Union – Schalke Sfat, pronosticuri și cote 19.02.2023 Bundesliga

Home » Union – Schalke Sfat, pronosticuri și cote 19.02.2023 Bundesliga

Union Berlin – Schalke 04

Toată lumea este pregătită pentru cea de-a 21-a etapă din Bundesliga și din nou se anunță meciuri palpitante în acest weekend. Mai ales în ceea ce privește campionatul, acesta este mai interesant decât a fost de ani de zile. Campioana en-titre de la Munchen conduce campionatul, așa cum era de așteptat, dar Bayern are în acest moment doar un punct avans față de Union Berlin. Aceștia, la rândul lor, trebuie să se confrunte duminică cu ultima echipă din Gelsenkirchen și puteți afla dacă Schalke îi poate da un avantaj lui Union în pontul nostru Union – Schalke.

În sezonul 2022/23 al Bundesligii s-au disputat deja 20 de zile de meciuri, iar o privire asupra clasamentului îi va mulțumi în acest moment pe toți fanii berlinezi. Clubul din capitală se află în prezent pe locul doi, cu 42 de puncte. Împreună cu BVB, Union este singura echipă din campionat care nu a pierdut niciun punct în 2023. Schalkerii pot doar să viseze la asta în acest moment. În ciuda a trei remize la rând, S04 se află în continuare în partea de jos a clasamentului și se află în prezent la șapte puncte în spatele băncii de salvare.

Unirea – Schalke info:

– Data & Ora: 19.02.2023, 15:30 Uhr
– Locul de desfășurare: Stadion An der Alten Försterei, Berlin
– Competiție: Bundesliga, etapa 21.
– Transmisiune TV: DAZN

Formularul Uniunii &; Verificarea soldului

Berlinezii își vor dori ca perioada actuală să nu se încheie probabil niciodată. Union joacă un fotbal incredibil de reușit cel târziu de la începutul anului. În noul an, cu excepția duelului de la Amsterdam din cursul săptămânii, Union a câștigat toate celelalte meciuri. Așa s-a întâmplat și la sfârșitul săptămânii trecute, când pe ordinea de zi se afla jocul de top de la Red Bulls din Leipzig. În orașul târgurilor, oamenii antrenorului Urs Fischer au dat din nou dovadă de un moral foarte bun. Henrichs i-a pus pe berlinezii din est în urmă încă de la început. Haberer și Knoche, însă, i-au lăsat pe berlinezi să se bucure pe final și, grație celor trei puncte, Union este în continuare vânătorul numărul unu al lui Bayern.

Va reuși Union să-și prelungească recordul?

W

Union Berlin este și rămâne un fenomen. Berlinezii au creat o noutate cu victoria de săptămâna trecută împotriva lui Leipzig. Niciodată Union nu a mai câștigat cinci victorii la rând în Bundesliga. Duminica viitoare, echipa de pe locul doi în clasament are o mare șansă de a prelungi acest record. Dacă va învinge pe Schalke, va fi și prima victorie pe teren propriu împotriva celor de la Knappen. Până acum, cele două echipe au remizat mereu 1-1 la Berlin, iar Union se va baza din nou pe puterea incredibilă de cap în meciul următor. Berlinezii au marcat până acum douăsprezece goluri cu capul. Este de departe cel mai mult în campionat.

Union fapte &; analiză

– În prezent ocupă locul doi în clasamentul Bundesliga.
– A doua cea mai bună apărare din Bundesliga.
– A câștigat 5 meciuri la rând în campionat

Schalke formă &; bilanț de verificare

Este Schalke încă în curs de a rămâne în campionat? Knappenii au câștigat doar două meciuri în acest an. Cu toate acestea, echipa Schalke este în prezent pe drumul cel bun pentru a ieși din criză. Ultimele trei meciuri la rând s-au încheiat la egalitate, 0-0, și chiar dacă la prima vedere pare a fi un succes din punctul de vedere al celor de la Knappen, fanii încep să devină neliniștiți. Mai ales în ultimul meci cu VfL Wolfsburg, s-ar fi putut mai mult până la urmă.

Deși VfL a ratat chiar și un penalty, Schalke a avut și ea ocazii bune. Dar cea mai slabă echipă ofensivă din campionat nu a reușit din nou să înscrie un gol propriu. Cele 14 goluri după 20 de zile de meciuri pur și simplu nu sunt suficiente pentru Bundesliga.

Va continua seria de groază?

W

Fanii lui Schalker știu ce-i așteaptă duminica viitoare. Se vorbește, bineînțeles, de un meci în deplasare neuitat. Dacă ne uităm mai atent la cifrele goale, nu există nimic care să sugereze o victorie la Berlin. Schalke nu a mai câștigat de un incredibil 37 de meciuri în deplasare.

Chiar dacă este aproape logic, dar această serie este cea mai lungă din istoria Bundesligii. Niciodată o echipă nu a mai așteptat atât de mult timp o triplă în deplasare. Dacă ne uităm la recordul direct împotriva lui Union, acesta este destul de respectabil. Înfrângerea cu 1:6 din prima etapă a fost singura înfrângere împotriva berlinezilor până în prezent.

Schalke facts &; analysis

– În prezent, pe locul 18.
– Niciunul din ultimele 37 de meciuri câștigate în deplasare.
– A marcat doar 14 goluri până acum

Agenție preconizată – ultima actualizare 18 feb 2023

Ce motiv ar avea antrenorul Urs Fischer să schimbe ceva într-un unsprezece atât de bine exersat? În ceea ce privește meciul care urmează, ne așteptăm să vedem din nou aceeași echipă care a câștigat la Leipzig în ultima zi de campionat. Doekhi, Knoche și Leite vor juca din nou în linia de trei fundași. Khedira, Seguin și Haberer vor închide centrul. Behrens și Becker vor juca din nou în față.

În ceea ce-i privește pe Schalkers, echipa antrenorului Thomas Reis nu a pierdut de trei meciuri. Prin urmare, Knappenii vor aborda meciul de la Alte Försterei fără nicio schimbare. Fährmann va fi din nou preferat lui Schwolow. Yoshida și Jens vor forma cuplul defensiv. Frey va juca de la început, iar Terodde va intra probabil pe parcursul meciului.

Union – Schalke comparație directă & Statistici

Ambele echipe s-au confruntat până acum în șase meciuri, iar Schalke are un avantaj strâns. Două victorii pentru cei din Knappen, plus trei egaluri și un succes pentru Union. Acesta a fost în prima etapă și a fost o victorie cu 6:1.

Union Berlin marchează o medie de 1,9 goluri acasă, iar Schalke 04 o medie de 1,82 goluri în meciurile din deplasare.
– Schalke 04 nu a primit gol de 3 meciuri.
– Union Berlin nu a pierdut niciunul din ultimele 14 meciuri disputate pe teren propriu
– Union Berlin a câștigat 7 meciuri la rând pe teren propriu

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.