Hoffenheim – Leverkusen ponturi, pronosticuri și cote – 11/02/2023 Bundesliga

Home » Hoffenheim – Leverkusen ponturi, pronosticuri și cote – 11/02/2023 Bundesliga

TSG Hoffenheim – Bayer Leverkusen

Fanii

Bundesliga s-au putut bucura în timpul săptămânii de faza 16-imilor de finală din DFB-Pokal, iar în zilele următoare, accentul se întoarce pe campionat. Confruntarea dintre TSG Hoffenheim și Werkself Leverkusen va avea loc sâmbătă, de la ora 15:30. Ce credem despre acest meci în detaliu, puteți citi în pontul nostru Hoffenheim – Leverkusen.

Dacă aruncăm o privire mai atentă la clasamentul din Bundesliga înainte de această zi de meci, vedem că TSG Hoffenheim alunecă tot mai adânc în criză. Hoffenheim se află în prezent doar pe locul 14, iar TSG așteaptă o victorie de săptămâni întregi. În ultima zi de campionat, au suferit o înfrângere grea, 2:5, la Bochum, iar demiterea antrenorului Breitenreiter a fost consecința logică. Viitoarele adversare de la Leverkusen au suferit și ele un eșec în ultima zi de campionat. La FCA, Leverkusen a pierdut cu 0:1.

Hoffenheim – Leverkusen Info:

– Data & Ora: 11.02.2023, 15:30 Uhr
– Locul de desfășurare: PreZero Arena, Sinsheim
– Competiție: Bundesliga, etapa 20
– Televiziune: Sky

Hoffenheim Formular &; Verificarea soldului

În cele din urmă, a fost doar o chestiune de timp până când TSG a tras frânghia. Hoffenheim a tras linie în chestiunea personală a lui André Breitenreiter după meciul de la sfârșitul săptămânii trecute, 2:5 la VfL Bochum. Fostul antrenor al lui Hannover 96 și FC Schalke 04 sosise de la Zurich abia înaintea sezonului și trebuia să readucă TSG în ape mai liniștite.

După un început de sezon în forță (locul 4 după opt etape), în ultimele săptămâni și luni nu s-a mai întâmplat mare lucru. TSG a așteptat acum nouă meciuri pentru o victorie. Avansul față de locurile retrogradabile este de doar trei puncte și, în condițiile actuale, nu prea există speranțe de îmbunătățire.

Matarazzo, noul om puternic

W

După demiterea lui Breitenreiter, nenumărate nume au fost vehiculate în biroul TSG. În cele din urmă, responsabilii au optat pentru Pellegrino Matarazzo. Fostul antrenor principal al lui VfB Stuttgart va conduce Hoffenheim pe drumul cel bun. Prima sa sarcină va fi să readucă echipa pe drumul cel bun. Apărarea este și rămâne călcâiul lui Ahile al lui Hoffenheim. De asemenea, în weekendul trecut, au primit goluri mult prea ușor. Hoffenheim a încasat un număr impresionant de 26 de goluri în ultimele nouă meciuri. După Bochum și Schalke, TSG are a treia cea mai slabă apărare din campionat.

Hoffenheim fapte și; analiză

– 19 puncte din 19 meciuri
– Ultima dată a pierdut cu 2:5 la Bochum
– Nicio victorie în 9 jocuri

Leverkusen formular & verificarea soldului

Dacă suntem sinceri, două înfrângeri la rând pe Werkself din Leverkusen nu erau neapărat de așteptat. Bayer a pierdut mai întâi cu 0:2 în fața galben-negrilor de la Dortmund și apoi tot cu 0:1 la FCA. Rezultatul de vinerea trecută împotriva lui Augsburg, în special, a arătat clar că antrenorul Xabi Alonso mai are mult de lucru.

Problema lui Bayer în ultimele două meciuri a fost clar ofensiva. A fost deja clar împotriva lui Dortmund că nu se întâmplă mare lucru în atacul lui Werkself în acest moment. Împotriva FCA, nu s-a întâmplat aproape nimic în ofensivă. În urma acestei înfrângeri, Bayer continuă să se regăsească în zona gri a mijlocului de teren. Cu 24 de puncte, diferența față de locul șase este deja de zece puncte.

B04 își pune piciorul în prag?

W

Dacă Leverkusen vrea să atace din nou locurile internaționale, atunci trebuie să câștige fără dubii sâmbăta viitoare. De asemenea, datorită faptului că și concurenții direcți ai lui Werkself sunt ocupați să marcheze, o victorie de trei puncte ar fi extrem de importantă. Împotriva FCA, s-a remarcat în special lipsa de soluții în ultima treime de teren. Patrik Schick lipsește cu desăvârșire, mai ales în centrul atacului, unde uneori poate lega mingi. Hlozek este mult mai mult un jucător care are nevoie de mingi în spațiu. Wirtz, după ce a stat pe bancă în meciul cu FCA, va începe din nou de la început sâmbăta viitoare

Leverkusen fapte & analiză

– 24 de puncte din 19 meciuri
– Ultima înfrângere 0:1 la FCA
– Ultimele două meciuri pierdute

Ligătorie preconizată – ultima actualizare pe 9 februarie 2023

Noul antrenor Matarazzo va spera cu nerăbdare ca Vogt să fie convocat. În cazul în care fundașul central nu va fi apt la timp, Brooks ar putea juca în centru în locul său. Bebou și Kramaric vor juca din nou în prima linie de atac. Per total, ne putem aștepta la un unsprezece al TSG mai degrabă orientat spre defensivă. Printre alții, TSG a trebuit să se descurce fără Bruun Larsen și Prömel. Ambele vor lipsi probabil pentru o vreme.

Leverkusen va juca probabil într-un 4-3-3. Wirtz, care a fost menajat împotriva lui Augsburg și a fost folosit doar ca wild card, va începe în centrul atacului. Este posibilă și o revenire a lui Patrick Schick, care a fost accidentat o perioadă lungă de timp. Cehul a revenit pentru prima dată în echipă.

Hoffenheim – Leverkusen comparație directă &; Statistici

Compararea directă dintre TSG din Hoffenheim și Bayer Leverkusen merge clar către Bayer 04. Leverkusen a câștigat 16 din cele 30 de meciuri. La acestea se adaugă șase remize și opt victorii pentru TSG. Hoffenheim s-a impus destul de clar în prima manșă cu 3:0.

– TSG Hoffenheim a pierdut ultima dată 3 meciuri la rând
– Media de goluri marcate într-o întâlnire între TSG Hoffenheim și Bayer Leverkusen este de 3.6
– Învingătoarea ultimei întâlniri a fost TSG Hoffenheim
– Cu 4 cartonașe roșii, Bayer Leverkusen conduce în clasamentul păcatelor din Bundesliga

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.