Augsburg – Bremen ponturi, pronosticuri și cote – 04/03/2023 Bundesliga

Home » Augsburg – Bremen ponturi, pronosticuri și cote – 04/03/2023 Bundesliga

FC Augsburg – Werder Bremen

În primul weekend din luna martie, Bundesliga intră în etapa a 23-a. Sâmbătă, la Augsburg va avea loc un duel interesant. FCA, care este atât de puternică acasă, primește puternica echipă promovată din Bremen. Află cine are cele mai bune cărți în acest duel în pontul nostru Augsburg vs Bremen.

În acest sezon, FC Augsburg se află din nou în lupta pentru retrogradare și ocupă în prezent locul 13 în clasament. Deși FCA a avut succese în ultimele trei meciuri pe teren propriu, echipa nu a avut nicio șansă împotriva lui Hertha la Berlin, în weekendul trecut. Formația din Augsburg a suferit o înfrângere clară cu 0:2.

Bremen a început noul an cu trei victorii și patru înfrângeri. La sfârșitul săptămânii trecute, după două înfrângeri la rând, nord-germanii au câștigat cu 3:0 meciul de acasă cu VfL Bochum și au urcat pe locul nouă în campionat. Nici măcar un loc în competiția internațională nu este o utopie pentru Werder în acest sezon.

Augsburg – Bremen info:

– Data & Ora: 04.03.2023, ora 15:30.
– Locul de desfășurare: WWK ARENA, Augsburg
– Competiție: Bundesliga, etapa a 23-a
– Transmisiune TV: Sky

Augsburg Form &; Balance Check

În acest sezon, FC Augsburg arată mereu performanțe foarte inconstante. Mai întâi, echipa antrenorului Enrico Maaßen a pierdut patru din primele cinci meciuri, înainte de a sărbători trei victorii la rând, inclusiv o victorie împotriva lui FC Bayern Munchen. La finalul primei jumătăți a sezonului a urmat însă o fază mai slabă.

De la începutul noului an, se pare că Fuggerstädter nu vrea să joace decât acasă. Cele trei meciuri de acasă cu Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen și Hoffenheim s-au încheiat fiecare cu o victorie la limită, 1:0 pentru FCA. Cu toate acestea, Augsburg nu a obținut încă niciun punct în deplasare în 2023. De asemenea, Fuggerstädter a plecat cu mâna goală și în meciul oaspeților de săptămâna trecută, de pe Olympiastadion din Berlin, pierzând cu 1:4. Augsburg se află în prezent pe locul 13 în clasament.

Ura pentru sâmbătă

W

FCA nu a strălucit tocmai în după-amiezile de sâmbătă până acum în acest sezon. Doar două dintre cele șapte victorii din acest sezon au venit într-o zi de sâmbătă. Acest lucru îi face probabil pe fanii lui Augsburg să fie destul de pesimiști cu privire la următorul meci cu Bremen.

În total, Augsburg a jucat în 13 zile de sâmbătă în acest sezon din Bundesliga și a reușit să obțină doar opt puncte mizerabile. Acest lucru corespunde unei medii de doar 0,62 puncte pe meci. În celelalte zile ale săptămânii, însă, FCA a înregistrat un randament de 1,78 puncte pe meci în acest sezon.

Augsburg facts &; analysis

– Nu a mai câștigat într-o zi de sâmbătă din 2022-09-17.
– A treia cea mai slabă ofensivă din campionat.
– De cinci ori la zero în Bundesliga

Bremen formă &; bilanț de verificare

Werder Bremen joacă un sezon puternic, mai ales pentru o echipă promovată. Germanii din nord se află în prezent pe locul nouă, în mijlocul sigur al campionatului, și nu trebuie să își facă griji în privința luptei pentru retrogradare. Werder se află la doar trei puncte în spatele lui Wolfsburg, care ocupă locul șapte în clasament.

În noul an, lucrurile au fost foarte amestecate pentru SVW până acum. Trei victorii sunt compensate de patru înfrângeri. Totuși, la sfârșitul săptămânii trecute, echipa antrenorului Ole Werner și-a arătat clasa în fața echipei VfL Bochum, amenințată cu retrogradarea. Alb-verzii i-au învins pe cei de pe Castroper Straße cu un categoric 3:0.

Păsările urâte

W

„Păsările urâte” domnesc din nou în atacul lui Werder în Bundesliga. Așa se descriau Niclas Füllkrug și Marvin Ducksch la un moment dat. Duksch își continuă forma din a doua Bundesliga, cu cinci goluri în campionat până acum și alte șase pase de gol. Füllkrug nu numai că este liderul clasamentului golgheterilor din Bundesliga, cu 14 goluri în sezonul de până acum, dar a jucat chiar în atenția echipei naționale.

Mitchell Weiser are în prezent cele mai multe pase de gol pentru Bremen. Fostul jucător de la Leverkusen a dat deja opt pase de gol în acest sezon. Weiser se simte ca acasă pe banda dreaptă în sistemul lui Bremen. Cu toate acestea, jucătorul de 28 de ani s-a accidentat în meciul cu Dortmund și va mai lipsi câteva săptămâni de la Bremen.

Bremen fapte &; analiză

– Trei victorii în ultimele cinci meciuri din Bundesliga.
– Nicio remiză până acum în noul an.
– A treia cea mai slabă apărare din campionat

Aliniație preconizată – ultima actualizare pe 3 martie 2023

Augsburg a jucat ultima dată într-un clasic 4-4-2, antrenorul Maassen fiind lipsit de doi fundași centrali importanți, Oxford și Uduokhai. Dorsch și-a făcut revenirea în echipa de start împotriva lui Hertha. Dion Beljo ar putea reveni în 11-le de start. În plus, de la FCA lipsesc Cardona, Hahn, Rexhbecaj și Strobl.

În ceea ce privește meciul următor, antrenorul lui Werder, Ole Werner, nu are în vedere schimbări majore. Având în vedere că primul unsprezece a fost deja pe teren în ultimele săptămâni, el nu are nevoie să schimbe prea multe. Doar Weiser le va lipsi cu desăvârșire germanilor din nord. Werder va juca din nou cu o linie de fund cu trei oameni și se va baza pe duo-ul dovedit Füllkrug și Ducksch în atac.

Augsburg – Bremen comparație directă & Statistici

Ambele echipe s-au întâlnit de 25 de ori până acum. Bilanțul este complet echilibrat. Ambele cluburi au câștigat unsprezece meciuri până acum. FCA s-a impus cu 1-0 în prima manșă de la Bremen, cu un gol marcat de Ermedin Demirović.

– Ultima victorie a lui Bremen în deplasare, la Augsburg, pe 22/09/2018.
– Augsburg a câștigat 24% din reprize, Bremen a câștigat 34%.
– Când Augsburg conduce cu 1-0 în meciurile de acasă, câștigă 80% din meciuri.
– Știați că Werder Bremen marchează 38% din golurile sale între minutele 76-90?

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.