Musetti – Gaston pont ATP Marrakech 05.04.2023

Home » Musetti – Gaston pont ATP Marrakech 05.04.2023

Turneul ATP de la Marrakech, optimi de finală, miercuri, 05.04.2023

În sfârșit a venit timpul să ieșim pe zgură! În sezonul de tenis 2023, lăsăm în urmă terenul dur pentru următoarele săptămâni, cei mai buni din lume se concentrează în întregime pe pregătirea pentru viitorul Open al Franței.

Printre altele, ei vor juca în aceste zile la Marrakech, unde un italian este cap de serie pe poziția 1. De ce este abia în avantaj la Bwin pentru optimi și de ce evit și eu o victorie la limită, vă dezvălui acum în pontul meu Musetti Gaston!

S-a spus despre el că este un super talent, un jucător care are în față, cândva, o carieră mare, cu titluri de tot felul. Lorenzo Musetti, acum în vârstă de 21 de ani, se luptă cu acest statut, în prezent nereușind să-l aducă pe teren.

Încă de la sfârșitul anului trecut, s-a împiedicat la finala Next Generation și a fost nevoit să plece foarte devreme. În mod evident, el nu s-a îmbunătățit suficient la trecerea dintre ani.

A eșuat direct în fața lui Lloyd Harris la Australian Open și nu și-a revenit în formă nici după aceea. Sau, cum s-ar putea spune și altfel: Musetti a câștigat un singur meci în 2023!

La Buenos Aires l-a învins pe un anume Pedro Cachin, toți ceilalți adversari au fost prea puternici pentru el. Apropo, patru din ultimele cinci eliminări au avut ca rezultat un 4-6, 4-6 de oferit, destul de interesant.

Cu toate acestea, el nu joacă la fel zi de zi. La Miami, a fost eliminat de Jiri Lehecka și a avut o singură șansă de break. Înainte de asta, la Indian Wells, Adrian Mannarino i-a oferit unsprezece șanse, dintre care a ratat nouă.

Este puțin surprinzător că se află încă pe locul 21 mondial după ultimele sale rezultate. El concurează acum la Marakkech pentru a doua oară după 2022, în speranța că va reuși o răsturnare de situație.

În 2021, el a avut deja ocazia de a-l experimenta pe Hugo Gaston, deși nu pe tabloul principal. Ambii jucători au câte o victorie fiecare și nu sunt atât de departe unul de celălalt în cotele noastre de pariuri.

În medie, Musetti intră în cursă cu un avans de 1,55 la 2,40, așa că ar trebui să fie mult și pentru Gaston. Și asta, deși el nu ar trebui să aibă de fapt nicio șansă, pur și simplu după clasament (este pe locul 104).

Spre deosebire de Musetti, francezul are deja un meci în spate. Din punctul de vedere al germanului, trebuie să spunem: Din păcate, l-a câștigat și pe acesta, pentru că a jucat cu Jan-Lennard Struff în turul 1.

3-6, 6-4, 7-5, meciul incredibil de strâns s-a încheiat în favoarea lui Gaston. Ambii jucători au înregistrat statistici aproape identice, astfel că avansarea a fost legată și de norocul de a fi fost acolo în momentele importante.

O comparație exactă cu Musetti este relativ dificilă, deoarece Gaston a fost adesea în deplasare în alte turnee. La Challenger-ul de la Vina del Mar, de acum câteva zile, el a ajuns în finală, dar a pierdut-o.

Cu cei 1,73 metri ai săi, Gaston este clar mai mic decât media, dar urcă la fileu cu atât mai puternic. La Marrakech, el concurează acum pentru prima dată, iar atingerea sferturilor de finală i-ar oferi un start bun imediat.

Sfatul meu Musetti Gaston

W

Hugo Gaston l-a învins pe Jan-Lennard Struff la Marrakech, revenind puternic de la un deficit. Acum îl înfruntă pe numărul 1 al turneului, dar, așa cum a arătat clar analiza mea, este complet ieșit din formă.

Lorenzo Musetti este în prezent o umbră a ceea ce a fost, el a câștigat doar un singur meci în acest an. Prin urmare, nu cred că se va putea impune cu ușurință miercuri și de aceea pariez pe el:

Gaston va câștiga cel puțin un set!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.