Halys – Medvedev tip Miami Masters 29/03/2023

Home » Halys – Medvedev tip Miami Masters 29/03/2023

ATP Masters de la Miami, optimi de finală, miercuri, 29/03/2023

Primele trei titluri la rând, apoi o înfrângere dură în fața numărului 1 mondial – cum va reacționa Daniil Medvedev la cele două fețe din ultimele săptămâni aici, la Miami?

El nu a ajuns niciodată la Masters aici și ar trebui să fie bine odihnit înainte de meciul său din optimi. Adversarul său de miercuri: un francez destul de gol, motiv pentru care rusul este clar în frunte la Bwin.

În pontul meu pentru Halys Medvedev, însă, voi dezvălui acum de ce nu mă aștept neapărat la o afacere clară aici, ci spun: Cel puțin un set va fi atât de palpitant încât vom merge în tiebreak!

Cât de mult l-a afectat această înfrângere? Daniil Medvedev părea să fi jucat în sfârșit în acest sezon, eliminând trei turnee la rând. La Indian Wells, însă, această serie a luat sfârșit pentru moment.

El s-a calificat cu greu în finală, beneficiind, de exemplu, într-un meci cu Alexander Zverev care a durat mai bine de trei ore, de faptul că Zverev a putut folosi doar două din cele 17 șanse de break. În finală, el l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz.

A fost o afacere clară, pe care spaniolul a câștigat-o cu 6-2, 6-3. Medvedev nu a avut nicio șansă de break și, în același timp, nu a reușit să respingă niciuna dintre cele trei șanse pe care i le-a oferit adversarului său.

53% puncte câștigate pe primul serviciu, asta nu este suficient în topul mondial. La Miami, el visează acum la prima sa apariție în finală, după ce a fost eliminat de două ori în sferturile de finală.

Rusul nu a jucat încă prea mult aici, după un walk-through a început împotriva lui Roberto Carballes cu un foarte încrezător 6-1, 6-2. Când a fost să meargă împotriva lui Alex Molcan puțin mai târziu, a venit mesajul: Retragere, Medvedev continuă fără luptă.

Deci a reușit să economisească multă energie, sau mai degrabă l-a scos din ritm? De fapt, l-a mai întâlnit o dată pe viitorul său adversar, dar asta a fost cu mult timp în urmă.

În urmă cu opt ani, când amândoi aveau încă sub 20 de ani, s-au întâlnit în Franța, iar Halys a câștigat la limită, 7-6, 6-4. Ca francezul să câștige acum și pe tabloul principal, furnizorii noștri de pariuri consideră aproape imposibil.

De la 1,10 la 6,90, cotele îl indică în mod clar pe Medvedev. Dar Quentin Halys poate spune desigur: nu pot decât să înving, toată presiunea este pe competitorul meu.

Jucătorul de 26 de ani, aflat pe locul 79 în clasament, nu se afla de fapt pe lista caselor de pariuri în ceea ce privește rolul de favorit secret. De fapt, este pentru prima dată când apare în competiția principală aici, la Miami.

În turul 1 a început împotriva lui Pedro Martinez, cu 6-2, 7-6 s-a impus Halys. El a livrat capodopera sa de până acum câteva zile mai târziu împotriva lui Alex de Minaur, când a servit în rolul de outsider clar.

S-a dezvoltat o luptă care a durat ore în șir și care în final s-a soldat cu 6-7, 7-6, 7-6 pentru Halys. Evident, francezul și-a revenit rapid după acest meci, pentru că deja în turul 3 a reușit un 7-6, 6-3 împotriva lui Mackenzie McDonald.

Cinci tie-break-uri în trei meciuri, asta înseamnă desigur destul de mult. 80% din punctele câștigate le-a adunat în medie pe primul său serviciu, cu cei 1,91 metri ai săi nu este cu mult mai scund decât Daniil Medvedev.

V

W

Pentru Daniil Medvedev, încă nu este pe deplin clar cum va decurge Mastersul de la Miami. El a jucat un singur meci aici, iar acela a fost împotriva unui adversar destul de ușor. Quentin Halys ar putea fi într-o altă categorie.

Francezul este într-o dispoziție foarte bună în acest moment, servește foarte bine la Miami, câștigă punctele decisive în tiebreak-uri și l-a eliminat și pe Alex de Minaur. De aceea, merg pe următorul pont:

Vom vedea cel puțin un tiebreak!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.