Augsburg – Schalke ponturi, pronosticuri și cote – 18/03/2023 Bundesliga

Home » Augsburg – Schalke ponturi, pronosticuri și cote – 18/03/2023 Bundesliga

FC Augsburg – Schalke 04

Martie se apropie deja încet-încet de sfârșit, iar Bundesliga se transformă treptat în faza decisivă a sezonului. În acest weekend se va disputa cea de-a 25-a etapă din prima ligă germană. Echipele mai au la dispoziție doar zece zile de meci în acest an. Sâmbătă, la Augsburg va avea loc un duel încins în lupta pentru retrogradare. Cei de la Fuggerstädter, care sunt puternici acasă, vor întâlni pe WWK ARENA pe Knappen, în prezent aproape invincibilă. Află cine va câștiga acest duel important în pontul nostru Augsburg – Schalke.

În ultimele săptămâni, FC Augsburg s-a eliberat puțin din cea mai adâncă luptă pentru retrogradare. Grație celor patru victorii consecutive pe teren propriu, Fuggerstädter au urcat pe locul 13 și au acum șapte puncte avans față de zona retrogradării. Săptămâna precedentă, însă, FCA a pierdut cu 3:5 la Bayern.

Oaspeții din Gelsenkirchen nu au jucat deloc ca o candidată la retrogradare până acum în a doua parte a sezonului. Schalke nu a mai pierdut niciun meci în campionat de șapte meciuri și a urcat recent pe locul 17 în clasament. Retrogradarea în Bundesliga 2, pe care mulți o dădeau deja ca sigură, este acum orice, dar nu este deloc bătută în cuie. S04 s-a descurcat bine și în derby-ul de la Revier de săptămâna trecută, sfidând astfel Dortmund pentru un punct.

Augsburg – Schalke info:

– Data & Ora: 18/03/2023, ora 15:30.
– Locul de desfășurare: WWK ARENA, Augsburg
– Competiție: Bundesliga, etapa a 25-a.
– Transmisiune TV: Sky

Augsburg Form &; Balance Check

Augsburg FC a fost blocată în lupta pentru retrogradare pentru o lungă perioadă de timp în acest sezon cu antrenorul Enrico Maaßen. La finalul primei jumătăți a sezonului, Fuggerstädter se aflau în mare parte chiar deasupra liniei. FCA a rămas chiar fără victorie în Bundesliga în ultimele șapte meciuri înainte de pauza de iarnă.

În al nouălea an, însă, Fuggerstädter a luptat pentru a ieși din zona periculoasă datorită forței lor de acasă. FCA a câștigat toate cele patru meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga până acum în 2023, ceea ce înseamnă că Augsburg are acum un avans de șapte puncte față de VfB Stuttgart în zona retrogradării. Cu o victorie împotriva lui Schalke, FCA ar scăpa, probabil, de toate grijile retrogradării. În săptămâna precedentă, însă, Fuggerstädter a pierdut în fața lui Bayern cu 3:5.

Minimalism în orașul Fugger

W

În ciuda forței de acasă, însă, Augsburg marchează foarte puține goluri pe propriul stadion. În primele douăsprezece meciuri disputate pe WWK ARENA, fanii FCA au sărbătorit doar douăsprezece dintre golurile clubului lor. Cu un total de 31 de goluri, Augsburg nu are tocmai cel mai periculos atac din Bundesliga.

Acasă, însă, FCA primește foarte puține goluri. Augsburg a încasat până acum doar 16 goluri pe teren propriu. De la începutul lunii noiembrie, Fuggerstädter nu au primit niciodată mai mult de un gol pe meci acasă. De asemenea, portarul Rafał Gikiewicz a marcat de patru ori pe teren propriu

Augsburg fapte &; analiză

– În prezent ocupă locul 13 în Bundesliga, cu 27 de puncte.
– Cel mai slab atac local din campionat.
– De cinci ori la zero în Bundesliga

Schalke formă &; bilanț de verificare

În startul sezonului, Schalke a avut un start promițător, Knappenii suferind doar două înfrângeri în primele șase meciuri din Bundesliga. A urmat însă o serie de șase înfrângeri consecutive, iar la finalul anului Knappen s-a trezit din nou pe ultimul loc în campionat, cu doar nouă puncte în cont.

La începutul noului an, mizeria lui S04 a continuat. Însă, sub conducerea antrenorului Thomas Reis, echipa a luat o întorsătură bună în ultimele șapte meciuri. În săptămâna precedentă, Schalke s-a luptat chiar și pentru a obține o remiză 2-2 cu BVB în Revierderby. Cu șapte meciuri fără înfrângere, Schalke se află acum pe penultimul loc în clasament.

Salke ca o echipă schimbată

W

În ultimele șapte meciuri, apărarea lui S04 pare să se fi schimbat. Dacă până acum echipa din Gelsenkirchen primea o medie de 2,41 goluri pe meci, în ultimele șapte partide, cei din Knappen au permis doar 0,42 goluri pe meci.

De asemenea, ofensiva lui Schalke trece încet-încet în viteza a treia. S04 are în continuare, de departe, cea mai slabă ofensivă din campionat, cu 20 de goluri marcate, dar în ultimele meciuri, Royal Blues au devenit mai reci în fața porții. În ultimele trei meciuri, Schalke a marcat șase goluri. Cel mai bun marcator, Bülter, a înscris în fiecare dintre aceste trei meciuri.

Schalke facts & analysis

– Șapte meciuri fără înfrângere în campionat.
– Doar 20 de goluri în 24 de meciuri.
– La un punct în spatele lui Hertha, pe locul 15

Aliniație preconizată – ultima actualizare pe 16 martie 2023

Până acum, Augsburg este foarte familiarizată cu 4-4-2. Irvin Cardona a marcat recent primul său gol în campionat împotriva lui Bayern și s-a recomandat astfel pentru un loc de titular în linia de atac alături de Mergim Berisha. Julian Baumgartlinger a jucat și el în ultima vreme în centrul terenului. Hahn, Jensen, Strobl, Uduokhai și Oxford vor lipsi pentru FCA împotriva lui Schalke din cauza unor accidentări.

Ne așteptăm ca Schalke să joace din nou într-un 4-2-3-1. Apărarea de patru oameni este acum bine exersată și nu lasă multe lucruri să se piardă. Dacă jucătorii de câmp Kozuki și Skarke vor reveni în echipă este destul de puțin probabil. Polter, Drexler, Uronen și van den Berg sunt, de asemenea, în continuare accidentați.

Augsburg – Schalke comparație directă & statistici

Până acum, cele două adversare au disputat 22 de meciuri competitive una împotriva celeilalte, iar Schalke are un avantaj clar. Knappenii au câștigat unsprezece întâlniri cu FCA. Augsburg, în schimb, a câștigat doar de trei ori împotriva celor de la S04. Cu toate acestea, Fuggerstädter s-a impus cu 3:2 în prima manșă.

– Ultima victorie pe teren propriu a lui Augsburg împotriva lui Schalke, pe 13.12.2015.
– Augsburg a câștigat 23% din reprize, Schalke 30%.
– Când Augsburg conduce cu 1-0 în meciurile de acasă, câștigă 81% din meciuri
– Schalke nu a reușit să marcheze în 6 din cele 11 meciuri jucate în deplasare în Bundesliga în acest sezon

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.