Augsburg – Union Sfat, pronosticuri și cote – 06.05.2023 Bundesliga

Home » Augsburg – Union Sfat, pronosticuri și cote – 06.05.2023 Bundesliga

FC Augsburg – Union Berlin

A 31-a zi din Bundesliga începe vineri cu două meciuri. Dar și în conferința de sâmbătă vă așteaptă de această dată cinci partide. Printre altele, FC Augsburg primește pe 1. FC Union Berlin. Fuggerstädterii se află în prezent pe locul 13 și au un avans de doar trei puncte față de locul de retrogradare. În plus, FCA a așteptat acum șapte meciuri pentru o victorie. Totuși, în săptămâna precedentă, echipa din Augsburg a reușit să obțină o remiză, 1-1, cu Eintracht Frankfurt.

Viitorul adversar de la Köpenick, în schimb, se află pe drumul spre Liga Campionilor. Union ocupă în prezent locul trei în clasament și are două puncte avans față de RB Leipzig, ocupanta locului cinci. De asemenea, în noul an, Eisernen au suferit doar două înfrângeri. Probabil că și Union va spera să preia conducerea sâmbătă. Eisernen nu a pierdut încă niciun meci în actualul sezon 2022/23 după ce a preluat conducerea. FCU a înregistrat 16 victorii și patru remize în această situație. FC Augsburg, în schimb, a cedat de nouă ori conducerea. Aflați dacă cineva va risipi un avantaj și sâmbătă, în sfaturile noastre de pariuri Augsburg vs Union.

Augsburg – Union info:

  • Data și ora: 06.05.2023, 15:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: WWK ARENA, Augsburg
  • Competiția: Bundesliga, ziua 31.
  • Transmisie TV: Sky

Augsburg Form &; Verificare bilanț

Antrenorul Enrico Maaßen se luptă din nou cu FC Augsburg în acest sezon împotriva retrogradării. Fuggerstädter se află în prezent pe trei locuri și trei puncte deasupra liniei de clasament. Cu toate acestea, FCA așteaptă o victorie în campionat de șapte meciuri. Astfel, avansul lui Augsburg față de locurile de retrogradare s-a redus de la opt la doar trei puncte. Prin urmare, curba de formă ar trebui să se îndrepte din nou mai puternic în sus în ultimele patru meciuri, dacă FCA vrea să evite coborârea în Bundesliga 2.

Gikiewicz lipsește

Portarul obișnuit al lui Augsburg, Rafał Gikiewicz, este momentan indisponibil pentru FCA. Totuși, este posibil ca polonezul să revină între buturi în ultima repriză a sezonului. Înlocuitorul său, însă, nu pare să îi aducă noroc lui FCA. În cele opt meciuri competiționale în care portarul Tomas Koubek a jucat pentru FC Augsburg în acest sezon, echipa nu a câștigat niciunul. Mai mult, Fuggerstädter nu a reușit să înregistreze nici măcar o victorie în ultimele 16 partide în care Koubek a fost în poartă.

Augsburg fapte &; analiză
  • Actualul loc 13 în Bundesliga, cu 31 de puncte.
  • Cel mai slab atac pe teren propriu din campionat.
  • Doar patru puncte din ultimele șapte meciuri

Formularul de sindicat &; Verificarea soldului

Union Berlin rămâne una dintre marile surprize din Bundesliga și se află pentru prima dată în acest sezon în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Cu stilul lor neobișnuit de joc, Eisernen își aduc în mod regulat adversarii în pragul disperării. Leverkusen și-a mai tăiat dinții și împotriva lui Union în săptămâna precedentă. 0:0 în fața celor de la Werkself a asigurat locul trei pentru echipa antrenorului Urs Fischer.

Union nu vrea mingea

Stilul de joc al celor de la Union Berlin nu încetează să nedumerească, deoarece, în ciuda unor statistici care ar sugera mai degrabă o luptă pentru retrogradare, Eisernen se află în fruntea clasamentului. De exemplu, posesia medie a berlinezilor este de doar 45%, doar Hertha BSC are o cotă mai mică de posesie a mingii. Doar câteva echipe au găsit până acum un antidot la modul de joc al celor de la Köpenickers.

Afacerile și; analiza Uniunii
  • Pe locul trei în clasamentul Bundesliga
  • Cea mai bună apărare din Bundesliga
  • Primul 44 de goluri în acest sezon în campionat

NAgenție preconizată – ultima actualizare la 4 mai 2023

Ne așteptăm ca FCA să fie din nou în 4-4-2 sâmbătă. Pentru Augsburg, Tomas Koubek va fi din nou în careu. Niklas Dorsch probabil că nu va fi din nou în 11-le de start. În plus, Mergim Berisha este în continuare indisponibil împotriva lui Union.

Union va începe din nou meciul cu o apărare cu trei oameni. În ultima zi de meci, Diogo Leite a primit al cincilea cartonaș galben în acest sezon de Bundesliga. Acest lucru înseamnă că el nu va fi acum disponibil împotriva lui Augsburg. În dubla de atacanți îi așteptăm din nou pe Becker și Jordan.

Augsburg – Union Direct comparison & Statistici

Ambele echipe s-au întâlnit de unsprezece ori până acum. Union a câștigat o singură dată împotriva FCA. Fuggerstädter, în schimb, a câștigat deja de patru ori. În ultimele cinci confruntări din Bundesliga cu Union Berlin, FC Augsburg a rămas neînvinsă. FCA nu a reușit o astfel de serie împotriva niciunei alte echipe din Bundesliga. Prima manșă s-a încheiat la egalitate, 2-2, în noiembrie.

  • Uniunea nu a mai câștigat niciodată la Augsburg.
  • Augsburg a câștigat 19% din reprize, Union Berlin a câștigat 32%.
  • Când Augsburg conduce cu 1-0 în meciurile de acasă, câștigă 68% din meciuri.

    R

  • Union nu a reușit să înscrie în 4 din cele 15 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.