Ruud – Ivashka tip Miami Masters 25/03/2023

Home » Ruud – Ivashka tip Miami Masters 25/03/2023

ATP Masters de la Miami, turul 2, sâmbătă, 25/03/2023

Un star de top la nevoie? Casper Ruud trebuie să se lupte încă cu trecerea dintre ani, pentru că, de când 2023 este în calendare, aproape nimic nu-i merge bine. Mastersul de la Miami ar trebui să rupă în sfârșit nodul.

Sâmbătă seara, el intră în turneu și primește un adversar care poate fi destul de neplăcut. Deși norvegianul este clar în avantaj la Bet3000, vă dezvălui acum, în pontul meu pentru Ruud Ivashka, de ce cred că outsiderul poate câștiga setul!

Este al patrulea cel mai bun jucător din lume, fiind și cap de serie numărul patru la Miami. Fără îndoială, în teorie, Casper Ruud este unul dintre cofavorit. Dar jucătorul de 24 de ani nu a avut absolut nimic de-a face cu atribuirea titlurilor în acest an.

La Australian Open, el a eșuat deja în turul 2 împotriva lui Jenson Brooksby, o înfrângere din care, în mod evident, nu și-a revenit încă cu adevărat. Ruud s-a deplasat la Acapulco, dar pământul mexican nu avea să-i aducă noroc.

A reușit să-l învingă cu mult efort pe Guido Andreaozzi, dar împotriva lui Taro Daniel a fost capăt de linie. Lucrurile nu aveau să se îmbunătățească prea mult pentru Ruud, când a intrat cu mari speranțe la Indian Wells.

Cristian Garin, de fapt ieșit din formă de foarte multe luni, multe luni, a fost, într-adevăr, în afara ligii sale. Ruud a pierdut categoric, un 4-6, 6-7 a fost dezamăgitor până la capăt.

Indiferent cum privești lucrurile, nu-și găsește jocul în acest an. Va fi oare mai bine dispus la Miami, pentru că are de fapt amintiri bune cu acest Masters?

Anul trecut, el a luat cu asalt finala aici, eliminându-l, printre alții, pe Alexander Zverev. Doar Carlos Alcaraz a fost un pic prea puternic în finală, când Ruud a cedat cu 5-7, 4-6

Acum este pentru prima dată când Ruud îl înfruntă pe Ilya Ivashka. Pariorii noștri arată că mizează pe un succes al norvegianului, întrucât cotele sunt în medie de 1,35 la 3,00.

Ilya Ivashka, numărul 80 mondial, este, desigur, mult în urma lui Ruud în clasament. Cu toate acestea, există câteva fapte care arată că nu ar trebui subestimat în niciun caz bielorusul.

La Miami, din nefericire pentru Germania, el a avut un start fulminant, măturându-l pe Daniel Altmaier de pe arenă cu o victorie cu 6-2, 6-1. 90% din punctele câștigate pe primul serviciu, nicio șansă de break cedată – ce spectacol de forță.

Ivashka atrăsese deja atenția la Indian Wells, chiar dacă doar pentru scurt timp, când a luat un set împotriva lui Daniil Medvedev în turul 3. Incluzând Australian Open, anul său a început de fapt cu cinci înfrângeri la rând.

La Indian Wells, Ivashka a obținut primul său succes în 2023, ceea ce face ca succesul clar împotriva lui Altmaier să fie și mai impresionant. Jucătorul în vârstă de 29 de ani știe, totuși, că nu a trecut niciodată de turul 2 la Miami.

Atât în 2019, cât și în 2021, a fost capăt de linie după a doua apariție, deși ar trebui să notez aici: În urmă cu doi ani, a fost într-adevăr incredibil de aproape în nefericitul 7-6, 4-6, 4-6 împotriva lui Denis Shapovalov.

Consiliul meu Ruud Ivashka

W

Că să recunoaștem, pe hârtie Casper Ruud ar trebui de fapt să câștige ușor împotriva lui Ilya Ivashka. Dar numai conform clasamentului, cu siguranță nu va funcționa sâmbătă, deoarece norvegianul este complet ieșit din formă.

Chiar și noi am fost nedumeriți de unde a apărut criza. Ivashka a început prost în 2023, dar acum se recuperează încet-încet. Din moment ce l-a învins pe Daniel Altmaier în timp record, am încredere în el și în runda a doua și spun:

Ivashka ia un set împotriva lui Ruud!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.