Thiem – Shelton pont ATP Estoril 06.04.2023

Home » Thiem – Shelton pont ATP Estoril 06.04.2023

Turneul ATP de la Estoril, turul 16, joi, 06.04.2023

A fost o senzație plăcută, aproape neobișnuită: Dominic Thiem chiar a reușit să înceapă turneul ATP de la Estoril cu o victorie! Austriacul speră acum să se joace pe sine însuși pentru a intra în flux.

Joi, el va întâlni un jucător care este cap de serie numărul opt aici, în Portugalia. Ce îl face pe furnizorul de top Bet-at-Home să îl eticheteze pe acest rival ca outsider și de ce văd doar puține șanse pentru vienez? Voi dezvălui asta acum în pontul meu Thiem Shelton!

Dominic Thiem a trebuit să aștepte până la începutul lunii aprilie pentru a putea sărbători în sfârșit a doua sa victorie din 2023. După multe, multe eliminări la începutul diverselor turnee, el s-a chinuit la început și la Estoril.

În primul tur, l-a întâlnit pe compatriotul său Sebastian Ofner, care, în mod curios, este antrenat de „Papa Thiem”. Primul set a mers prompt prost, Thiem și-a permis un 3-6 cu prea multe greșeli.

Spre deosebire de ultimele săptămâni, însă, fostul nr. 3 mondial și-a păstrat cumpătul, și-a revenit și s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 6-3, 6-4. A fost o partidă grea, dar a meritat în cele din urmă.

A profitat de cinci din 16 oportunități de break, așa că ar fi fost foarte posibil să închidă meciul mai devreme. Totuși, după cinci înfrângeri la rând, aproape că nu i-a păsat cum s-a produs acest succes.

„Nu a fost ușor. Ne-am antrenat mult timp împreună în intersezon și suntem prieteni. Nu există surprize între noi. Sunt fericit, este o victorie foarte importantă pentru mine”.

Deși rezultatele din acest an nu sunt deloc entuziasmante, Thiem crede că este mai bun decât era în 2022, chiar dacă atunci a obținut de fapt rezultate mai bune.

„De fapt, joc mult mai bine decât în a doua jumătate a anului 2022, când am câștigat meciuri. Mingea mea este mai „grea”, pot să le fac rău adversarilor”. El va trebui să demonstreze joi dacă este într-adevăr așa.

Se bucură de o mare încredere în clasamentul nostru al pariorilor pentru 2023, cu cotele îndreptate în direcția sa la o medie de 1,65 la 2,15. Asta în ciuda faptului că adversarul său este de fapt semnificativ mai bine plasat decât el.

Ben Shelton este numele tânărului care vrea să-l provoace pe Thiem în sferturile de finală. El are 20 de ani și a intrat deja în primii 40 din clasament. La Estoril, el se află pe locul opt.

Pământul portughez ar trebui să-i aducă noroc tânărului, pentru că pentru prima dată în istorie joacă un turneu ATP pe zgură. În meciul din turul I împotriva lui Constant Lestienne a avut ceva dificultăți.

A fost nevoit să se lupte destul de mult înainte ca un 7-5, 7-5 să fie pe tabela de marcaj. Shelton este un super talent care încă nu își controlează întotdeauna performanța și acționează prea puțin concentrat în momentele decisive.

La Indian Wells, de exemplu, el s-a impus clar în fața lui Fabio Fognini, dar apoi a ratat la limită în fața lui Taylor Fritz, cu 6-4, 4-6, 3-6. Înainte de asta, la Acapulco, pierduse într-un mod la fel de nefericit, 1-2 în fața lui Holger Rune.

Fanii tenisului își vor aminti: Nu a fost Ben Shelton marea surpriză de la Australian Open? A fost, până în sferturile de finală! El a jucat opt tie-break-uri în cele cinci meciuri, dintre care a și câștigat cinci.

Capitul meu pentru Thiem Shelton

W

Pentru Dominic Thiem, victoria în fața compatriotului Sebastian Ofner a fost o muncă grea, un meci care trebuie să fi avut forță. Cu Ben Shelton, el va avea acum de înfruntat un adversar complet diferit, americanul a pus deja probleme marilor din 2023.

În opinia mea, el este prea puternic pentru ca Thiem să se bucure că a ajuns în sferturile de finală. Oricum, el nu a reușit încă două victorii la rând în acest an. Prin urmare, pontul meu este:

Shelton câștigă împotriva lui Thiem!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.