Tottenham – Chelsea ponturi, pronosticuri și cote – 26/02/2023 Premier League

Home » Tottenham – Chelsea ponturi, pronosticuri și cote – 26/02/2023 Premier League

Tottenham Hotspur – Chelsea FC

Nu doar în Germania se va juca din nou în weekendul viitor. Meciuri interesante sunt programate și pe insulă în zilele următoare. Duminică, în Premier League, în special, este un derby londonez. Spurs din nord îi au ca oaspeți pe Blues și ambele echipe joacă un sezon complet diferit. Află cine ar putea ieși învingător din pontul nostru Tottenham – Chelsea.

Dacă ne uităm la clasament, ne putem aștepta la două poziții de start complet diferite. Gazdele din nordul Londrei se află pe locul patru, cu 42 de puncte, iar Spurs sunt pe drumul cel bun spre calificarea în prima ligă. Viitorii adversari, Chelsea, par să devină din ce în ce mai de râs pe insulă. Blues nu au mai câștigat în campionat de patru meciuri, iar cu cele 31 de puncte, echipa lui Graham Potter se află abia pe locul 10.

Tottenham – Chelsea info:

– Data & Ora: 26/02/2023, 14:30.
– Locul de desfășurare: Tottenham Hotspur Stadium, Londra.
– Competiție: Premier League, etapa 25.
– Acoperire TV: Sky

Tottenham Formă &; Verificare bilanț

Londra Spurs a arătat o reacție adecvată la cele două înfrângeri amare în campionat (1-4 cu Leicester) și în Liga Campionilor (0-1 cu Milan). Tottenham a înfruntat West Ham în ultima zi de campionat, iar londonezii din nordul Londrei s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Hammers. Emerson Royal și Son au marcat golurile pentru Spurs.

Datorită victoriei cu Hammers și a victoriei lui Liverpool FC în fața lui Newcastle, Tottenham a urcat pe locul patru. Dacă e să fim sinceri, meciurile rămase de disputat de Spurs în campionat nu vor avea ca scop decât calificarea în prima ligă.

Kane va fi eliminat?

W

Harry Kane este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni atacanți ai timpului său. Cu toate acestea, englezul, acum în vârstă de 29 de ani, nu a câștigat niciodată un titlu major în cariera sa. În campionat, nu a fost niciodată suficient pentru mai mult de un loc trei, iar în prima ligă, finala din 2019 a fost cea mai înaltă dintre sentimente. În mod logic, golgheterul record al lui Spurs se gândește la viitorul său.

La Tottenham, Kane are încă un contract până anul viitor. Vara viitoare ar fi, prin urmare, ultima șansă pentru Kane de a încasa încă o dată. Cât de important este el pentru jocul echipei sale este demonstrat încă o dată de cifrele goale. În acest sezon, Kane a marcat 17 goluri în 23 de meciuri din PL

Tottenham facts &; analysis

– locul 4 în Premier League
– A câștigat ultimul meci pe teren propriu împotriva lui Man City
– Ultima victorie cu 2-0 împotriva lui West Ham

Chelsea formă &; verificare bilanț

Blues de la Londra se fac din ce în ce mai mult de râs. Cei din conducerea câștigătoarei Ligii Campionilor din 2021 au cheltuit peste o jumătate de miliard de euro pe jucători noi în ultimele două ferestre de transferuri, doar pentru a termina pe un dezamăgitor loc zece în Premier League. Cel mai probabil, Blues nu vor juca în Liga Campionilor în sezonul următor și chiar și Europa League este la kilometri distanță în acest moment. Nu în ultimul rând, meciurile împotriva echipelor presupus mai mici din campionat sunt cele care le rup gâtul celor de la Blues în acest sezon. Cel mai recent, aceștia au suferit o înfrângere cu 1-0 în fața ultimei clasate, Southampton

Cine va marca golurile?

W

Felix, Havertz, Sterling, Mudryk, Madueke & Co. și totuși sunt doar 23 de goluri în campionat. Acest randament este nedemn având în vedere echipa și putem fi curioși cu cine se vor trata Blues în următoarea fereastră de transfer. Va fi important în următoarele săptămâni ca Graham Potter să găsească în sfârșit o soluție la problemele din atac. Chelsea trebuie să livreze rezultate în cel mult două săptămâni, pentru că apoi urmează meciul retur cu Borussia Dortmund în prima ligă. Chelsea FC a pierdut la limită prima manșă cu 0:1.

Chelsea facts &; analysis

– În prezent ocupă locul 10 în Premier League
– Ultima dată a pierdut cu 0:1 împotriva lui Southampton
– Doar 23 de goluri marcate

Agenție preconizată – ultima actualizare 25 feb 2023

Oaspeții din nordul Londrei vor aborda următorul meci în 3-4-2-1. Antrenorul Conte va merge din nou cu Kane, Kulusevski și Son în vârf. Emerson va pune presiune pe partea dreaptă, iar Perisic pe stânga. Așadar, nu ne așteptăm la mari surprize pentru Spurs. Adversarii lui Chelsea, în schimb, este posibil să facă o rotație. James va juca în locul lui Azpilicueta, accidentat. În centru, Badiashile și Koulibaly vor juca din nou. Havertz va începe probabil în față, fiind singurul jucător de top.

Tottenham – Chelsea comparație directă & statistici

Ambele echipe s-au confruntat până acum în 175 de meciuri, iar comparația directă merge clar spre Chelsea. Blues au câștigat 77 de meciuri, Tottenham 54 și la acestea se adaugă 43 de remize. Chelsea a câștigat cinci din ultimele șase meciuri împotriva lui Spurs.

– Media de goluri marcate într-o întâlnire între Tottenham Hotspur și Chelsea FC este de 2,4.
– Ultimul meci s-a încheiat la egalitate. (2-2)
– Harry Kane este cel mai bun marcator, cu 17 goluri. Kai Havertz a marcat de 5 ori pentru Chelsea FC.
– Chelsea FC nu a mai câștigat de 5 meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.