Frankfurt – Bochum Pont, pronosticuri și cote – 31/03/2023 Bundesliga

Home » Frankfurt – Bochum Pont, pronosticuri și cote – 31/03/2023 Bundesliga

Eintracht Frankfurt – VfL Bochum

După calificările pentru Campionatul European din 2024 urmează o nouă zi de meci în Bundesliga. Semnalul de start al etapei a 26-a va suna vineri, iar fanii vor avea parte de mai multe meciuri palpitante în acest weekend. Meciul dintre Eintracht Frankfurt și VfL Bochum dă startul acestei runde, vineri, de la ora 20:30. Mai presus de toate, Eintracht trebuie să dea rezultate vineri seara, altfel riscă să piardă locul șase. Află în pontul nostru Frankfurt – Bochum dacă Vulturii de pe Main vor obține victoria.

Dacă ne uităm mai atent la clasament după etapa a 25-a, Frankfurt poate fi încă mulțumită. Cu toate acestea, curva de formă a echipei antrenorului Oliver Glasner este clar îndreptată în jos. Nu au câștigat niciun meci de patru zile și nici măcar înfrângerea cu 0:2 în fața lui Union din etapa trecută nu a fost un rezultat notabil. Viitorii adversari de la Bochum, pe de altă parte, au reușit o victorie surprinzătoare pe teren propriu cu RB Leipzig. VfL s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Red Bulls.

Frankfurt – Bochum Info:

– Data & Ora: 31/03/2023, ora 20:30.
– Locul de desfășurare: Deutsche Bank Park, Frankfurt
– Competiție: Bundesliga, etapa 26.
– Transmisiune TV: Bundesliga, Bundesliga – Emisiune TV: DAZN

Frankfurt Formular &; Verificare solduri

După eliminarea meritată din prima ligă în fața lui SSC Napoli, Frankfurt continuă să danseze pe două nunți. Pe lângă Bundesliga, în curând sunt programate și sferturile de finală ale Cupei DFB. Obiectivul lui Eintracht ar trebui să fie acela de a juca din nou la nivel internațional în sezonul următor. Frankfurt se află încă pe locul șase și totuși, semnele înainte de meciul cu Bochum nu sunt ușoare din punctul de vedere al lui Eintracht.

Nu au câștigat de patru meciuri, iar lupii din Saxonia Inferioară sunt la doar două puncte distanță. În prezent, Frankfurt duce lipsă de puțin noroc în joc. Chiar și în meciul 0:2 de la Alte Försterei, hessienii nu au arătat o prestație rea, doar că rezultatul nu a fost din nou potrivit.

Ce se va întâmpla cu Kolo Muani?

În vara viitoare, cu siguranță echipa lui Eintracht se va schimba din nou puțin. Punctul de inflexiune este și rămâne Kolo Muani. În cazul în care francezul va pleca de la Eintracht, atunci Krösche & Co. va trebui să îl înlocuiască pe internaționalul din Franța. Cu o taxă de transfer estimată la 100 de milioane de euro, banii ar fi cu siguranță disponibili. Vineri, golgheterul lui Frankfurt vrea să se elibereze de mica sa „criză”. Muani așteaptă de trei meciuri un gol. Vineri, hessienii se bazează din nou pe forța lor de acasă. Cu 23 de puncte, Eintracht se află pe locul șapte în clasamentul pe teren propriu.

Frankfurt fapte & analiză

– De 4 meciuri fără victorie în Bundesliga.
– În prezent, pe locul 6 în campionat.
– Ultima dată a pierdut cu 0:2 la Berlin

Bochum Formă și bilanț

Bochum are în vedere cu fermitate rămânerea din nou în campionat. VfL provoacă din nou o surpriză sau două în acest sezon. Dacă în sezonul trecut, Bochum a învins acasă pe FC Bayern, în ultima etapă a trecut de Red Bulls din Leipzig. În cele din urmă, un gol al lui Masovic a fost cel care i-a adus lui Bochum trei puncte importante în partea de jos a clasamentului.

Bochum a jucat așa cum VfL a arătat atât de des în acest sezon. În spate, au păstrat o foaie curată, iar în ofensivă, a fost din nou o minge de odihnă. Hofmann a prelungit o aruncare, iar Masovic a șters sec mingea. Cu cele trei puncte, VfL a urcat pe locul 14, iar cu 25 de puncte, Bochum are patru puncte avans față de locul 16,

Vincerea de la Köln, doar un foc de paie?

W

O altă deplasare o așteaptă pe VfL Bochum vinerea viitoare, iar acolo echipa din Bochum a părut orice altceva decât periculoasă în acest sezon. În 13 meciuri disputate în deplasare, oltenii nu au reușit decât șase slabe puncte. În ultimul meci în deplasare, însă, s-a înregistrat o victorie surprinzătoare. Echipa din Bochum s-a impus cu 2:0 la 1. FC Köln, ceea ce nu a fost nemeritat. VfL ar putea trăi foarte bine și cu un punct la Frankfurt. Meciurile rămase pe teren propriu vor fi oricum importante. VfB Stuttgart va aștepta acolo weekendul viitor.

Bochum fapte &; analiză

– Doar 2 victorii în deplasare
– Ultima victorie: 1:0 cu Leipzig
– 2 victorii la rând

Legitimație preconizată – ultima actualizare la 30 martie 2023

Frankfurter Eintracht va fi din nou lipsit vineri de Lindström. Danezul va fi indisponibil și pentru încă câteva săptămâni. În rest, antrenorul Oliver Glasner are toți jucătorii la dispoziție. Buta face aburi pe partea dreaptă. Knauff ar fi de asemenea o opțiune aici. În atac, se va ajunge la Kamada, Götze și Kolo Muani.

Nu există schimbări la VfL Bochum față de victoria cu 1-0 cu Leipzig. Antrenorul Letsch va miza din nou pe un 4-3-3, cu Hofmann jucând ca singur om în față.

Frankfurt – Bochum comparație directă &; Statistici

Ambele echipe s-au confruntat în 70 de meciuri. Frankfurt are un avans strâns, cu 29 de victorii. Bochum are 26 de victorii și 15 remize.

– Eintracht Frankfurt marchează în medie 1,74 goluri în meciurile de acasă, iar VfL Bochum marchează în medie 1,25 goluri în meciurile din deplasare.
– În ultimul lor meci, VfL Bochum a câștigat la 3 goluri.
– O privire la Eintracht Frankfurt: Randal Kolo Muani este cel mai bun marcator cu 11 goluri. Philipp Hofmann a marcat de 7 ori pentru VfL Bochum.
– Ultima victorie a lui VfL Bochum în deplasare la Eintracht Frankfurt a fost în 2007

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.