Mainz – Gladbach Sfat, pronosticuri și cote -24.02.2022 Bundesliga

Home » Mainz – Gladbach Sfat, pronosticuri și cote -24.02.2022 Bundesliga

FSV Mainz – Borussia Mönchengladbach

Bundesliga este la start, iar în weekendul care urmează ne vom îndrepta spre ceea ce reprezintă a 22-a etapă. Fanii pot aștepta cu nerăbdare confruntarea dintre FSV Mainz 05 și Borussia din Gladbach pentru a da startul acestei runde. Ambele echipe au ieșit cu o victorie din ultimul meci și puteți afla cine poate să își continue succesul în pontul nostru Mainz – Gladbach.

Dacă ne uităm mai atent la performanțele ambelor echipe, sunt multe de spus pentru o victorie a lui Mainz în această vineri. Cu trei victorii din ultimele patru meciuri, cei de la 05 au început foarte bine a doua jumătate a sezonului. Grație victoriei cu 3-2 de duminica trecută în fața lui Bayer Leverkusen, Mainz se află în prezent pe locul nouă, cu 29 de puncte. Viitorii lor adversari de la Gladbach au învins FC Bayern cu 3:1 și tot cu 29 de puncte se află și ei în clasament. Cu toate acestea, datorită diferenței de goluri mai bune, se află pe locul 8.

Mainz – Gladbach info:

– Data & Ora: 24/02/2023, ora 20:30.
– Locul de desfășurare: MEWA Arena, Mainz
– Competiție: Bundesliga, etapa a 22-a.
– Transmisiune TV: DAZN

Mainz Formular &; Verificare bilanț

FSV Mainz 05 a început acest sezon cu scopul de a nu vrea să aibă nimic de-a face cu retrogradarea. După cele 21 de meciuri de până acum, trebuie să recunoaștem fără invidie că planificarea managerilor de la Mainz a funcționat perfect până acum. Dacă aruncăm o privire mai atentă asupra rezultatelor celor de la 05, acestea sunt următoarele.

Cu 29 de puncte, echipa antrenorului Bo Svensson se află în acest moment pe locul nouă, la zece puncte deasupra ultimei clasate. Nu în ultimul rând datorită victoriei oarecum surprinzătoare de duminica trecută cu 3-2 la Leverkusen, fanii lui Mainz pot dormi în prezent destul de liniștiți.

Mai bine în deplasare decât acasă

W

Fanii lui Mainz vor observa cu bucurie vinerea viitoare că un meci acasă este în program. Chiar dacă în acest sezon 05ers preferă să ia puncte în deplasare, ei au câștigat ultimele două meciuri în fața propriilor fani. În ultimul meci de pe teren propriu, FC Augsburg a fost oaspete, iar cei de la 05ers s-au impus meritat cu 3:1 în fața celor de la Fuggerstädter. În ceea ce privește viitorul meci de acasă cu Gladbach, Mainz se va baza din nou pe serviciile lui Onisiwo. Austriacul a ajuns deja la opt goluri în acest sezon, devenind astfel cel mai bun marcator al celor de la 05ers.

Mainz facts & analysis

– A câștigat 3 din ultimele 4 meciuri.
– Ultima victorie cu 3:2 la Leverkusen.
– În prezent se află pe locul 9

Gladbach formă &; verificare bilanț

Încă o dată, Gladbach a demonstrat impresionant că sezonul lor este, fără îndoială, ca o călătorie în rollercoaster. După 1:4 în penultima zi de la Berlin, în care chiar nu a ieșit nimic, Borussia din Rinul Inferior a avut sâmbăta trecută ca oaspete pe marea FC Bayern.

După 90 de minute, scorul final a fost 3:1, iar speranțele Borussiei de a ajunge în Europa League rămân vii. Distanța față de locul 6 este în prezent de nouă puncte, dar o victorie la Mainz, care se află la egalitate de puncte, ar readuce Gladbach în mijlocul plutonului.

Șocant de slabă în deplasare

W

Dacă ne uităm mai atent la palmaresul lui Gladbach în deplasare, acesta nu arată deloc ca cel al unei pretendente la Europa League. Gladbach nu a reușit decât o singură victorie în deplasare în acest sezon. În plus, s-au înregistrat patru remize și cinci înfrângeri. Cu șapte puncte, se află doar pe locul 14 în clasamentul din deplasare. Cel puțin, datorită victoriei împotriva lui FC Bayern, vulpoii ar trebui să poată juca ceva mai liber. Cu toate acestea, cu doar două victorii din ultimele cinci meciuri, bilanțul este îndreptat în jos.

Gladbach facts & analysis

– Doar 2 victorii din ultimele 5 meciuri.
– Ultima victorie cu 3:1 împotriva lui Bayern.
– Clasată pe locul 8 cu 29 de puncte

Agenție preconizată – ultima actualizare 23 feb 2023

Nu vor fi schimbări majore la FSV Mainz 05 după victoria de duminica trecută cu 3-2 în fața lui Leverkusen. Antrenorul Bo Svensson se va baza din nou pe un 4-3-2-2-1, Lee și Onisiwo, care au jucat foarte bine în ultima vreme, fiind deosebit de importanți. Căpitanul Widmer va continua să joace pe partea dreaptă. Dahmen ar trebui să revină în poartă vineri. Svensson a lăsat deschisă problema portarului.

Gladbach, pe de altă parte, va funcționa din nou în 4-3-3, iar Hofmann, Thuram, precum și Plea, vor începe în față. Kramer, Stindl și Kone vor încerca să elibereze totul la mijlocul terenului.

Mainz – Gladbach comparație directă & statistici

Ambele echipe s-au confruntat până acum în 40 de meciuri. Gladbach a câștigat 17 dintre ele, Mainz unsprezece și există și 13 remize. Mainz a câștigat prima manșă cu 1:0.

Media de goluri marcate într-un meci între FSV Mainz și Borussia Mönchengladbach este de 2,6.
– Câștigătorul ultimei întâlniri a fost FSV Mainz
– FSV Mainz a primit câte un gol în fiecare din ultimele 13 meciuri disputate.
– FSV Mainz a sărbătorit victoria pe teren propriu împotriva Borussia Mönchengladbach în 2016

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.