Bülter iubește finalul meciului

Marius Bülter a marcat golul decisiv în minutul 12 din prelungiri și în urmă cu o săptămână. Numărul 11 de la Schalke a transformat de trei ori un penalty în prelungiri în acest sezon, ceea ce reprezintă un nou record în Bundesliga. Atacantul în vârstă de 30 de ani a marcat deja unsprezece goluri în 31 de meciuri, ceea ce îl face cel mai bun marcator al echipei sale.

Performanțele sale din a doua jumătate a sezonului sunt deosebit de impresionante, în care a contribuit cu opt goluri de unul singur. Astfel, acest sezon a fost cel mai reușit sezon al lui Bülter în Bundesliga până în prezent. În sezonul 2019/2020, el a marcat șapte goluri, la acea vreme încă în tricoul lui Union Berlin. Schalkerii își pun speranțele în instinctul de golgheter al lui Bülter și la Munchen.

Schalke fapte &; analiză
  • Primele două victorii în deplasare în campionat
  • Cel mai bun atac din Bundesliga
  • Plasament pe locul 8 în clasamentul rundei a doua

Legitimație preconizată – ultima actualizare la 11 mai 2023

Legătura din Munchen nu se va roti prea mult. Leon Goretzka revine în echipă după suspendarea cu galben, dislocându-l pe Ryan Gravenberch pe bancă. În rest, ne așteptăm la aceeași echipă ca și data trecută la Bremen.

Schalke va începe din nou meciul în sistemul lor bine exersat 4-2-3-1. Cu toate acestea, Knappen va trebui să se descurce în continuare fără Moritz Jenz în apărarea centrală. Ralf Fährmann este, de asemenea, în continuare indisponibil.

Bayern – Schalke comparație directă & Statistici

În istorie, FC Schalke 04 și FC Bayern München și-au încrucișat deja spada de 118 ori. Campioana en-titre de la Munchen a câștigat majoritatea meciurilor, mai exact 69. În schimb, echipa Schalke a reușit doar 20 de victorii, în timp ce alte 29 de partide s-au încheiat la egalitate. De asemenea, cei de la Schalke au pierdut de fiecare dată în fața lui Bayern în ultimele unsprezece meciuri competitive, inclusiv o înfrângere cu 0:2 pe teren propriu în noiembrie anul trecut.

  • Ultima victorie a lui Schalke pe terenul lui Bayern a fost la 25.04.2009.
  • Ambele echipe sunt despărțite de 35 de puncte în campionat.
  • Bayern Munchen nu a pierdut niciunul din ultimele 22 de meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga.
  • Când Schalke conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 62% din meciuri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.