Altmaier – Damm Tip Miami Masters Qualificare 20.03.2023

Home » Altmaier – Damm Tip Miami Masters Qualificare 20.03.2023

ATP Masters Miami, Calificare, Luni, 20.03.2023

Ultimul Masters s-a terminat de doar câteva ore, iar următorul deja așteaptă în culise! Zilele acestea ne uităm la calificările de la Miami, pentru că și aici sunt pregătite câteva surprize.

Din punct de vedere german, avem câteva fiare de călcat în foc. Pentru numărul 124 mondial, aventura începe împotriva unui erou local, iar la Betano este mare favorit. De ce aș paria și eu pe o victorie clară, vă dezvălui acum în pontul meu Altmaier Damm!

Așteaptă în continuare lovitura cu adevărat mare care să facă să explodeze binecunoscutul nod în papură! Daniel Altmaier vrea să sară din nou în top 100 de jucători din lume cât mai curând posibil, în 2023.

Acest lucru ar trebui să fie posibil pentru cineva care a jucat un meci puternic, deși a pierdut cu 3-6, 3-6, 7-6, 6-7 împotriva lui Frances Tiafoe la Australian Open.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a sărit peste turneul de la Indian Wells, dar a fost cap de serie în turneul Challenger mult mai mic de la Puerto Vallarta. Acolo a fost cap de serie numărul 1, dar succesul dorit nu s-a materializat.

Altmaier i-a eliminat pe compatrioții săi Dominik Koepfer și Elmar Ejupovic, dar a cedat în fața lui Yuta Shimizu cu 6-3, 4-6, 3-6 în sferturile de finală. După sfertul de finală de la Monterrey, a fost pentru a doua oară când a ajuns între primii opt.

Nu este rău, dar nu este încă atât de constant pe cât și-ar dori. La Miami concurează întreaga elită mondială, așa că ar fi deja un prim succes să ajungă măcar în turul principal.

În 2021, la premiera sa, a fost eliminat în primul tur al calificărilor, iar anul trecut a pierdut cu 4-6, 4-6 în fața lui J.J. Wolf. Dar: de data aceasta deja pe tabloul principal

Îl va întâlni luni seară, pentru prima dată în istorie, pe Martin Damm. Dacă depinde de cele mai bune companii de pariuri, el nu ar trebui să aibă aproape nicio problemă aici, cotele medii arată cel puțin 1,15 la 4,70.

Damm ar trebui probabil să fie sigur de sprijinul mulțimii, la urma urmei concurează pentru SUA. Are 19 ani, așa că un Masters în țara sa natală ar trebui să facă o impresie destul de bună aici.

El mai are încă un drum lung de parcurs în clasamentul mondial, fiind în prezent pe locul 426. Stângaciul este cu zece centimetri mai înalt decât Altmaier și vrea să profite la maximum de acest avantaj, mai ales când vine vorba de serviciu.

Ultima dată la Puerto Vallarta nu a mers atât de bine, pentru Damm era deja capătul liniei în calificări. Nu este ușor să îi clasificăm corect performanțele, la urma urmei, el concurează de obicei în competiții chiar mult mai mici.

Deși Damm a ajuns deja de două ori în semifinale în acest an, adversarii de acolo nu înseamnă aproape nimic nici măcar pentru fanii cu adevărat înrăiți ai tenisului. Acest lucru ar trebui să îngreuneze cu atât mai mult evaluarea corectă a americanului pentru luni.

Anul trecut, el a încercat să se califice pentru prima dată la Miami, dar a pierdut în fața lui Daniel Elahi Galan cu 3-6, 4-6 în primul tur. Așa că cel puțin nu s-a dus complet în jos în ceea ce privește rezultatul.

Tipul meu Altmaier Damm

W

Daniel Altmaier a primit un adversar destul de ușor pe tablou, ar trebui de fapt să treacă ușor în turul următor al calificărilor. Deși nu totul decurge conform planului în 2023, primele mici semne de exclamare au fost deja puse.

Despre adversarul său, Martin Damm, nu am putut afla decât foarte puțin în analiza mea. El este clasat dincolo de numărul 400 și joacă doar în turnee foarte mici. De aceea, cred că germanul va avea o prestație solidă și pariez pe el:

Altmaier câștigă fără probleme împotriva lui Damm!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.