Freiburg – Stuttgart Sfat, pronosticuri și cote – 11.02.2023 Bundesliga

Home » Freiburg – Stuttgart Sfat, pronosticuri și cote – 11.02.2023 Bundesliga

SC Freiburg – VfB Stuttgart

După Cupa DFB este înainte de a 20-a zi de meci în Bundesliga. Weekendul viitor, totul se va învârti în jurul unor puncte importante în Bundesliga. Fanii se pot aștepta la meciuri interesante, mai ales sâmbătă. Printre altele, de la ora 15:30 se vor înfrunta, printre altele, echipa Freiburg a antrenorului Christian Streich și oamenii lui Bruno Labbadia, VfB Stuttgart. Lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ambele echipe în ultimele săptămâni, iar învingătoarea își poate asigura o lovitură de eliberare. Aflați cine credem că va ieși învingător în pontul nostru Freiburg – Stuttgart.

Înainte de începerea celei de-a 20-a etape din prima ligă a fotbalului german, aruncăm o privire mai atentă asupra clasamentului. Freiburg nu a avut parte de câteva săptămâni ușoare. Cel mai recent, a suferit o înfrângere cu 1-5 la Dortmund, iar clubul din Breisgau se află „doar” pe locul 6. Cu 34 de puncte, însă, diferența față de un loc în CL este de doar două puncte. Viitorul adversar de la Stuttgart are cu totul alte probleme în acest moment. Cu 16 puncte, șvabii sunt abia pe locul 16, iar în ultima zi de campionat, VfB a fost învinsă cu 0:2 de Bremen.

Freiburg – Stuttgart info:

– Data și ora: 11.02.2023, ora 15:30.
Locul de desfășurare: Europa-Park Stadion, Freiburg
– Competiție: Bundesliga, etapa 20
– Televiziune: Sky

Freiburg Formular & Verificarea soldului

După ce au început noul an pe locul doi în clasament, oamenii antrenorului Christian Streich se simt încă în pauza de iarnă. Din primele patru meciuri ale anului, echipa din Freiburg a reușit o singură victorie (3:1 cu Augsburg). În rest, au suferit lovituri foarte grele, mai ales în deplasare. La Wolfsburg, Sport-Club a fost învinsă cu 0:6. La acestea se adaugă remiza cu Eintracht Frankfurt și înfrângerea cu 1-5 de la Dortmund din weekendul trecut.

Din cauza cartonașului roșu primit mai devreme, înfrângerea a fost doar o chestiune de timp până la urmă. Freiburg nu a reușit să închidă spațiile atunci când a fost în inferioritate numerică și astfel BVB a avut parte de un meci ușor în cele din urmă. Împotriva lui Stuttgart, toți fanii lui Freiburg se așteaptă la o îmbunătățire semnificativă a performanțelor.

Stuttgart welcome guest

W

Problemele lui Freiburg din ultimele săptămâni au fost mai mult în meciurile din deplasare. Pe teren propriu, Sport-Club a adunat patru puncte în acest an, iar dacă ne uităm mai atent la palmaresul lor împotriva lui VfB Stuttgart, sunt multe indicii că vor lua următoarele puncte. SCF a ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în fața șvabilor.

În această perioadă, s-au înregistrat două remize și cinci victorii pentru Sport-Club. Din punctul de vedere al lui Freiburg, situația devine și mai bună. Breisgauerii au câștigat toate ultimele cinci meciuri disputate împotriva lui VfB. Marea forță a SCF-ului în acest sezon este apărarea. Cu opt meciuri la zero până acum, frigolezii sunt pe primul loc în clasament la această statistică.

Freiburg fapte & analiză

– 34 de puncte în 19 meciuri
– Ultima dată a pierdut 1:5 cu Dortmund
– A jucat deja de 8 ori la zero

Stuttgart formular &; verificare sold

Bruno Labbadia știa în ce se bagă în ceea ce este acum a doua sa perioadă la conducerea lui VfB Stuttgart – trebuie să fim atât de sinceri. Șvabii vor tremura să rămână în zona retrogradării până în ultima zi de campionat. Cu 16 puncte după 16 meciuri, Stuttgart este băgată până la gât în lupta pentru retrogradare, iar meciul de duminica trecută, 0:2 cu Bremen, a arătat clar unde sunt problemele. Cu 22 de goluri, șvabii au a treia cea mai slabă ofensivă din campionat, în fața lui Hertha și Schalke.

Cât de rău stau lucrurile pentru șvabi o arată și bilanțul lor după 19 zile de joc. Cele trei victorii din acest moment al sezonului sunt cele mai slabe din istoria VfB. În momentul de față, nu există cu adevărat prea multe lucruri care ar putea da speranțe de trei puncte împotriva lui Freiburg.

Away mereu furnizor de puncte

W

Nu e nevoie doar de puncte acasă pentru a rămâne în campionat. De asemenea, trebuie să obțină punctele necesare în deplasare, lucru de care VfB Stuttgart este foarte departe în acest sezon. Cifrele goale vorbesc de la sine, deoarece șvabii nu au mai câștigat un meci în deplasare de 19 partide în acest sezon. Ultima victorie în deplasare a venit pe 11 decembrie 2021, cu 2-0 la Wolfsburg. De asemenea, suabii nu au câștigat niciodată nimic la Freiburg în ultimii ani. Două goluri marcate de Mario Gomez în 2018 au asigurat ultimele trei puncte pentru formația din sudul Baden.

Stuttgart fapte și; analiză

– 16 puncte după 19 meciuri
– Ultima înfrângere 0:2 cu Bremen
– Nicio victorie în 19 meciuri în deplasare

Ligătorie preconizată – ultima actualizare pe 9 februarie 2023

Două persoane au fost eliminate pentru Freiburg împotriva lui Dortmund. În primul rând, fundașul dreapta Sildillia a fost nevoit să facă un duș după mai puțin de 20 de minute, iar antrenorul Streich a fost și el nevoit să plece. Pentru Sildillia, Kübler va apăra pe postul de fundaș dreapta. În rest, nu sunt schimbări majore la Freiburg. Gregoritsch va juca din nou ca singurul jucător de top din față. Freiburg ar putea juca și într-un 4-3-3. În acest caz, Doan și Grifo s-ar muta în exterior.

Viitorii adversari de la Stuttgart vor juca sâmbătă într-un 4-3-3. Șvabii se vor bucura de revenirea lui Sosa. Croatul va juca din nou pe postul de fundaș stânga. În atac, antrenorul Labbadia se bazează pe Silas, Pfeiffer și Führich.

Freiburg – Stuttgart comparație directă &; Statistici

Ambele echipe s-au înfruntat până acum în 48 de meciuri, iar șvabii sunt în frunte cu 26 de victorii. Freiburg s-a impus de 18 ori, iar în palmares există și șase remize. Cu toate acestea, Freiburg a câștigat toate ultimele cinci meciuri.

– Ambele echipe nu au câștigat ultimul lor meci în Bundesliga.
– Învingătoarea ultimei întâlniri a fost SC Freiburg
– SC Freiburg a primit câte un gol în fiecare din ultimele 9 meciuri disputate
– Cu 4 cartonașe roșii, VfB Stuttgart conduce detașat la numărul de cartonașe roșii în Bundesliga

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.