Alcaraz – Fritz ponta Miami Masters 30/03/2023

Home » Alcaraz – Fritz ponta Miami Masters 30/03/2023

ATP Masters de la Miami, sferturi de finală, joi, 30/03/2023

Este campionul în exercițiu de neoprit? La Mastersul de la Miami, campionul de anul trecut și-a câștigat rapid reputația de favorit absolut, bineînțeles și pentru că a fost deja în top la Indian Wells.

Acum se confruntă cu cel mai puternic erou local pe care turneul îl poate oferi, dar este favorit clar la Bet-at-Home. În pontul meu pentru Alcaraz Fritz, vă dezvălui acum de ce nu-mi imaginez că nici spaniolul nu poate face o greșeală.

Întotdeauna trebuie să îl adaugi cu Carlos Alcaraz: Băiatul ăsta are doar 19 ani! Nervi de oțel, nenumărate titluri și numărul 1 în lume, dacă îi citești CV-ul, cu siguranță că te amețești uneori.

După ce a ratat Openul Australiei din cauza unei accidentări și a fost nevoit astfel să renunțe la locul său în fruntea clasamentului mondial, nu a stat mult pe gânduri și a revenit și mai puternic.

Alcaraz a călătorit la Indian Wells cu răsplata a două finale și un titlu. Odată ajuns acolo, a fost de neoprit, eliminându-i în cele din urmă pe Felix Auger-Aliassime, Jannik Sinner și, în finală, Daniil Medvedev.

Și nu în meciuri strânse, ci cu bravură, cum a fost victoria cu 6-3, 6-2 în fața lui Medvedev. A prins din nou locul 1 și s-a îndreptat spre Miami cu obiective pe măsură.

Este campionul în exercițiu acolo, după ce în urmă cu un an a câștigat finala împotriva lui Casper Ruud aici. Casele noastre de pariuri își pot imagina foarte bine că Alcaraz își va depăși și aici concurenții.

După o victorie facilă cu 6-2, 6-0 în fața lui Facundo Bagnis în primul tur, el a jucat un meci foarte curios împotriva lui Dusan Lajovic. 6-0, 7-6, aceste două seturi nu puteau fi mai diferite.

Nu este de mirare că nu a avut un 6-0 de oferit în optimi, la urma urmei, adversarul său a fost mult mai pretențios, în persoana lui Tommy Paul. 6-4, 6-4 a fost relativ strâns, dar a arătat și forța de nervi a spaniolului.

Paul a avut o șansă de break, dar Alcaraz a apărat-o cu abilitate. Acum, pentru prima dată în istorie, îl va întâlni pe Taylor Fritz, un adversar care este cu 13 centimetri mai înalt decât el.

Dar asta nu-i împiedică pe bookiști să-i acorde din nou lui Alcaraz rolul de favorit clar, cu o cotă medie de 1,28 la 3,55. În zilele bune, însă, așa cum ar trebui să știe, Fritz poate enerva cu adevărat pe oricine.

Numărul 10 mondial a ajuns pentru prima dată în optimi la Miami, astfel că turneul nu a fost considerat până acum favoritul său personal. În acest an, lucrurile merg mai bine, fără să cedeze vreun set în trei meciuri.

Victoria sa de deschidere cu 6-4, 6-1 în fața lui Emilio Nava era de așteptat, dar după aceea adversarii săi au devenit rapid mai exigenți. Denis Shapovalov a cerut mult mai mult de la el, dar în cele din urmă Fritz și-a păstrat cumpătul și s-a impus cu 6-4, 6-4.

A colectat un rezultat asemănător împotriva lui Holger Rune, nu toată lumea se aștepta la un rezultat atât de relaxat precum cel de 6-3, 6-4. Fritz a permis doar două break-uri în total, dar jocul său a avut punctele sale slabe.

A avut o medie de 60% de reușite la primul serviciu, categorie la care obținuse deja rezultate mai bune. În timp ce rata punctelor câștigate la primul serviciu împotriva lui Nava și Shapovalov a fost totuși de peste 80%, împotriva lui Rune a fost o altă poveste.

El a reușit 56%, așa că, în cele din urmă, victoria a avut de-a face și cu faptul că Rune nu a avut o zi bună. Fritz trebuie acum să arate că este aproape de a învinge din nou jucătorii cu adevărat mari.

La Indian Wells, de exemplu, el a pierdut în sferturile de finală în fața lui Jannik Sinner, iar la Acapulco a fost eliminat de Tommy Paul. Este evident că jucătorului în vârstă de 25 de ani îi lipsește încă constanța.

Capitul meu pentru Alcaraz Fritz

W

Carlos Alcaraz nu arată deloc nervi? Cel mai bun jucător de tenis din lume, cel puțin în acest moment, pare să aibă într-adevăr totul sub control. După titlul de la Indian Wells, el se pregătește să triumfe și la final la Miami.

Performanțele sale de până acum nu puteau fi mai bune. Desigur, Taylor Fritz este și el încă fără set pierdut aici. Dar: valorile sale, mai ales la serviciu, nu se apropie de Alcaraz. Prin urmare, am încredere în tânărul care va da următoarea lecție și pariez pe el:

Alcaraz câștigă categoric împotriva lui Fritz!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.