Sinner – Medvedev Tip Miami Masters Final 02.04.2023

Home » Sinner – Medvedev Tip Miami Masters Final 02.04.2023

ATP Masters Miami, Final, duminică, 02.04.2023

Este genul de finală pe care ți-o dorești la Miami: două superstaruri absolute care se înfruntă! Unul are în sfârșit nervii sub control, celălalt se vede în a cincea finală la rând.

Este un mare trofeu care va fi decernat aici duminică seara și iată că la Bet365, cu cote destul de asemănătoare, se pare că se așteaptă la o dispută foarte strânsă! Așadar, în pontul meu pentru Păcătosul Medvedev, vă dezvălui acum de ce mizez pe trei seturi aici!

Numărul 11 mondial îl înfruntă pe numărul 5 mondial – această pereche merită cu siguranță finala de la Miami! Jannik Sinner și Daniil Medvedev vor fi cei care vor spera la o seară reușită duminică.

Mult mai decorat, desigur, este rusul, care a prins aproape toată lumea de la eliminarea sa timpurie de la Australian Open. Dacă îmi încep analiza cu jucătorul de 27 de ani, există desigur multe lucruri de lăudat pentru el.

El a câștigat titlul de trei ori la rând, inclusiv o victorie categorică asupra lui Novak Djokovic. Se părea că Medvedev s-a întors la vechea sa formă, care o dată îl depășise pe Djoker în trei seturi la US Open.

La Indian Wells, însă, seria sa de victorii s-a întrerupt. După câteva întâlniri problematice, el și-a găsit maestrul în Carlos Alcaraz la 3-6, 2-6, nu a avut nicio șansă. Este fericit că spaniolul a ratat finala de la Miami?

În Miami, în orice caz, se avea impresia că nu a fost nevoit să-și depășească cu adevărat limitele, cel puțin până în semifinale. Meciul său cu 6-1, 6-2 împotriva lui Roberto Carballes a fost cel mult un galop ușor, apoi Alex Molcan s-a distanțat.

După 6-4, 6-2 cu Quentin Halys și următorul 6-3, 7-5 cu Christopher Eubanks, venit din calificări, îl aștepta compatriotul său Karen Khachanov, care avea să-i dea un test foarte greu lui Medvedev.

La final, favoritul a jubilat, dar a trebuit să muncească din greu pentru a se impune cu 7-6, 3-6, 6-3. Atât în ceea ce privește punctele câștigate, cât și în ceea ce privește punctele câștigate în urma unor eșecuri, el nu a fost însă cel mai bun în fiecare caz!

Fără îndoială, acest meci ar fi putut avea un alt rezultat. În prima sa finală de la Miami, el se va confrunta acum cu un jucător împotriva căruia are încă un palmares impecabil.

De cinci ori a jucat împotriva lui Jannik Sinner, de cinci ori a câștigat! În urmă cu doar șase săptămâni, cei doi s-au înfruntat în finala de la Rotterdam. Medvedev s-a impus atunci cu 5-7, 6-2, 6-2, 6-2, strălucind cu 85% de prim serviciu reușit.

Interesant: La Miami, el a obținut o rată de peste 80% doar o singură dată. Jannik Sinner ar trebui să știe că rusul nu este întotdeauna la fel de constant în ceea ce privește serviciul ca în 2021.

Tirolerul de Sud se află în fața unei duminici decisive, ar putea oferi un punct culminant în cariera sa.

În Indian Wells pierduse în semifinale în fața lui Carlos Alcaraz după o mare luptă, dar de data aceasta a întors situația. Voi derula terenul din spate, ca să zic așa, și voi începe cu cea mai recentă apariție a lui Sinner la Miami.

Deși a pierdut primul set în tiebreak împotriva lui Alcaraz, acesta a avut o puternică stăpânire de nervi. A contraatacat, smulgând un 6-4, 6-2 și, surprinzător pentru unii, eliminându-l pe principalul favorit!

A dat adversarului său douăsprezece șanse de break, dar a reușit să respingă nouă dintre ele. Pe de altă parte, a fructificat jumătate din cele douăsprezece oportunități. Păcătosul reușise deja să convingă înainte de această victorie.

El l-a învins pe Grigor Dimitrov cu 6-3, 6-4, a fost la înălțime în victoria cu 6-2, 6-4 în fața lui Andrey Rublev și, de asemenea, nu i-a dat nicio șansă lui Emil Ruusuvuori (6-3, 6-1). De asemenea, nu a fost prea multe de criticat în meciul de debut cu Laslo Djere (6-4, 6-2).

Tânărul din Tirolul de Sud a cedat un singur set, și asta în tiebreak împotriva numărului 1 mondial! Fără îndoială, el joacă un turneu incredibil aici și ar fi meritat cu prisosință al doilea titlu al anului.

În timp ce pentru Medvedev este prima finală la Miami, Sinner știe cum se simte o finală aici. În urmă cu doi ani, când avea doar 19 ani, s-a duelat aici cu bunul său prieten Hubert Hurkacz.

A pierdut la foarte mică diferență, 6-7, 4-6, dar a reușit să își croiască drum în inimile fanilor atunci în finala celor două surprize. Să sperăm că nu este de rău augur pentru duminică faptul că l-a eliminat deja pe Emil Ruusuvuori și în 2021.

Sfârșitul meu păcătos Medvedev

Daniil Medvedev sau Jannik Sinner, cine este cel mai bun jucător de la Miami? Amândoi au fost convingători, dar tirolezul de sud a reușit în mod clar să elimine adversarii mai buni. Îi va oferi acest lucru un avantaj decisiv?

Desigur, Daniil Medvedev nu trebuie subestimat niciodată, dar meciul împotriva lui Karen Khachanov din semifinale a demonstrat acest lucru: Cineva tremură! Cum Păcătosul le oferă în continuare prea multe oportunități de break adversarilor săi, cred într-un meci și un pariu strâns, lung:

Sinner și Medvedev merg în trei seturi!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.