Leipzig – Frankfurt Sfat, pronosticuri și cote – 25/02/2023 Bundesliga

Home » Leipzig – Frankfurt Sfat, pronosticuri și cote – 25/02/2023 Bundesliga

RB Leipzig – Eintracht Frankfurt

Este un program încărcat în fotbalul european în acest moment. După acțiunea din competițiile internaționale din timpul săptămânii, în weekend urmează cea de-a 22-a etapă din Bundesliga. Probabil că cel mai tare meci de sâmbătă după-amiază va avea loc în Messestadt în această săptămână. Acolo se vor întâlni două echipe care au activat încă din timpul săptămânii în Liga Campionilor. RB Leipzig o primește pe Eintracht din Frankfurt, de la ora 15:30.

RB Leipzig este în prezent într-o formă excepțională. Saxonii se află pe locul cinci în campionat și au pierdut doar unul dintre ultimele 14 meciuri din Bundesliga. Și pentru RasenBallsport lucrurile au mers bine miercuri în prima ligă. Leipzig a remizat cu campioana în exercițiu a Angliei, Manchester City, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală.

Eintracht Frankfurt se află în prezent cu un loc sub RB. SGE se află de asemenea în mare formă în Bundesliga. Hessians au suferit o singură înfrângere în ultimele nouă meciuri din campionat. În Liga Campionilor, însă, Eintracht nu a sărbătorit marți un succes. Dacă Eintracht își va recăpăta vechea forță sâmbătă, puteți afla în ponturile noastre de pariuri Leipzig – Frankfurt.

Leipzig – Frankfurt Info:

– Data & Ora: 25.02.2023, 15:30 Uhr
– Locul de desfășurare: Red Bull Arena, Leipzig
– Competiție: Bundesliga, etapa a 22-a
– Transmisiune TV: Sky

Leipzig Formă &; Verificare bilanț

La începutul sezonului, se părea că mașina fotbalistică a lui Leipzig s-a cam blocat. În primele cinci meciuri ale sezonului, sașii au adunat doar șase puncte. Ca urmare, antrenorul Domenico Tedesco a fost suspendat. Înfrângerea cu 4-0 din prima etapă împotriva lui Frankfurt a fost ultimul cui în sicriul antrenorului în vârstă de 37 de ani, care de atunci a plecat să antreneze echipa națională a Belgiei.

Sub conducerea succesorului său, Marco Rose, lucrurile merg din nou mult mai bine pentru RB. Leipzig a pierdut doar unul din ultimele 14 meciuri din Bundesliga și a urcat din nou pe locul cinci în clasament. În săptămâna precedentă, saxonii au câștigat cu 3:0 la Wolfsburg. În plus, în cursul săptămânii, Leipzig a obținut un succes mare în Liga Campionilor. RB a obținut o remiză respectabilă de 1-1 cu Manchester City în prima manșă a optimilor de finală.

Forța defensivă a celor de la Leipzig

W

În cea mai mare parte, sașii se concentrează pe atacul lor rapid și periculos. Cu toate acestea, RB Leipzig a demonstrat și o performanță defensivă puternică în actualul sezon din Bundesliga și are a treia cea mai bună apărare din campionat, cu doar 26 de goluri primite. Este deosebit de remarcabil faptul că cei de la Leipzig nu au pierdut niciun meci cu mai mult de două goluri primite din etapa a 7-a.

De asemenea, din pauza de iarnă, RBL a încasat doar cinci goluri și astfel continuă să arate o defensivă puternică. Acest lucru este cu atât mai remarcabil cu cât portarul titular Péter Gulácsi este accidentat de ceva timp și este înlocuit de înlocuitorul Blaswich. Cu toate acestea, jucătorul de 31 de ani face o treabă excelentă până acum, primind doar 16 goluri în 14 meciuri de campionat.

Leipzig fapte &; analiză

– O singură înfrângere acasă în Bundesliga până acum.
– A treia cea mai bună apărare și ofensivă din campionat.
– Câștigători în exercițiu ai Cupei DFB

Frankfurt formă &; bilanț de verificare

Eintracht Frankfurt joacă din nou pentru locurile fruntașe în Bundesliga în acest sezon și a reușit chiar să stăpânească provocarea dublei poveri a Ligii Campionilor. Echipa condusă de antrenorul Oliver Glasner arată în acest moment o formă impresionantă în campionat și se află pe locul șase, la doar cinci puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

În ultimele meciuri, Frankfurt a reușit să își demonstreze forța în campionat. Sâmbătă, în Bundesliga, a învins-o pe SV Werder Bremen am cu o victorie clară cu 2:0 și a arătat o prestație solidă. În Liga Campionilor, însă, au fost învinși marți cu 2-0 de SSC Napoli, dar cu siguranță echipa va continua să dea totul pentru a reuși în ambele competiții

Un francez în centrul atenției

W

Când Eintracht Frankfurt a înfruntat marți pe Napoli în Liga Campionilor, nu toți jucătorii au avut cea mai bună prestație. Deosebit de amar a fost cartonașul roșu dur primit de atacantul Randal Kolo Muani în minutul 58, care a slăbit și mai mult echipa. Cu toate acestea, Kolo Muani a demonstrat deja în acest sezon că este unul dintre jucătorii cheie ai lui Eintracht Frankfurt.

De la apariția sa la Cupa Mondială cel târziu, francezul a arătat o formă incredibilă, marcând cinci goluri și dând o altă pasă de gol în șase meciuri de campionat în noul an. Cu zece goluri și douăsprezece pase de gol, el conduce în prezent ambele statistici pentru SGE. Având în vedere aceste performanțe impresionante, va fi dificil pentru Eintracht să îl lege pe atacantul de 24 de ani dincolo de vară.

Frankfurt facts & analysis

– O singură înfrângere în ultimele nouă meciuri de campionat.
– A patra cea mai bună ofensivă din campionat.
– Câștigători în exercițiu ai Europa League

Aliniere preconizată – ultima actualizare pe 23 februarie 2023

4-4-2 a fost restabilit ca sistem de joc la Leipzig. Pentru Nkunku, probabil că unsprezecele de start nu este încă în discuție. Benjamin Henrichs a fost înlocuit miercuri la pauză împotriva lui Man City și s-a descurcat bine. În consecință, el ar putea evolua în unsprezece de start. Diallo, Olmo și Gulácsi continuă să lipsească de la RB din cauza accidentărilor.

Oliver Glasner își va trimite din nou echipa pe teren în obișnuitul 3-4-2-1. Kolo Muani este eligibil pentru a juca în acest weekend, în ciuda cartonașului roșu primit în timpul săptămânii în prima ligă. Hasebe ar putea evolua în 11-le de start ca jucător experimentat. Juniorul Dina Ebimbe va fi în continuare indisponibil pentru Eintracht în weekend din cauza unei accidentări.

Leipzig – Frankfurt comparație directă &; statistici

Cele două echipe s-au întâlnit de 14 ori până acum. Eintracht a sărbătorit patru victorii în duelurile directe de până acum. RB Leipzig, în schimb, a avut câștig de cauză doar de trei ori. În prima manșă, hessenii s-au impus clar. SGE s-a impus cu 4-0 pe teren propriu în septembrie, după care Domenico Tedesco a fost demis de RasenBallsport.

– Leipzig, fără victorie în șapte meciuri împotriva lui Frankfurt
– Frankfurt nu a câștigat niciodată un meci în deplasare la RB Leipzig
– Știați că Leipzig marchează 30% din golurile sale între minutele 76-90?
– Leipzig a marcat în toate meciurile disputate pe teren propriu în Bundesliga în acest sezon
– Când Frankfurt conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 81% din meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.