Bochum – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 18.02.2023 Bundesliga

Home » Bochum – Freiburg ponturi, pronosticuri și cote – 18.02.2023 Bundesliga

VfL Bochum – SC Freiburg

Sâmbăta viitoare, în Bundesliga se pun din nou în joc puncte importante, iar duelul dintre VfL Bochum și Sport-Club din Freiburg este programat de la ora 15:30. Ambele echipe au nevoie de o victorie pentru a nu-și pierde din vedere obiectivele sezonului. Află ce credem despre acest meci în detaliu în pontul nostru Bochum – Freiburg.

Dacă ne uităm la clasamentul din Bundesliga, este posibil să existe două fețe diferite. Bochum se află pe locul 15, cu 19 puncte, și se află în continuare chiar deasupra liniei de clasament. Ei au câștigat doar două din ultimele cinci meciuri, iar VfL nu a reușit să câștige nimic nici weekendul trecut, cu o înfrângere cu 3-0 la Munchen. Viitorii adversari de la Freiburg și-au asigurat trei puncte importante în lupta pentru Liga Campionilor, cu o victorie cu 2-1 în fața lui Stuttgart. Echipa antrenorului Christian Streich se află în prezent pe locul patru în clasament.

Bochum – Freiburg info:

– Data & Ora: 18.02.2023, ora 15:30.
– Locul de desfășurare: Vonovia Ruhrstadion, Bochum
– Competiție: Bundesliga, etapa 21.
– Transmisiune TV: Sky

Bochum Form &; Balance Check

Bochum nu are un bilanț deosebit de remarcabil în ultimele cinci meciuri. Două victorii sunt compensate de trei înfrângeri. La sfârșitul săptămânii trecute, de exemplu, s-a înregistrat o înfrângere pe terenul marii FC Bayern. Înfrângerea cu 0:3 în fața campioanei en-titre trebuie acum uitată și atenția trebuie să se îndrepte rapid spre meciul de acasă cu Freiburg.

Performanțele în fața propriilor fani au fost pur și simplu remarcabile în ultimele săptămâni. În afară de înfrângerea din cupă de săptămâna trecută cu Dortmund, Bochum a câștigat ultimele cinci meciuri pe teren propriu. Printre acestea se numără și ultima întâlnire cu TSG din Hoffenheim, când Bochum s-a impus cu 5:2.

Cu creierul de a rămâne în clasă?

W

De obicei, se întâmplă ca cluburile din partea de jos a clasamentului să vină mai puțin prin aspectele fotbalistice și mai mult prin luptă și pasiune. Hoffmann este unul dintre cele mai bune simboluri ale stilului de joc al echipei Bochum. Cel mai bun marcator al lui VfL (7 goluri) este liderul campionatului cu cele mai multe dueluri cu capul. Până acum, Hofmann a marcat trei goluri cu capul.

Pentru ca echipa Bochum să își poată păstra locul în campionat, trebuie să se pună capăt atacurilor stângace din propria suprafață de pedeapsă. VfL are cele mai multe penalty-uri dintre toate echipele din Bundesliga, cu un număr incredibil de 12. Mai mult, cu 13 zile înainte de final, acesta este deja al doilea cel mai mare număr din istoria Bundesligii.

Bochum fapte &; analiză

– A câștigat toate cele 5 meciuri pe teren propriu în campionat sub conducerea lui Letsch.
– A provocat deja 12 penalty-uri.
– Ultima dată a pierdut cu 0:3 la Munchen

Freiburg forma &; verificare bilanț

Va avea în sfârșit Freiburg un motiv de sărbătoare în deplasare sâmbăta viitoare? Dacă ne uităm mai atent la ultimele trei meciuri disputate de SCF în deplasare, nu a fost nimic de câștigat împotriva lui Leipzig, Wolfsburg sau Dortmund. Cel mai recent, au primit chiar unsprezece goluri în cele două meciuri cu Wolfsburg și BVB.

Cel puțin prestațiile în fața propriilor fani sunt bune. Acolo, Sport-Clubul a obținut o victorie la limită, 2-1 cu VfB Stuttgart, la sfârșitul săptămânii trecute. Înfrângerea lui Leipzig în fața lui Union a permis unsprezecelei antrenorului Christian Streich să recupereze locul 4.

Încă mai vrea să joace împotriva lui Bochum

Chiar dacă SC Freiburg a trebuit să facă față unei mici scăderi de performanță în ultimele săptămâni, putem vorbi din nou de un sezon puternic pentru Breisgauer. Unul dintre motive este forma senzațională a lui Grifo. Germano-italianul a marcat zece și unsprezece goluri în Bundesliga în weekendul trecut. Acest lucru înseamnă că și-a egalat deja punctajul maxim din sezonul trecut. În plus, Freiburg a avut norocul de partea sa în acest an. Sport-Clubul a primit deja șapte penalty-uri – cel mai mare număr din campionat.

Freiburg fapte & analiză

– Ultimele 3 meciuri pierdute în deplasare
– Ultima victorie cu 2:1 împotriva lui Stuttgart
– În prezent pe locul 4

Aliniație previzionată – ultima actualizare pe 17 februarie 2023

Această echipă a lui Bochum va face schimb de două poziții față de 0:3 cu Bayern. În primul rând, antrenorul Letsch va trece de la un 4-2-3-1 înapoi la un 4-3-3. Kunde va trebui să îi facă loc lui Stöger. De asemenea, Zoller va trece pe bancă, iar japonezul Asano va juca pe aripă. Hofmann va acționa din nou ca unic jucător de top în centru. În schimb, echipa lui Freiburg ar trebui să ajungă pe teren fără schimbări majore. Antrenorul Streich mizează din nou pe un 4-3-3, cu Grifo în stânga și Doan în dreapta. Gregoritsch va juca la fel ca Hofmann la VfL, ca atacant în centru

Bochum – Freiburg comparație directă & statistică

Ambele echipe au avut plăcerea de a juca de 23 de ori până acum, iar SC Freiburg conduce la limită, cu zece victorii. Bochum a câștigat nouă partide și în plus sunt patru remize. În prima manșă s-a înregistrat un strâns 1:0 pentru Freiburg.

– Performanța actuală a lui SC Freiburg în Bundesliga este mai bună decât cea a lui VfL Bochum.
– Învingătoarea ultimei întâlniri a fost SC Freiburg.
– Philipp Hofmann este cel mai bun marcator, cu 7 goluri. Vincenzo Grifo a marcat de 11 ori pentru SC Freiburg.
– VfL Bochum nu a câștigat niciunul din ultimele 3 dueluri cu SC Freiburg

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.