Freiburg – Leipzig Sfat, pronosticuri și cote – 06.05.2023 Bundesliga

Home » Freiburg – Leipzig Sfat, pronosticuri și cote – 06.05.2023 Bundesliga

SC Freiburg – RB Leipzig

Mulți fani ai fotbalului care urmăresc sâmbătă conferința din Bundesliga vor avea probabil o senzație de déjà vu. În cea de-a 31-a zi a Bundesligii, SC Freiburg și RB Leipzig se vor întâlni pe Europa-Park Stadion din Breisgau. Este exact meciul care a avut loc marți în Cupa DFB. Acolo, vizitatorii din Saxonia s-au impus mai mult decât clar cu 5:1 și au amețit pe alocuri apărarea SCF-ului.

Dar nu doar înfrângerea din cupă ar trebui să le dea motive de îngrijorare gazdelor. Leipzig se află în prezent pe locul cinci în clasament și are cu două puncte mai puțin în cont decât SCF. Cu toate acestea, Freiburg a întâlnit în șase meciuri în acest sezon actualele cinci echipe de pe primul loc în campionat și a pierdut cinci dintre ele. Pe de altă parte, Freiburg a câștigat ultimele trei meciuri disputate în Bundesliga.

Adversarul din acest duel direct pentru locurile de calificare în Liga Campionilor a fost, de asemenea, convingător în campionat în ultima perioadă. Saxonii au câștigat trei din ultimele patru meciuri disputate în Bundesliga și își revin astfel în ritm, exact la timp pentru cea mai importantă parte a sezonului. Antrenorul lui Leipzig, Marco Rose, în special, va aștepta cu nerăbdare duelul reînnoit cu SCF. În cariera sa de antrenor, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a câștigat cinci din cele opt dueluri cu clubul din Breisgau. Aflați dacă Rose și echipa sa vor avea succes sâmbătă în sfaturile noastre de pariuri Freiburg – Leipzig.

Freiburg – Leipzig info:

  • Data & Ora: 06.05.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: Europa-Park Stadion, Freiburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 31.
  • Transmisie TV: Sky

Freiburg Form &; Verificare bilanț

Chiar dacă nu a fost suficient pentru echipa antrenorului Christian Streich să ajungă din nou în finala Cupei, SCF-ul continuă să joace un sezon puternic. În prezent, Sport-Clubul se află pe locul patru în clasament. Și în Europa League, clubul din Breisgau a ajuns în optimi, unde a fost învins de Juventus Torino.

În Bundesliga, între timp, SCF a ajuns la trei meciuri fără să piardă vreun punct. SC Freiburg se află, așadar, în formă maximă în acest sezon și are deja 56 de puncte în palmares. Acesta este cel mai mare număr de puncte pe care clubul din Breisgau l-a obținut de la introducerea regulii celor trei puncte în 1995. Cu toate acestea, mai sunt încă patru meciuri de disputat în care Sport-Clubul poate îmbunătăți această notă.

Flekken păstrează zero puncte

SC Freiburg a reușit deja un număr impresionant de 12 meciuri fără gol primit în acest sezon de Bundesliga, nicio altă echipă nu a reușit această performanță mai des. Recordul clubului de 13 meciuri fără gol primit este încă la îndemână. Portarul Mark Flekken a fost în poarta formației din Breisgau în toate aceste 12 partide.

Performanțele olandezului au stârnit și dorința cluburilor din alte țări europene. O plecare a jucătorului de 29 de ani în vară devine din ce în ce mai probabilă. Succesorul său ar putea veni atunci din rândurile clubului. Noah Atubolu este un portar obișnuit al echipei naționale U21 a Germaniei și are performanțe bune săptămână de săptămână pentru echipa a doua a SCF din divizia a treia.

Freiburg fapte & analiză
  • Actual pe locul 4 în clasamentul Bundesliga.
  • După trei meciuri fără înfrângere în campionat.
  • A treia cea mai bună echipă din Bundesliga

Leipzig formă &; bilanț de verificare

În acest sezon, RB Leipzig a arătat deseori o prestație schimbătoare și a luat câteva eșecuri. În prezent, echipa se află pe locul cinci în clasament și luptă din greu pentru a se califica din nou în Liga Campionilor. Fluctuațiile de performanță au dominat sezonul sașilor pentru o lungă perioadă de timp.

Cu toate acestea, acum se pare că Leipzig se află în cea mai bună formă absolută, exact la timp pentru faza decisivă a sezonului. RB a câștigat trei din ultimele patru meciuri din Bundesliga și se luptă astfel să revină în top 4, așa că accederea marți la a treia finală de cupă consecutivă se încadrează perfect în tabloul actual al lui Leipzig.

Două dinamică

Doi jucători s-au remarcat marți în victoria cu 5-1 a lui Leipzig în fața lui Freiburg. Dani Olmo și Dominik Szoboszlai au marcat trei din cele cinci goluri. De asemenea, spaniolul Olmo a dat trei dintre cele cinci goluri.

Creativitatea celor doi este extrem de importantă în ofensiva lui Leipzig. Cu pasele lor precise, cei doi reușesc de fiecare dată să pregătească terenul pentru atacanții rapizi ai lui Leipzig. În Bundesliga, Szoboszlai și Olmo au deja un total combinat de douăsprezece pase de gol.

Leipzig fapte și analize
  • Primele cinci victorii în deplasare în campionat
  • A treia cea mai bună ofensivă din campionat

    R

  • Dominik Szoboszlai este cel mai bun asistent al echipei cu 8 pase decisive

Aliniere preconizată – ultima actualizare pe 4 mai 2023

Christian Streich și-a trimis inițial echipa în Cupa DFB cu o linie de fund cu trei oameni. Totuși, acest calcul nu a funcționat. Prin urmare, credem că Freiburg va reveni sâmbătă la un 4-4-2. Michael Gregoritsch și Lucas Höler vor juca împreună în centrul atacului.

Leipzig a revenit la un 4-4-2 în timpul săptămânii. Acest truc tactic a funcționat și, prin urmare, credem că saxonii vor opera în această formație și sâmbătă. Deosebit de importanți sunt Dominik Szoboszlai și Dani Olmo pe aripi, care oferă multă creativitate.

Freiburg – Leipzig comparație directă &; Statistici

Istoria dintre Freiburg și Leipzig este clară: SCF s-a impus doar de patru ori, toate victoriile fiind obținute pe teren propriu. În schimb, Leipzig s-a impus de nouă ori în fața lui Freiburg, inclusiv în prima manșă din Bundesliga, în care a câștigat cu 3:1. Marți, a fost un alt 5:1 categoric pentru Leipzig împotriva Freiburgului în cupă.

  • Ambele echipe sunt despărțite de două puncte în campionat.
  • Ultima victorie a lui Freiburg împotriva lui Leipzig a fost pe 26/10/2019.
  • Când Freiburg conduce cu 1-0 în meciurile de pe teren propriu, câștigă în 77% din cazuri.
  • Știați că RB Leipzig marchează 26% din golurile lor între minutele 76-90?
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.