Leverkusen – Köln Sfat, pronosticuri și cote – 05.05.2023 Bundesliga

Home » Leverkusen – Köln Sfat, pronosticuri și cote – 05.05.2023 Bundesliga

Bayer Leverkusen – 1. FC Köln

În acest weekend se dispută deja a 31-a etapă din Bundesliga. În această zi, în mod excepțional, două meciuri vor avea loc vineri seara. Acest lucru s-a întâmplat ultima dată în sezonul 1999/2000, în urmă cu 23 de ani. Motivul este viitoarea semifinală a lui Bayer Leverkusen în Europa League, împotriva lui AS Roma. Pentru a avea mai multă odihnă înainte de acest meci, Werkself a făcut o cerere de devansare a meciului cu Köln pentru vineri. Din punct de vedere sportiv, această amânare nu ar trebui să fie deloc convenabilă pentru Geißböcken. Formația din Orașul Catedralei a pierdut ultimele șase meciuri de vineri în Bundesliga, cu o diferență de goluri subterană de 1:18. În ultima vreme, însă, FC se descurcă mult mai bine în campionat. Înainte de înfrângerea cu Freiburg de la sfârșitul săptămânii trecute, Köln a rămas cu patru meciuri fără înfrângere.

Pe de altă parte, viitoarea adversară a lui Leverkusen a ajuns deja la nouă meciuri fără înfrângere în campionat. Datorită acestei forme excepționale, Werkself a urcat pe locul șase și chiar mai are încă o șansă de a se califica în Liga Campionilor. Faptul că vineri va juca împotriva unui rival din Renania ar trebui să îi ofere lui Bayer 04 o motivație suplimentară. Până acum, în acest sezon, Werkself a câștigat toate meciurile împotriva echipelor din Bundesliga din Renania, adică Gladbach și Köln. Dacă această serie impresionantă a celor de la Werkself va continua, puteți afla în pontul nostru Leverkusen vs Köln.

Leverkusen – Köln Info:

  • Data & Ora: 05.05.2023, 20:30 Uhr
  • Locul de desfășurare a meciului: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, ziua 31.
  • Copilare TV: DAZN

Leverkusen Form &; Balance Check

În acest sezon, antrenorul Xabi Alonso a dat o nouă dinamică lui Bayer 04 Leverkusen. Sub îndrumarea fostului antrenor Gerardo Seoane, Werkself a început surprinzător de slab sezonul, terminând doar pe locul 17 în campionat după opt zile de joc. Leverkusen s-a îmbunătățit constant pe parcursul sezonului și a continuat să urce în clasament.

În prezent, Bayer 04 a ajuns la 14 meciuri fără înfrângere. Ultima dată când Leverkusen a reușit o astfel de serie a fost în sezonul 2009/2010, când antrenor era încă Jupp Heynckes. În plus, Werkself a eliminat Royal Union Saint-Gilloise și în Europa League, după victoriile de la Monaco și Budapesta, ajungând astfel în semifinale.

Alonso este la mare căutare

Dincolo de Bayerkreuz, un sistem consacrat se arată în prezent sub îndrumarea tactică a antrenorului Xabi Alonso. Bayer folosește contraatacuri agresive pentru a exploata viteza atacanților săi și, astfel, oferă în mod regulat o mulțime de amenințări de goluri. Werkself are a cincea cea mai bună ofensivă din Bundesliga, cu un total de 53 de goluri.

Antrenorul spaniol, care a antrenat anterior echipa a doua a lui Real Sociedad, și-a condus echipa din partea de jos a clasamentului spre locurile europene în acest sezon. Această performanță stârnește deja dorința altor echipe. Alonso ar fi în atenția celor de la Real Madrid, unde a fost jucător între 2009 și 2014.

Leverkusen fapte &; analiză
  • 14 meciuri competitive fără înfrângere
  • În prezent pe locul 6 în campionat
  • În semifinalele Europa League

Cologne form &; bilanț de verificare

În acest sezon, Köln are o prestație foarte mixtă. Acest sezon a început bine pentru Geißböcke, dar încet-încet s-a prăbușit din ce în ce mai mult. Între timp, FC a înregistrat șase meciuri fără victorie în a doua jumătate a sezonului și a coborât astfel pe locul 13 în clasament.

Cu toate acestea, forma Köln-ului s-a îmbunătățit considerabil, iar victoriile din deplasare împotriva lui Augsburg și Hoffenheim, în special, le-au permis fanilor de la Geißböcke să răsufle ușurați. În ciuda înfrângerii cu Freiburg de săptămâna trecută, Köln are acum un avans de șapte puncte față de VfL Bochum și pare astfel să fie în măsură să evite retrogradarea în a doua Bundesliga.

Turba se potolește la Müngersdorf

FC a eșuat din nou să înscrie un gol propriu în meciul de la Freiburg. Înainte de asta, însă, Geißböcke a reușit să înscrie în trei meciuri consecutive din Bundesliga. Acest lucru este orice, dar nu este ceva normal pentru Billy Goats în acest sezon.

1. FC Köln nu a reușit deja să înscrie de 13 ori în acest sezon. Această lipsă de putere de pătrundere are legătură și cu problemele Kölnului în centrul atacului. Steffen Tigges, cu cinci goluri, este cel mai reușit atacant central al echipei din Cathedral City până acum în acest sezon. Adamyan, Selke și Dietz, care joacă și ei în față pentru FC, au marcat doar patru goluri împreună până acum.

Cologne facts &; analysis
  • Actual pe locul 11 în campionat.
  • Doar trei victorii în a doua jumătate a sezonului.
  • Primele trei victorii în deplasare din acest sezon

NAliniere preconizată – ultima actualizare la 3 mai 2023

Ne așteptăm ca Leverkusen să revină în formația sa obișnuită. După ce Xabi Alonso l-a aliniat pe fundașul central Edmond Tapsoba în centrul terenului împotriva lui Union, ne așteptăm la un aliniament ceva mai ofensiv și împotriva lui Köln.

Köln va juca din nou într-un 4-2-3-1. Davie Selke s-a impus recent în centrul atacului și va încerca să adauge al patrulea său gol al sezonului împotriva lui Werkself. Eric Martel va fi absent de la Köln vineri, la Leverkusen, din cauza unui galben de suspendare.

Leverkusen – Köln comparație directă &; statistici

Leverkusen a câștigat 34 din cele 88 de dueluri din Renania cu 1. FC Köln de până acum. În schimb, echipa din Orașul Catedralei a învins-o pe Werkself doar de 24 de ori. Bayer Leverkusen s-a impus și în prima manșă. La începutul lunii noiembrie, Werkself s-a impus cu 2-1 pe RheinEnergieSTADION, prin golurile lui Diaby și Amiri.

  • Köln a câștigat doar unul din ultimele șase meciuri împotriva lui Leverkusen.
  • Când Leverkusen conduce cu 1-0 în meciurile de pe teren propriu, câștigă 82% din meciuri.
  • Leverkusen câștigă 36% din reprizele de joc, Köln câștigă 28%.

    R

  • Știați că Köln marchează 23% din golurile lor între minutele 76-90?
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.