Union – Köln Sfat, pronosticuri și cote – 04/03/2023 Bundesliga

Home » Union – Köln Sfat, pronosticuri și cote – 04/03/2023 Bundesliga

Union Berlin – 1. FC Köln

Bundesliga are din nou câteva meciuri interesante la startul acestui weekend. În această sâmbătă după-amiază, conferința din Bundesliga va cuprinde din nou cinci meciuri interesante. La Köpenick, așadar, Eisernen caută să revină pe drumul cel bun după înfrângerea de la Bayern. Adversarul de la ora 15:30 vine din orașul catedrală. Dacă echipa antrenorului Urs Fischer va continua să rămână fără înfrângere în Bundesliga pe teren propriu, puteți afla în pontul nostru Union vs Köln.

La sfârșitul săptămânii trecute, campioana record de la Munchen le-a arătat Eisernului un pic din limitele lor. Cu toate acestea, Union este încă sus în clasament. Echipa din Köpenick se află în prezent pe locul trei și se îndreaptă direct spre calificarea în Liga Campionilor.

1. FC Köln, pe de altă parte, se află în prezent doar pe locul 12 în clasament. În consecință, FC va avea mai puțin de-a face cu locurile europene în acest sezon. În noul an, Geißböcken a reușit doar două victorii. În săptămâna precedentă, au suferit chiar prima înfrângere pe teren propriu de la începutul lunii noiembrie. FC a pierdut cu 2-0 în fața celor de la Wolfsburg.

Union – Köln Info:

– Data & Ora: 04.03.2023, ora 15:30.
– Locul de desfășurare: Stadion An der Alten Försterei, Berlin
– Competiție: Bundesliga, etapa a 23-a.
– Transmisiune TV: Sky

Formularul Uniunii &; Verificarea soldului

Sezonul lui Union Berlin a semănat până acum cu un basm. Köpenicker se află în plină desfășurare în Bundesliga, iar cel mai recent s-a impus în fața lui Ajax Amsterdam în turul intermediar al Europa League. În 16-imile de finală de săptămâna viitoare, Union va înfrunta din nou Royale Union Saint-Gilloise, împotriva căreia Eisernen a jucat deja în faza grupelor.

În Bundesliga, însă, basmul Union a suferit un eșec duminica trecută. În meciul de top de la Munchen, Köpenicker nu a avut nicio șansă și a pierdut cu 0:3. A fost prima înfrângere într-un meci competițional pentru Eisernen în noul an. Cu toate acestea, echipa antrenorului Urs Fischer se află în continuare pe un remarcabil loc trei, la trei puncte în spatele lui Bayern și Dortmund.

Festung Alte Försterei

W

The Eisernen of Union Berlin vor fi cu siguranță încântați să poată juca din nou pe stadionul lor drag, Alte Försterei, sâmbăta viitoare. Această locație este unică, iar atmosfera apropiată pare să le ofere jucătorilor de la Union un avantaj special pe teren propriu. Până acum, în acest sezon, Union a suferit o singură înfrângere pe teren propriu și aceasta a fost împotriva Royale Union Saint-Gilloise, în prima zi a Ligii Europa.

Apărarea lui Union, în special, este doar un pic mai bună acasă și nu le oferă aproape deloc șanse adversarilor. Köpenicker au jucat deja 16 meciuri competitive acasă în acest sezon și au primit doar unsprezece goluri. Alte Försterei este astfel o fortăreață greu de depășit pentru echipele adverse.

Fapte și; analize ale Uniunii

– În prezent se află pe locul trei în clasamentul Bundesliga.
– A doua cea mai bună apărare din Bundesliga.
– Încă fără înfrângere pe teren propriu în acest sezon de Bundesliga

Cologne forma &; bilanț de verificare

Acest sezon nu a fost unul liniștit pentru 1. FC Köln. Echipa de la Rin a fost eliminată în faza grupelor Ligii Conferințelor UEFA, iar după un început de sezon în forță, lucrurile nu au mers prea bine nici în Bundesliga spre finalul primei jumătăți a sezonului. În ultimele cinci meciuri de dinaintea pauzei de iarnă, echipa antrenorului Steffen Baumgart a obținut doar un punct.

Dar în noul an, FC a arătat din nou o prestație mult îmbunătățită și a câștigat prima zi a anului cu un remarcabil 7:1 împotriva lui Werder Bremen. De asemenea, echipa din Köln a rămas neînvinsă în primele cinci meciuri din 2023. Cel mai recent, însă, orașele catedralei au suferit două înfrângeri la rând. Sâmbăta trecută, FC a pierdut cu 2-0 în fața lui VfL Wolfsburg, iar Köln se află în prezent pe locul al doisprezecelea în clasament.

VSituația dificilă a Kölnului din cauza accidentărilor

În prezent, 1. FC Köln nu are nouă jucători din lotul profesionist din cauza accidentărilor. Mai ales în spatele liniei întâi, antrenorul Steffen Baumgart rămâne încet-încet în pană de opțiuni. Denis Huseinbasic, Florian Kainz și Jan Thielmann au absentat recent împotriva lui Wolfsburg. Încă nu este clar cine dintre cei trei va fi apt pentru acțiune din nou împotriva lui Union.

Mark Uth, care ar putea juca pe una dintre aceste poziții, a lipsit și el de la Geißböcken aproape tot sezonul. Dacă jucătorul de 31 de ani va fi folosit din nou în acest sezon este îndoielnic. La urma urmei, Dimitrios Limnios și-a sărbătorit revenirea după o ruptură de ligament încrucișat cu echipa a doua în weekend.

Cologne facts &; analysis

– În prezent se află pe locul 12 în clasamentul Bundesliga.
– O singură victorie în deplasare în acest sezon.
– Cel mai bun marcator este Florian Kainz, cu cinci goluri și șase pase de gol

Aliniație previzionată – ultima actualizare pe 3 martie 2023

Unirea va începe din nou meciul cu FC în obișnuitul 3-1-4-2. Apărarea este bine exersată și va rămâne neschimbată. Khedira va fi din nou figura centrală în șase la mijlocul terenului. Juranovic va face probabil o rotație în locul căpitanului Trimmel pe banda dreaptă. Urs Fischer va trebui să se descurce doar fără András Schäfer, din cauza unei accidentări.

Deoarece Köln rămâne încet-încet fără jucători în spatele vârfurilor din cauza accidentărilor, credem că FC va funcționa din nou cu un 4-4-2. Selke își va păstra locul în vârf. Sargis Adamyan ar putea trece în unsprezece de start pentru Tigges, recent palid. Cu Kilian, Pedersen, Schmitz, Huseinbasic, Kainz, Thielmann, Uth, Andersson și Dietz, lista medicală a lui Köln include acum nouă jucători.

Uniunea – Köln comparație directă &; Statistici

Până acum au avut loc 15 dueluri între Union și Köln în prima și a doua divizie. Eisernen a câștigat opt întâlniri, iar FC doar cinci. Köpenicker s-a impus cu 1-0 în prima etapă. După ce Köln câștigase cinci din primele șase dueluri cu Union, FC nu a mai câștigat de nouă meciuri împotriva celor de la Eisernen.

– Cele două echipe sunt despărțite de 17 puncte în campionat.
– Ultima victorie a Kölnului în fața lui Union a fost la 11.04.2014.
– Union Berlin câștigă doar 39% din reprize.
– Când Köln conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 75% din meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.