Bayern – Bochum ponturi, pronosticuri și cote – 11/02/2023 Bundesliga

Home » Bayern – Bochum ponturi, pronosticuri și cote – 11/02/2023 Bundesliga

Bayern Munchen – VfL Bochum

Bundesliga se învârte și se învârte. În acest weekend, cea mai înaltă divizie din Germania intră deja în runda a 20-a. Sâmbătă, FC Bayern München va face repetiția generală pentru meciul cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor. Campioana en-titre primește acasă, pe Allianz Arena, pe VfL Bochum.

FC Bayern se află din nou în fruntea clasamentului din Bundesliga, însă în ultima perioadă performanțele campioanei en-titre nu au fost neapărat convingătoare. După trei remize la început de an, FCB a reușit măcar o victorie în weekend, în fața lui VfL Wolfsburg. Bavarezii s-au impus cu 4:2 în deplasarea din Saxonia Inferioară.

Bochum s-a târât recent din partea de jos a clasamentului și se află acum pe locul 15. VfL a câștigat patru din ultimele șase meciuri din Bundesliga și arată acum o față complet diferită față de cea de la începutul sezonului. Săptămâna trecută, Bochum s-a impus cu 5:2 acasă cu TSG Hoffenheim. Aflați în sfaturile noastre de pariuri Bayern vs Bochum dacă VfL poate provoca o surpriză și la campioana en-titre.

Bayern – Bochum info:

– Data & Ora: 11.02.2023, 15:30 Uhr
– Locul de desfășurare: Allianz Arena, München
– Competiție: Bundesliga, etapa 20
– Televiziune: Sky

Bayern Formular &; Balance Check

Bayern se află, ca de obicei, pe primul loc în Bundesliga. Cu toate acestea, constanța nu este întotdeauna prezentă pentru campionul recordurilor. La începutul acestui sezon, de exemplu, între a patra și a noua zi, bavarezii au reușit doar o singură victorie și, astfel, se aflau temporar doar pe locul trei în Bundesliga. La sfârșitul anului 2022, însă, au urmat șase victorii consecutive în Bundesliga.

La începutul noului an, însă, echipa antrenorului Julian Nagelsmann a obținut doar trei remize consecutive. Împotriva lui RB Leipzig, 1. FC Köln și Eintracht Frankfurt, campioana en-titre a obținut doar un punct de fiecare dată. Duminica trecută, însă, Bayern a reușit prima victorie în Bundesliga din acest an. În ciuda unei prestații medii, FCB s-a impus cu 4:2 în fața lui VfL Wolfsburg.

Cancelo ca speranță

W

În cele 19 meciuri disputate până acum, cei din Munchen au primit doar 18 goluri, mai puține decât orice altă echipă. De asemenea, Bayern a terminat un meci fără să primească gol de șase ori în Bundesliga. Cu toate acestea, apărarea a fost lipsită de o anumită calitate, mai ales după accidentarea lui Lucas Hernández.

Din acest motiv, FC Bayern l-a semnat pe João Cancelo de la Manchester City în pauza de iarnă. Portughezul a fost împrumutat până la finalul sezonului. Cancelo aduce cu el multă experiență, deoarece în cariera sa a câștigat de două ori campionatul englez, o dată campionatul italian și o dată campionatul portughez. În primele sale două meciuri competiționale pentru Bayern, jucătorul de 28 de ani a dat direct două goluri.

Bayern fapte & analiză

– În fruntea clasamentului din Bundesliga.
– Tot fără înfrângere acasă
– În 16-imile de finală ale Ligii Campionilor

Bochum formular &; verificare a soldului

VfL Bochum se află în mijlocul luptei pentru retrogradare și în acest sezon. Principalul lor obiectiv este să nu se afle pe un loc retrogradabil la finalul sezonului. Cu toate acestea, sub comanda antrenorului Thomas Letsch, echipa a făcut pași mari în primele patru meciuri din noul an, obținând șase puncte importante. Victoriile împotriva rivalilor direcți Hertha și Hoffenheim i-au permis lui Bochum să urce pe locul 15, demonstrând că este dispusă să lupte pentru fiecare punct.

De asemenea, VfL s-a menținut mult timp în Cupa DFB în timpul săptămânii. Echipa din Bochum nu și-a permis multe ocazii în fața lui BVB și a suferit doar o înfrângere la limită, 1:2 în final. Împotriva lui Bayern, fanii lui VfL vor spera la o prestație la fel de angajată

Avansarea nu se face la nivelul Bundesligii

VfL Bochum este o echipă care acordă o importanță deosebită meciurilor de acasă în acest sezon. Bochum este în prezent neînvinsă acasă, pe Ruhrstadion, de șase meciuri în campionat. Sub conducerea antrenorului Thomas Letsch, VfL a câștigat chiar toate meciurile de acasă din Bundesliga de pe stadionul Castroper Straße de până acum.

Totuși, departe de casă, Bochum arată în prezent o cu totul altă față. Pe 12.11.2022, echipa din vestul profund a câștigat cu 1:0 la FC Augsburg. Totuși, aceste trei puncte au fost singurele pe care Bochum le-a obținut pe un teren străin. VfL are o diferență de goluri de 7:29 în cele zece meciuri disputate până acum în Bundesliga în deplasare. De asemenea, Bochum nu a reușit să marcheze de cinci ori în deplasare un gol propriu.

Bochum fapte & analiză

– Cea mai slabă apărare din campionat
– În prezent pe locul 15 în clasament
– Cel mai bun marcator este Philipp Hofmann, cu șapte goluri

Ligătorie preconizată – ultima actualizare pe 9 februarie 2023

Julian Nagelsmann o va trimite din nou pe FC Bayern pe teren într-un 4-2-3-1. Musiala va fi probabil retras în centrul terenului pentru a-l înlocui pe Kimmich, suspendat. În apărare, campioanei en-titre îi lipsesc în continuare Manuel Neuer, Lucas Hernández, iar Ryan Gravenberch este și el accidentat. Noussair Mazraoui și Sadio Mané au făcut progrese în ultima perioadă și vor reveni în echipă în următoarele săptămâni.

VfL Bochum a jucat mereu într-un sistem 4-2-3-1 în ultima vreme. Hofmann va fi prezent în față, va distribui mingile și acum vrea să ofere un pericol de gol în deplasare. Thomas Letsch nu are de ce să se plângă de noi accidentări sau suspendări. Cu Gamboa și Grave, lipsesc aceiași jucători ca în ultimele meciuri.

Bayern – Bochum comparație directă &; statistici

FC Bayern a câștigat 52 din cele 78 de dueluri cu VfL Bochum de până acum. Bochum, în schimb, are doar zece victorii în fața campioanei en-titre. Ultima victorie a lui Bochum la Munchen a avut loc pe 28.08.1991. Prima manșă de la Bochum a fost câștigată de campioana en-titre cu 7:0.

Bochum nu a câștigat niciodată împotriva lui Bayern pe Allianz Arena.
– Bochum a câștigat doar unul din cele 36 de meciuri disputate în deplasare la FC Bayern
– Știați că Bayern Munchen marchează 30% din golurile sale între minutele 31-45?
– Bochum nu a reușit să marcheze în 5 din cele 10 meciuri disputate în deplasare în Bundesliga în acest sezon

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.