Bremen – Bochum ponturi, pronosticuri și cote – 25/02/2023 Bundesliga

Home » Bremen – Bochum ponturi, pronosticuri și cote – 25/02/2023 Bundesliga

Werder Bremen – VfL Bochum

Ochii vor fi din nou ațintiți asupra Beletage-ului fotbalului german în weekend-ul care vine. Este vorba, bineînțeles, de Bundesliga, care începe a 22-a etapă. Suporterii sunt așteptați la cinci meciuri, iar unul dintre ele este duelul dintre echipa promovată din Bremen și VfL Bochum. Ambele echipe au pierdut meciul de weekendul trecut și puteți afla cine își va reveni cu o victorie în pontul nostru Bremen – Bochum.

Obiectivul ambelor echipe în acest sezon este, bineînțeles, rămânerea în campionat. Ambele echipe ar trebui să fie destul de mulțumite dacă se uită la tabel. Echipa promovată Bremen are în prezent 27 de puncte în cont, ceea ce este suficient pentru ca oamenii antrenorului Ole Werner să termine pe locul 11. Adversarii lor de la Bochum trebuie să privească din nou în jos, după patru înfrângeri în cinci meciuri. În prezent, clubul oltean se află pe locul 16.

Bremen – Bochum Info:

– Data & Ora: 25.02.2023, ora 15:30.
– Locul de desfășurare: Wohninvest-Weserstadion, Bremen
– Competiție: Bundesliga, etapa a 22-a
– Transmisiune TV: Sky

Bremen Form &; Balance Check

În ciuda faptului că Bremen a pierdut ultimele două meciuri, toți fanii lui Werder pot fi mai mult decât mulțumiți de performanțele arătate. În prezent, aceștia se află la opt puncte în fața locului 16. Cu o victorie sâmbăta viitoare, împotriva lui Bochum, un salt mare în clasament ar fi din nou posibil. Pentru ca Werder să câștige din nou, va trebui să fie mult mai periculoasă în ultima treime de teren.

Dintre toate echipele din Bundesliga, echipa promovată are cele mai puține ocazii de gol, ocazii majore și cea mai mică valoare xGoals în noul an. Nici împotriva lui Frankfurt, ofensiva lui Werder nu a fost tocmai periculoasă. Cu Füllkrug, au în propriile rânduri pe cel mai bun marcator al campionatului (13 goluri), dar internaționalul german nu primește destule mingi.

Caută să joace acasă împotriva lui Bochum

W

Bremenii vor face tot ce le stă în putință în meciul următor pentru a obține în sfârșit o nouă victorie. În orice caz, cifrele sunt deja în favoarea lui Werder. Werder a arătat întotdeauna destul de bine împotriva lui VfL în ultimii ani. Bremen a câștigat ultimele patru dueluri. Așa cum am menționat mai sus, Werder trebuie să privească în prezent în jos. Echipa promovată a pierdut șase din ultimele opt meciuri și, cu toate acestea, nu există nimic de zdruncinat în ceea ce privește personalul lui Ole Werner, ceea ce este absolut corect în opinia noastră.

Bremen fapte &; analiză

– Füllkrug de 3 meciuri fără gol
– A pierdut 6 din ultimele 8 meciuri
– Foarte inofensiv în ofensivă

Bochum formă &; bilanț de verificare

Să ne uităm la ultimele săptămâni, Bochum nu va fi deloc încântată. S-au înregistrat patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Acesta a fost și cazul weekend-ului trecut, când au pierdut cu 0:2 acasă cu SC Freiburg. Concluzia este că oamenii din Breisgau au fost mai buni din toate punctele de vedere și Bochum nu ar trebui să se plângă de înfrângere. Pentru Bochum, este mai mult un caz de sus sau de jos în acest sezon.

Împreună cu BVB, VfL este echipa cu cele mai puține remize din campionat

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.