Otte – Nakashima tip Miami Open 22/03/2023

Home » Otte – Nakashima tip Miami Open 22/03/2023

Miami Open, turul 1, miercuri, 22/03/2023

Oscar Otte continuă să fie în criză. După o vară puternică în 2022 pe zgură și iarbă, jucătorul din Köln a intrat într-o criză de formă.

El a alunecat acum de pe locul 36 mondial pe locul 85.

El va face următoarea încercare împotriva lui Brandon Nakashima în primul tur al Miami Open.

Dar de ce americanul din SUA nu este probabil adversarul potrivit pentru a iniția un reviriment, vă dezvălui în pontul meu Otte Nakashima.

Anul 2023 a început lamentabil pentru Oscar Otte. De douăsprezece ori jucătorul din Köln a stat pe teren, doar de trei ori a părăsit terenul învingător.

Doar în fața lui Dalibor Svrcina (7-6, 6-2) în meciul de deschidere de Anul Nou de la Adelaide, în fața lui Christopher Eubanks (6-4, 4-6, 6-2) la Dallas și în fața lui Laslo Djere (6-3, 7-5) la Indian Wells a reușit să se impună.

Celelalte rezultate, însă, le dau dureri de stomac fanilor tenisului german. La primul Masters al anului, a pierdut în fața lui Karen Khachanov (3-6, 3-6). În Challengerul de la Phoenix care a urmat, prima apariție a însemnat capătul de linie.

Din exterior, meciul a părut apatic. A cedat un break devreme în ambele seturi și a făcut numeroase greșeli neforțate. Prestația slabă a fost completată de șase duble greșeli.

Oponentul său, Alexei Popyrin, a avut un meci ușor și a câștigat 91% din punctele jucate după primul serviciu.

Otte a opus mai multă rezistență în turul doi la Indian Wells. Cu toate acestea, el a reușit doar trei oportunități de break, dintre care a folosit una. În schimb, însă, Khachanov a reușit patru.

În acest meci, randamentul după primul serviciu a fost uimitor de scăzut, doar 44 la sută din încercările respective fiind folosite pentru a obține puncte.

Otte este outsider în fața lui Brandon Nakashima, din cauza căderii sale continue de formă. La Bet-at-home, cota este de 3,10, astfel că jucătorul american este favorit cu o cotă de 1,35.

Pentru o victorie fără a pierde un set, cota este de 1,98. Dacă nu doriți să vă angajați pentru un câștigător într-un pariu pe două seturi, puteți paria și pe „Exact 2 seturi” și obțineți o cotă de puțin sub 1,50 pentru acest lucru.

Nakashima este unul dintre cele mai mari tinere talente din circuit. În 2022 a câștigat Next Gen ATP Finals de la Milano, învingându-i, printre alții, pe Jack Draper și Jiri Lehecka.

La fel ca și Otte, nu a început să se miște cu adevărat în 2023, a jucat doar jumătate din numărul de meciuri disputate de german și a câștigat doar două din cele șase meciuri.

La Adelaide (vs. Alejandro Davidovich Fokina 2-7, 6-7) și Melbourne (vs. Mackenzie McDonald 6-7, 6-7, 6-1, 7-6, 4-6), el a fost deja eliminat după primul tur.

A urmat o victorie în fața lui Daniel Altmaier (6-3, 3-6, 6-1) la sfârșitul lunii februarie, înainte ca McDonald (2-6, 0-6) să fie din nou ultima oprire pentru jucătorul de 21 de ani.

La Mastersul de la Indian Wells, el l-a învins mai întâi pe John Isner (7-6, 6-3), dar a fost nevoit să-și facă bagajele după turul doi împotriva finalistului Daniil Medvedev (4-6, 3-6).

Nakashima nu și-a găsit încă ritmul în acest turneu. Cu toate acestea, bărbatul din San Diego joacă în prezent la un nivel mai ridicat decât adversarul său din primul tur de la Miami.

În general, Nakashima este cel mai bun jucător pe hard. El a reușit să confirme acest lucru prin succesele sale de la Milano și San Diego anul trecut, în timp ce Otte a ajuns doar de două ori în turul al doilea între august și sfârșitul anului 2022.

Concluzie: Otte continuă să fie în criză. După Wimbledon 2022, el nu a reușit să își regăsească drumul înapoi pe drumul cel bun. De jumătate de an nu a mai ajuns în turul al treilea la niciun turneu.

Cel mai recent, a arătat o prestație dezastruoasă la Phoenix, împotriva lui Popyrin. Până acum, în 2023, el a învins un singur jucător din top 100.

Singurele probleme ale lui Nakashima în acest an au fost împotriva unor tenismene rapide și agile, precum McDonald și Fokina. Iar Otte, care joacă prin câștigarea rapidă a punctelor, cu siguranță nu este una dintre ele.

Prin urmare, presupun o victorie a lui Nakashima și recomand să pariez la Betano că Nakashima câștigă primul set și meciul. Pentru aceasta, se oferă o cotă de 1,60.

Sfatul meu: Nakashima câștigă setul 1 și meciul

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.