Mainz – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 11/02/2023 Bundesliga

Home » Mainz – Augsburg Sfat, pronosticuri și cote – 11/02/2023 Bundesliga

FSV Mainz – FC Augsburg

Conferința de sâmbătă are din nou multe de oferit în ziua de meci 20. Bundesliga revine cu cinci meciuri la aceeași oră. În Renania-Palatinat, două vecine de masă se întâlnesc sâmbătă după-amiază. FSV Mainz 05 va primi pe FC Augsburg. Aflați cine va fi mai sus în clasament la finalul zilei de meci în pontul nostru Mainz vs Augsburg.

Mainz joacă un sezon foarte amestecat în acest sezon. Performanțele bune sunt adesea urmate de dezamăgire în meciul următor. La sfârșitul săptămânii trecute, Mainz a pierdut cu 2-1 în fața lui Union Berlin pe Alte Försterei. În prezent, 05ers se află pe locul 12 în Bundesliga.

La un loc în spatele echipei din Mainz se află FCA. Și Augsburg a avut un sezon foarte schimbător până acum. FCA a avut un parcurs bun în campionat în unele momente, dar a avut și opt meciuri fără victorie în campionat. Cu toate acestea, Fuggerstädter a câștigat ultimele două meciuri pe teren propriu, cel mai recent cu 1:0 împotriva lui Gladbach și Leverkusen.

Mainz – Augsburg Info:

– Data și ora: 11.02.2023, ora 15:30.
– Locul de desfășurare: MEWA Arena, Mainz
– Competiție: Bundesliga, etapa 20
– Televiziune: Sky

Mainz Formular & Verificare sold

Mainz 05 a avut un start strălucit în acest sezon de Bundesliga. În primele unsprezece meciuri, FSV a încasat doar trei înfrângeri și se afla pe locul șase în clasament, după o victorie cu 5-0 în fața lui 1. FC Köln. Totuși, au urmat șase meciuri consecutive în Bundesliga fără victorie.

În urmă cu două săptămâni, însă, echipa din Mainz a reușit o victorie pe teren propriu cu 5:2 în fața lui Bochum. Weekendul trecut, însă, FSV a pierdut la Alte Försterei din Berlin. Echipa antrenorului Bo Svensson a ținut mult timp piept celor de la Eisernen, dar în cele din urmă a pierdut cu 2-1. Mainz se află acum pe locul 12 în clasament.

Cu cap la succes

W
Filozofia de joc a celor de la

Mainz este una fizică, aceștia concentrându-se pe câștigarea mingii și pe obținerea rapidă a unei poziții avantajoase. Acest lucru implică uneori un pic de joc dur. Într-adevăr, FSV este echipa care comite cele mai multe faulturi în Bundesliga.

În plus, stilul de joc al lui Bo Svensson se concentrează puternic pe centrări. Până acum, cei de la 05 au adus în apropierea suprafeței de pedeapsă adversă a treia cea mai mare cantitate de centrări dintre toate echipele din Bundesliga. Pentru a le valorifica și mai bine, Mainz a semnat în iarnă cu Ludovic Ajorque de la Strasbourg. Francezul are 1,97 metri înălțime și va fi probabil ținta uneia sau alteia dintre cele două cruci din Rückrunde.

Mainz facts & analysis

– În prezent pe locul 12 în clasamentul Bundesligii.
– Patru puncte în minus în cont față de sezonul trecut la această oră
– Doar două victorii acasă în acest sezon de Bundesliga

Augsburg Form & Balance Check

Augsburg FC a avut mai multe faze diferite în acest sezon. Augsburg a pierdut patru din primele cinci meciuri ale sezonului, pentru ca apoi să câștige trei meciuri la rând și să învingă, printre altele, pe FC Bayern. Totuși, au urmat alte opt meciuri în care FCA a adunat doar trei puncte.

Cu toate acestea, Fuggerstädter a câștigat ultimele două meciuri pe teren propriu. FCA a învins atât Borussia Mönchengladbach, cât și Bayer Leverkusen cu 1:0, dar în meciul intermediar din deplasare cu Freiburg, Augsburg a fost învinsă cu 1:3. În clasament, FCA se află așadar pe locul 13.

Augsburg furtuna se liniștește

Augsburg se chinuie să treacă în atac și a marcat doar 24 de goluri în 19 meciuri. Acesta este unul dintre cele mai mici randamente de goluri din campionat. Doar Hertha, Stuttgart și Schalke au marcat mai puține goluri. Augsburg a marcat mai mult de două goluri în doar două meciuri din Bundesliga în acest sezon.

În iarnă, FCA l-a vândut și pe Florian Niederlechner, încă al treilea cel mai bun marcator al echipei, la Hertha și l-a adus pe Dion Beljo, în vârstă de 20 de ani, ca înlocuitor. Rămâne de văzut dacă această schimbare a fost o decizie bună. Până acum, Beljo nu a marcat în cele patru meciuri pe care le-a disputat pentru Fuggerstädter.

Augsburg fapte & analiză

– În deplasare fără victorie de la începutul lunii octombrie
– În prezent pe locul 13 în clasament
– Cei mai buni marcatori sunt Demirović și Berisha, cu câte șase goluri

Ligătorie preconizată – ultima actualizare pe 9 februarie 2023

Mainz sunt bine exersați în echipă și probabil că vor juca din nou cu un 3-4-2-1. Onisiwo va încerca să continue în atac pe baza prestației sale împotriva lui Bochum, iar Ajorque va încerca să înscrie primul său gol pentru Mainz. Jonathan Burkhardt, Marlon Mustapha și Robin Zentner lipsesc în continuare din cauza unor accidentări. Încă nu este clar dacă Widmer va fi din nou apt la timp.

Ne așteptăm ca echipa antrenorului Enrico Maaßen să joace din nou într-un 4-4-2, cu Demirović probabil să revină în unsprezece de start după suspendarea sa galbenă. Strobl, Cardona, Oxford, Iago și Hahn lipsesc în continuare din echipă din cauza accidentărilor

Mainz – Augsburg comparație directă &; statistici

33 meciuri competitive între cele două echipe până acum. Augsburg a câștigat de 15 ori împotriva FSV. Mainz, pe de altă parte, a învins FCA doar de 12 ori. Mainz s-a impus cu 2:1 în ultima confruntare din a treia zi a acestui sezon.

– Mainz a câștigat doar trei din ultimele douăsprezece meciuri cu Augsburg
Știați că Mainz marchează 31% din golurile sale între minutele 31-45?
– Mainz nu a reușit să înscrie în 3 din cele 9 meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga în acest sezon.
– Când Augsburg conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 60% din meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.