Köln – Hertha Sfat, pronosticuri și cote – 12.05.2023 Bundesliga

Home » Köln – Hertha Sfat, pronosticuri și cote – 12.05.2023 Bundesliga

1. FC Köln – Hertha BSC

Tensiunea din Bundesliga se apropie încet, dar sigur, de vârful absolut. În acest weekend are loc deja cea de-a 32-a zi de meciuri. Semnalul de start pentru un weekend fotbalistic interesant în prima ligă germană va fi dat în această săptămână în orașul catedrală. Acolo, 1. FC Köln va primi ultima echipă din capitală la ora 20:30. FC se află în prezent într-o poziție sigură la mijlocul terenului și se poate relaxa pe măsură ce sezonul se apropie de final. În săptămâna precedentă, echipa din Köln și-a supărat totuși rivalii din Renania. Geißböcke s-a impus cu 2:1 în duelul renan împotriva lui Leverkusen.

Pe de altă parte, vizitatorii din Berlin nu pot lăsa ca sezonul să se încheie într-o notă relaxată. Bătrâna Doamnă se află în prezent pe ultimul loc în clasament și se află la trei puncte de locurile de retrogradare. Totuși, după performanța din săptămâna precedentă, mulți dintre fanii Hertha ar trebui să fie pozitivi în perspectiva ultimelor trei meciuri ale sezonului. După opt meciuri la rând fără victorie, berlinezii au învins cu 2-1 pe VfB Stuttgart. Noul și vechiul antrenor al lui Hertha, Pál Dárdai, nu va avea însă amintiri bune de la Steffen Baumgart, antrenorul lui Köln.

Ambii antrenori s-au mai confruntat pe margine o singură dată în carieră. În prima zi de pre-sezon, Baumgart și FC-ul său s-au impus cu 3-1 în fața lui Hertha, o înfrângere care a inaugurat un start slab de sezon pentru berlinezi, care s-a încheiat în cele din urmă cu concediul lui Dárdai în noiembrie. Aflați dacă lucrurile vor merge mai bine pentru maghiar vineri, în pontul nostru Köln – Hertha.

Cologne – Hertha info:

  • Data & Ora: 12.05.2023, 20:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: RheinEnergieSTADION, Köln
  • Competiție: Bundesliga, ziua 32.
  • Copilare TV: DAZN

Cologne Form &; Balance Check

În urmă cu câteva săptămâni, 1. FC Köln încă amenința cu o cădere adâncă în lupta pentru retrogradare. Geißböcke a avut un start foarte slab în a doua parte a sezonului și a ajuns chiar la șase meciuri la rând fără victorie. În acel moment, FC a marcat chiar și un singur gol. Totuși, după 1:6 la Dortmund, în ziua a 25-a, forma celor din orașul catedrală s-a îmbunătățit din nou.

Între timp, Köln a revenit la ape mult mai liniștite. Geißböcke a pierdut doar unul din ultimele șase meciuri din Bundesliga. În săptămâna precedentă, FC chiar s-a impus cu 2-1 pe terenul rivalei locale Leverkusen. Echipa antrenorului Steffen Baumgart a reușit astfel să evite cu succes în ultimele săptămâni căderea în Bundesliga 2.

Selke contra fostului

În iarnă, Davie Selke s-a mutat de la Spree la Rin. Jucătorul de 28 de ani ar trebui să joace un rol important în centrul atacului pentru Köln. Pentru o lungă perioadă de timp, însă, Selke a rămas fără noroc în orașul-catedrală. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, fostul internațional german de tineret a avut o revenire impresionantă.

Cu cele două goluri marcate împotriva lui Leverkusen, atacantul central își va fi cimentat locul de titular. Vineri, Selke va fi, de asemenea, deosebit de motivat împotriva fostului său club. Atacantul a jucat pentru Hertha între 2017 și 2022, marcând 26 de goluri în 126 de meciuri și dând alte 16.

Cologne facts &; analiză
  • Curentul 11 în clasament
  • Doar o singură înfrângere în ultimele șase meciuri
  • Primele cinci înfrângeri acasă în acest sezon

Hertha forma & verificare de bilanț

După ce antreprenorul Lars Windhorst s-a alăturat echipei Hertha, mulți fani din Berlinul de Vest visau deja la Liga Campionilor. Între timp, însă, nu doar investitorul este deja istorie, ci și visul de a face afaceri internaționale. Bătrâna Doamnă este adânc implicată în lupta pentru retrogradare și joacă pentru supraviețuire în Bundesliga.

Hertha din capitală se află în prezent la trei puncte în spatele zonei de retrogradare. Nici măcar plecarea lui Sandro Schwarz nu a adus îmbunătățiri la început, deoarece chiar și sub conducerea noului antrenor Pál Dárdai au urmat înfrângeri cu Bremen și Bayern, cu un raport general de goluri de 2:6. Victoria cu 2-1 împotriva rivalilor direcți de la Stuttgart din săptămâna precedentă a reaprins însă speranțele fanilor Hertha.

Cu eficacitate la gol

Sâmbăta trecută, Hertha și-a regăsit eficiența în fața lui VfB Stuttgart. Alte Dame s-a impus în fața șvabilor cu 2:1 și asta în ciuda faptului că Stuttgart a ajuns să execute de două ori mai multe șuturi decât Hertha și a fost net superioară și la valoarea xG.

În plus, Hertha a avut o posesie de doar 29% împotriva lui VfB pe propriul stadion, în săptămâna precedentă. Cu toate acestea, berlinezii au fost prea fericiți să cedeze mingea în propriile rânduri tot sezonul. Cu o posesie de doar 43% pe parcursul sezonului, Hertha are cea mai mică cifră din întreaga Bundesliga.

Hertha fapte &; analiză
  • Doar cinci puncte din ultimele nouă meciuri.
  • Curent pe locul 18 în clasament.
  • Ultima victorie în deplasare pe 04/09/2022

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 11 mai 2023

Antrenorul Steffen Baumgart își va alinia din nou echipa din Köln într-un 4-2-3-1. Selke este stabilit în atac pentru Domstadtern și a răsplătit încrederea în săptămâna precedentă cu două goluri. Fundașul dreapta Benno Schmitz, însă, va lipsi vineri de la Geißböcken din cauza unui galben de suspendare.

Antrenorul Pál Dárdai va juca și vineri cu un clasic 4-4-2. Fiul său, Márton Dárdai, a jucat la mijlocul apărării împotriva lui Stuttgart și a făcut o treabă foarte solidă. Florian Niederlechner, cu primul său gol pentru Hertha, s-a recomandat din nou pentru unsprezecele de start

Comparare directă Köln – Hertha &; Statistici

Cele două echipe s-au confruntat de 76 de ori până acum. FC a înregistrat 33 de victorii, în timp ce vizitatorii din capitală s-au impus de 28 de ori. În plus, 15 partide s-au încheiat la egalitate. Cu toate acestea, prima manșă de pe Olympiastadion din Berlin a fost câștigată de Bătrâna Doamnă. La începutul lunii noiembrie, berlinezii s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Köln.

  • Cele două echipe sunt despărțite de 13 puncte în campionat.
  • Ultima victorie a lui Hertha la Köln a fost pe 29/09/2019.
  • Cologne nu a reușit să înscrie în 7 din cele 15 meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga în acest sezon.
  • Știați că Hertha marchează 29% din golurile sale între minutele 76-90?
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.