Thiem – Ofner bacșiș Estoril Open 04.04.2023

Home » Thiem – Ofner bacșiș Estoril Open 04.04.2023

ATP Turneul de la Estoril, turul 1, marți, 04.04.2023

Două Masters de mare clasă pe pământ american s-au încheiat, au obținut doi mari campioni în Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev. Acum începe să vină timpul să lovească pentru cei care rămân cu suprafața lentă.

Începe sezonul pe zgură, iar la Estoril, în Portugalia, avem de-a face cu un duel austriac în primul tur. La Bet365, favoritul este doar cu puțin în față. În pontul meu Thiem Ofner, vă dezvălui acum de ce cred că outsiderul va câștiga setul!

Când vine vorba de startul sezonului pe zgură, înseamnă și: Foc și pară pentru Openul Franței! Nu mai este mult până la al doilea Grand Slam al anului, așa că, bineînțeles, toată lumea vrea să fie acolo.

Dominic Thiem speră, de asemenea, să joace la Paris, de preferință pe tabloul principal. El știe că trebuie să se claseze printre cei mai buni 100 de jucători din lume, ceea ce în prezent îi lipsesc unsprezece locuri.

„Mai am timp săptămâna viitoare și săptămâna următoare, așa că mai am două șanse. Trebuie să fac puncte acolo”, a declarat austriacul de la Lower Austrian. La Estoril el trebuie să ajungă departe, un sfert de finală este de fapt obligatoriu.

Aici nu trebuie să apere niciun punct, pentru că anul trecut, la premiera sa, a eșuat încă de la început în fața lui Benjamin Bonzi. Dar Thiem este oare capabil să fie unul dintre cei mai buni jucători din turneu?

Din păcate, progresele făcute în 2022 nu continuă, motiv pentru care pierde constant și câteva locuri în clasamentul mondial. Ultimele performanțe ale austriacului au fost orice, numai promițătoare nu.

La Miami, a fost eliminat în primul tur în fața lui Lorenzo Sonego, iar la Indian Wells a pierdut în fața lui Adrian Mannarino în primul tur. Cristian Garin în Chile, Thiago Monteiro la Rio, de patru ori la rând, Thiem s-a întors acasă după primul meci.

De două ori în trei seturi, de două ori a pierdut în două seturi, dar cu un tiebreak, se poate atesta măcar că are suficientă combativitate. Așa că acum Thiem îl va întâlni pentru a treia oară pe compatriotul său Sebastian Ofner.

2019 și 2022 s-au întâlnit la Kitzbühel, ambele meciuri au mers pe mâna favoritului. Anul trecut, însă, a fost destul de strâns, el impunându-se cu 6-2, 3-6, 6-3.

Desigur, este foarte interesant de remarcat că Ofner este antrenat de Dominic Thiem, care, după cum știm, este tatăl lui Dominic! Mă întreb dacă el salută faptul că furnizorii noștri de pariuri, cu cote medii de 1,60 la 2,30, nu prea favorizează pe nimeni?

Ofner este considerat a avea șanse bune, poate și pentru că se află într-un ritm mai bun? Numărul 122 mondial a luat deja startul în calificări, în timp ce Thiem a beneficiat de un wild card.

A început cu o victorie cu 6-3, 6-4 în fața lui Robin Haase și, evident, și-a păstrat destule forțe pentru meciul cu Frederico Ferreira Silva. După o bătălie grea, Ofner a sărbătorit un 6-7, 7-6, 6-3, pe un tablou principal binemeritat.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a atras deja atenția în acest an, ajungând de două ori în finala Challenger în martie, dar din păcate pierzând. Competiția de la Estoril va fi cu cel puțin o mărime mai mare.

Austriacul înalt de 1,91 m concurează pentru prima dată la Estoril, o comparație reală a performanțelor din 2023 este foarte dificilă din cauza turneelor foarte diferite.

Sfatul meu Thiem Ofner

W

Dominic Thiem nu mai are prea multe șanse să câștige un loc pe tabloul principal de la Roland Garros. El începe împotriva compatriotului său la Estoril. Ușor favorit poate fi, dar nu mult mai mult.

După o singură victorie în 2023, am încredere cu siguranță în Sebastian Ofner pentru a menține meciul deschis mult timp. Indiferent cine se va impune la final, pontul meu este: „Nu mă interesează cine se va impune:

Ofner nu pierde categoric!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.