Union – Mainz Sfat, pronosticuri și cote – 04/02/2023 Bundesliga

Home » Union – Mainz Sfat, pronosticuri și cote – 04/02/2023 Bundesliga

Union Berlin – FSV Mainz

Cupa DFB este deja o știre de ieri. În acest weekend se revine la acțiunile din campionat. Bundesliga are câteva meciuri interesante în etapa a 19-a. Sâmbătă după-amiază, se vor întâlni două echipe care au mai fost în acțiune în Cupa DFB în cursul săptămânii. 1. FSV Mainz 05 se deplasează în estul capitalei și întâlnește Union Berlin. Aflați cine are mai multe rezerve de forță după săptămâna engleză în pontul nostru Union vs Mainz.

Union Berlin a avut un început de sezon extrem de bun. După o scurtă pauză intermediară înainte de vacanța de iarnă, Union a revenit în forță și a început noul an cu patru victorii în meciuri competitive. Tot marți, Köpenicker a învins cu 2-1 pe VfL Wolfsburg în cupă și s-a calificat în sferturile de finală.

Mainz 05 se află în acest moment pe o poziție sigură la mijlocul clasamentului. Totuși, echipa lui Bo Svensson a avut o ușoară scădere de formă înainte și după pauza de iarnă și a ajuns la șase meciuri la rând fără victorie în Bundesliga. În weekend, însă, cei de la 05ers au reușit să se desprindă cu o victorie impresionantă, scor 5:2, împotriva lui Bochum. În meciul de cupă de miercuri cu Bayern, însă, Mainz nu a avut nicio șansă și a pierdut cu 0:4.

Union – Mainz Info:

– Data & Ora: 04.02.2023, 15:30 Uhr
– Locul de desfășurare: Stadion An der Alten Försterei, Berlin
– Competiție: Bundesliga, etapa 19
– Televiziune: Sky

Formularul de sindicat &; Verificarea soldului

În sezonul trecut, parcursul european al lui Union Berlin s-a încheiat deja în faza grupelor din Liga Conferințelor. Köpenicker a terminat doar pe locul trei în grupă, după Feyenoord Rotterdam și Slavia Praga. În acest sezon, cu un eșalon mai sus, lucrurile au mers mai bine pentru Union. În februarie, clubul din Köpenick va înfrunta Ajax Amsterdam în turul intermediar al Europa League.

Pe lângă succesele europene, în Bundesliga lucrurile arată chiar mai bine în acest moment decât anul trecut. Köpenickers sunt în prezent principala urmăritoare a lui Bayern și se află la doar un punct în spatele campioanei en-titre. Echipa lui Urs Fischer a câștigat trei meciuri la rând în Bundesliga până acum, după pauza de iarnă. Marți, Union s-a calificat și ea în sferturile de finală ale Cupei DFB, cu o victorie cu 2-1 în fața lui Wolfsburg.

Alte Försterei ca avantaj competitiv

W

The Alte Försterei este un loc foarte special. Doar 22.012 spectatori încap pe stadionul din Köpenick. Atmosfera apropiată și electrizantă pare să le ofere celor de la Eisernen un avantaj special pe teren propriu. Union a suferit o singură înfrângere pe teren propriu în acest sezon. În prima zi a Europa League, Eisernen a pierdut cu 0:1 în fața celor de la Royale Union Saint-Gilloise.

Mai ales apărarea se comportă un pic mai bine pe stadionul propriu. Adversarii lui Union pur și simplu nu găsesc o portiță de trecere la Alte Försterei și disperă de betonul de la Köpenick. Până acum, în acest sezon, Union a disputat 13 meciuri competitive acasă. În aceste 13 meciuri, FCU a încasat doar nouă goluri

Union facts &; analiză

– În prezent pe locul doi în clasamentul Bundesligii.
– A doua cea mai bună apărare din Bundesliga (alături de Wolfsburg)
– Încă fără înfrângere acasă în acest sezon

Mainz Formular & Balance Check

Mainz 05 se află acum în Bundesliga fără întrerupere de 14 sezoane. De asemenea, formația din Renania-Palatinat s-a deplasat de mai multe ori în Europa. Cu toate acestea, obiectivul lui Mainz 05, sezon după sezon, este doar acela de a rămâne în campionat.

În acest sezon, însă, lucrurile arată din nou bine în ceea ce privește lupta împotriva retrogradării. Mainz se află în prezent pe locul 11 în Bundesliga și are șapte puncte avans față de Bochum, care se află pe locul 16. După ce echipa antrenorului Bo Svensson nu a reușit să câștige ultimele șase meciuri din prima parte a sezonului, Mainz a reușit să se desprindă în weekend cu o victorie cu 5:2 în fața lui Bochum. În Cupa DFB în timpul săptămânii, însă, nu a fost suficient pentru o surpriză împotriva lui Bayern.

V

W

Mainz 05 se află în prezent în mijlocul sigur al Bundesligii. Cei din 05 nu au mare nevoie de retrogradare și probabil că nu vor mai fi implicați în lupta pentru Europa. Mainz este mediocră și în ceea ce privește golurile primite și golurile marcate.

Stilul de joc al lui Mainz este foarte fizic. Jucătorii trebuie să recupereze mingea și apoi să ajungă rapid într-o poziție promițătoare. Uneori, joacă și un pic mai tare. Echipa din 05 are al treilea cel mai mare număr de faulturi din întreaga Bundesliga.

Mainz facts & analysis

– În prezent pe locul 11 în clasamentul Bundesligii.
– Deja patru victorii în deplasare în acest sezon
– Cel mai bun marcator este Karim Onisiwo, cu șapte goluri

Ligătorie preconizată – ultima actualizare pe 2 februarie 2023

Union va începe din nou meciul în obișnuitul 3-1-4-2. Khedira va fi figura centrală în șase la mijlocul terenului. Nou-venitul Aïssa Laïdouni ar putea debuta ca titular. Behrens a fost convingător în ultimele sale apariții și probabil va începe alături de Becker. Urs Fischer va trebui să se descurce doar fără András Schäfer și Morten Thorsby din cauza accidentărilor.

Mainz are o echipă bine pusă la punct și probabil că va juca din nou cu un 3-4-1-2. Onisiwo vrea să se bazeze pe performanța sa împotriva lui Bochum. Jonathan Burkhardt, Marlon Mustapha și Robin Zentner lipsesc în continuare din cauza unor accidentări. Antrenorul Bo Svensson a văzut cartonașul roșu în Cupa cu Bayern, dar va putea sta pe margine pentru 05ers în campionat.

Union – Mainz comparație directă & statistici

Au fost 13 dueluri între cele două echipe până acum. Mainz și Union au câștigat câte cinci meciuri. De asemenea, s-au înregistrat trei remize. Cel mai recent, însă, Mainz a tras paiul scurt. Prima manșă dintre cele două cluburi s-a încheiat 0-0 în luna august.

– Cele două echipe sunt despărțite de 13 puncte în clasament.
– Union Berlin a marcat întotdeauna în ultimele unsprezece meciuri.
– Union Berlin câștigă doar 38% din reprize
– Când Mainz conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 77% din meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.