Dortmund – Wolfsburg ponturi, pronosticuri și cote – 07/05/2023 Bundesliga

Home » Dortmund – Wolfsburg ponturi, pronosticuri și cote – 07/05/2023 Bundesliga

Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg

În Bundesliga este programat un singur meci în această duminică. Confruntarea din Renania dintre Leverkusen și Köln, care era de fapt programată pentru această zi, a fost amânată la scurt timp pentru vineri (pontul Leverkusen – Köln). Așadar, toți ochii vor fi ațintiți asupra Signal Iduna Park la sfârșitul săptămânii. Acolo, Borussia Dortmund va primi vizita lui VfL Wolfsburg, de la ora 17:30. Aflați cine va câștiga meciul de duminică în pontul nostru Dortmund – Wolfsburg.

Ambele echipe au încă o miză importantă în cele patru meciuri rămase. Vizitatorii de pe Autostadt încă își imaginează șansele de a obține un loc în Europa League. Lupii se află în prezent pe locul șapte și la două puncte în spatele Werkself-ului de deasupra lor. În plus, VfL Wolfsburg a avut mereu rezultate bune în deplasare în acest sezon, fiind a treia cea mai bună echipă în deplasare. Cu toate acestea, saxonii de Jos nu au înregistrat nicio victorie în ultimele nouă vizite la Dortmund.

Pentru borussieni, miza ultimului eșalon al sezonului este chiar mai mare decât afacerile internaționale. BVB luptă în continuare pentru titlul de campioană. Cu toate acestea, din cauza derapajului de vinerea trecută de la Bochum, FC Bayern se află în prezent din nou în pole position. Cu toate acestea, Borussia a pierdut un singur meci în Bundesliga în noul an și nu a pierdut încă niciun punct pe propriul stadion. În plus, următorul adversar dă speranțe BVB în lupta pentru campionat. Când Wolfsburg a devenit campioană în sezonul 2008/09, la pauza de iarnă era la nouă puncte în spatele liderului campionatului, la fel ca Dortmund în acest sezon.

Dortmund – Wolfsburg info:

  • Data & Ora: 07.05.2023, 17:30 Uhr
  • Locul de desfășurare: Signal Iduna Park, Dortmund
  • Competiția: Bundesliga, ziua 31.
  • Copilare TV: Dortmund, Dortmund, Dortmund: DAZN

Dortmund Form &; Balance Check

Borussia Dortmund a suferit o serie de înfrângeri în prima parte a sezonului scurtat, terminând doar pe locul șase în clasament la începutul anului. Cu toate acestea, în 2023, echipa antrenorului Edin Terzić a avut deseori performanțe impresionante, câștigând zece meciuri competitive consecutive, ceea ce i-a adus pentru o vreme primul loc în clasament.

Cu toate acestea, BVB a intrat într-o mică criză după ce a fost eliminată din Liga Campionilor și din Cupa DFB, precum și după o înfrângere în fața lui Bayern Munchen. În weekendul trecut, Dortmund a reușit doar o remiză, 1-1, cu Bochum, echipă amenințată cu retrogradarea, și astfel se află din nou la un punct în spatele lui Bayern, pe locul 2.

Yes he Can!

Emre Can este simbolul reprizei secunde bune a lui Dortmund. Internaționalul german a părut deseori suprasolicitat în prima parte a sezonului și a driblat deseori în situații periculoase. Performanțele sale au fost similare în sezoanele precedente.

Cu toate acestea, de la începutul anului, jucătorul de 29 de ani pare a fi un om schimbat. În prezent, jucătorul originar din Frankfurt este parte integrantă a mijlocașului central al Borussiei. Mai mult, numărul 23 de la Dortmund ar putea fi un mic talisman norocos pentru acest weekend. Emre Can are un palmares impecabil împotriva lui VfL Wolfsburg în Bundesliga. În cele șase întâlniri cu sașii de Jos, el a ieșit mereu învingător.

Dortmund fapte &; analiză
  • Pe locul doi în clasamentul Bundesliga
  • Încă fără niciun punct pierdut acasă în 2023
  • Secondul cel mai bun atac din campionat

Wolfsburg forma &; verificare de echilibru

Deși VfL Wolfsburg a avut un start promițător în sezonul 2021/22 din Bundesliga, având o serie de zece meciuri fără înfrângere, echipa antrenorului Niko Kovač a început să se clatine la sfârșitul lunii ianuarie. Această tendință negativă a început cu o înfrângere la limită împotriva lui Werder Bremen. De atunci, motorul lupilor nu a mai funcționat bine, după cum o arată bilanțul de doar două victorii în următoarele unsprezece partide.

Cu toate acestea, în ultimele două meciuri, cu Bochum și Mainz, VfL a obținut din nou două victorii și a revenit astfel în cursa pentru Europa. În ultimele patru meciuri, lupii vor dori acum să dea tot ce au mai bun pentru a se asigura că își asigură prima participare în cupele europene din sezonul 2021/2022.

Istoria se repetă

În întâlnirea directă cu VfL Bochum din octombrie, VfL Wolfsburg a avut o prestație solidă și s-a impus cu un categoric 4-0. În prima jumătate a Bundesligii, echipa din Saxonia Inferioară a înregistrat atunci o serie impresionantă de șase victorii consecutive și a fost considerată cea mai puternică echipă din campionat la acel moment.

Acum, această istorie pare să se repete. Lupii ajung la cea mai bună formă a lor în cel mai important moment al sezonului. Diferența impresionantă de goluri de 8:1 în ultimele două meciuri vorbește un limbaj clar și indică faptul că VfL este pregătită să lupte pentru Europa.

Wolfsburg fapte & analiză
  • Primele patru victorii din a doua jumătate a sezonului
  • Septimul loc în Bundesliga
  • Ultimele două meciuri fără goluri proprii

Alinierea preconizată – ultima actualizare la 6 mai 2023

Edin Terzić a jucat mereu în 4-3-3 în ultima vreme. Probabil că nici Schlotterbeck nu va fi apt de joc duminică. În rest, BVB are practic toată echipa la dispoziție. Prin urmare, ne așteptăm la același unsprezece ca și data trecută la Bochum.

De asemenea, ne așteptăm ca VfL să joace într-un 4-3-3. Lupii au probleme de accidentare în apărare. Lacroix, Otávio și Fischer trebuie să se ferească de accidentări. Nici Lukas Nmecha în atac nu va putea juca.

Dortmund – Wolfsburg comparație directă & Statistici

Au fost 55 de dueluri între cele două echipe până acum, în care Dortmund a avut de cele mai multe ori avantaj. Borussienii s-au impus de 32 de ori, în timp ce pentru Wolfsburg s-au înregistrat 12 egaluri și 11 victorii. Cu toate acestea, lupii au triumfat în ultima confruntare cu 2:0.

  • Ultima victorie a celor de la Wolfsburg la Dortmund a fost la 08.12.2012.
  • Ambele echipe sunt despărțite de 15 puncte în campionat.
  • Dortmund cu o singură înfrângere pe teren propriu în acest sezon de Bundesliga.
  • Când Wolfsburg conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 76% din meciuri
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.