Medvedev – Khachanov Tip Miami Masters 31/03/2023

Home » Medvedev – Khachanov Tip Miami Masters 31/03/2023

ATP Masters de la Miami, Semifinale, vineri, 31/03/2023

Cu siguranță va fi un jucător rus în finala Mastersului de la Miami, dar cine? Daniil Medvedev îl înfruntă vineri seară pe compatriotul său Karen Khachanov, care vrea să țintească a cincea finală consecutivă.

Va reuși să treacă fără probleme? Este clar favorit la Bet-at-Home, dar adversarul său arată o față puternică la Miami. În pontul meu pentru Medvedev Khachanov, vă dezvălui de ce pariez pe un meci mai lung!

A fost o rușine care pare să-l fi stimulat cu adevărat. Daniil Medvedev eșuase deja în turul 3 în fața lui Sebastian Korda la Australian Open și a trebuit să asculte multe batjocuri și ridiculizări după aceea.

Ulterior, însă, am avut ocazia să vedem un alt Daniil Medvedev, unul care și-a regăsit calmul. La Rotterdam, Qatar și Dubai, el a ajuns pe primul loc, și pe bună dreptate.

Fie că a fost vorba de Felix Auger-Aliassime, Jannik Sinner, Andrey Rublev sau chiar Novak Djokovic, cu toții au fost măturați din cale afară de rus. La Indian Wells, el a vrut să continue cu titlurile la rând, dar aici i-a stat în cale un tânăr

Medvedev a ajuns în finală, dar aici Carlos Alcaraz a fost o clasă superioară. Au ratat primul Masters, dar nu vor ca acest lucru să se repete la al doilea. Aici, la Miami, Medvedev încă nu și-a depășit limitele.

A luat-o ușor în victoria din deschidere cu 6-1, 6-2 în fața lui Roberto Carballes, iar puțin mai târziu a trecut fără luptă de Alex Molcan. Nici Quentin Halys nu a fost tocmai un adversar de calibrul său, după cum a arătat 6-4, 6-2.

Jucătorul de 27 de ani va trebui să arate ceva mai mult în sferturile de finală, când tabloul l-a prezentat pe Christopher Eubanks, venit din calificări. Deși acesta din urmă a jucat puternic, clasa internațională a lui Medvedev s-a impus în cele din urmă.

El s-a impus cu 6-3, 7-5 și este în continuare fără set pierdut. Dar a avut și noroc că adversarul său nu a putut folosi decât una dintre cele șase șanse de break. Karen Khachanov ar trebui să fie, de departe, cel mai dificil adversar al turneului de vineri

Cei doi s-au întâlnit de patru ori până acum, Medvedev câștigând meciul de trei ori. Anul acesta s-au duelat la Adelaide, când fostul număr 1 mondial a obținut un 6-3, 6-3.

Cu cote de la 1,20 la 4,40, pariorii își pot imagina foarte bine că lucrurile vor decurge în mod similar de data aceasta, la urma urmei, o victorie categorică cu 2-0 a favoritului nu a fost cotată chiar la un preț ridicat, la 1,65.

Într-o zi bună, Karen Khachanov are tot ce-i trebuie pentru a împiedica acest lucru. Poate că s-a poticnit puțin la început împotriva lui Tomas Martin Etcheverry cu 6-1, 3-6, 6-3, dar apoi a dat drumul la căldură.

După o victorie cu 6-2, 6-4 în fața lui Jiri Lehecka, aflat în mare formă, confruntarea cu Stefanos Tsitsipas a fost pe ordinea de zi. Khachanov a fost cu siguranță outsider aici, dar în cele din urmă a înregistrat o victorie cu 7-6, 6-4.

În sferturile de finală, el a revenit la jocul său facil când l-a trimis acasă pe Federico Cerundolo cu 6-3, 6-2. El adună mult peste 80% din punctele câștigate pe primul serviciu, ceea ce este puternic.

Atât pentru el, cât și pentru Daniil Medvedev va fi acum prima semifinală la Miami, Khachanov nu prea era în cărți pentru primele patru, după ce a câștigat doar un meci în ultimele două turnee.

V

W

Casele de pariuri îl trimit pe Daniil Medvedev în meciul cu Karen Khachanov ca favorit cert. La Miami nu a avut dificultăți până acum, dar nici adversarii absolut puternici nu au avut.

Khachanov este diferit, el l-a trimis deja acasă pe Stefanos Tsitsipas. Calitatea individuală a lui Medvedev poate fi puțin mai mare, dar serviciul puternic al adversarului său face totuși ca meciul să fie intens în ochii mei, așa că pariez:

Vom vedea mai mult de 20,5 game-uri!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.