Bucks – Hornets Tip, Pronosticuri & Cote NBA 01.02.2023

Home » Bucks – Hornets Tip, Pronosticuri & Cote NBA 01.02.2023

NBA 2022/23, miercuri, 01.02.2023

În ponturile de astăzi din NBA, duelul dintre Milwaukee Bucks și Charlotte Hornets reprezintă o confruntare care a existat deja în urmă cu câteva săptămâni și în care am mizat pe oaspeții în previziune albă la vremea respectivă.

De data aceasta, însă, sunt implicați doi jucători care nu au fost prezenți data trecută și care mă vor tenta acum într-un pont Bucks Hornets în care schimb tabăra față de ultimul duel.

Este evident că Bucks pun piciorul pe accelerație – și exact pe asta m-am concentrat înainte de duelul cu Hornets, care în acest moment au performanțe mixte.

Khris Middleton a revenit, în sfârșit, pentru patru meciuri! Cu superstarul lor în cinciul de start, alb-verzii nu numai că au reușit să câștige toate aceste meciuri, dar și să urce pe locul trei în Conferința de Est.

Joia trecută au jucat cu Nuggets, dar, din păcate, această confruntare de primă mână din NBA nu a oferit informații despre șansele reale ale lui Milwaukee la titlu, deoarece de partea cealaltă a lipsit Nikola Jokic, o emblemă a baschetului.

În consecință, Bucks a obținut o victorie așteptată în fața unei echipe Nuggets care a fost slăbită de înlocuiri și care a reușit, de asemenea, să marcheze un scor puternic de 125 de puncte la 100 de posesii în perioada ultimelor trei meciuri din NBA.

Giannis Antetokounmpo a reușit singur să bage 50 de puncte în victoria de duminică în fața celor de la Pelicans, punându-și în evidență întregul său set de abilități. Fără îndoială, grecul se recomandă pentru un nou titlu de MVP prin performanțele sale actuale.

Deși „confruntarea dintre giganți” sperată nu a avut loc împotriva lui Denver – așa cum am menționat deja – acest triumf ulterior asupra lui Pels este, de asemenea, semnificativ.

Pentru că New Orleans este o echipă robustă din punct de vedere fizic, pe care de obicei nu o poți da la o parte cu 135-110.

Problema celor de la Bucks este că nu sunt la fel de competitivi fără superstarurile lor. În acest caz, aș prefera oricum să mizez pe adversarul în cauză.

De exemplu, Milwaukee a pierdut ultima sa dublă de până acum o săptămână împotriva lui Heat fără Antetokounmpo și Middleton în cinciul de start – și a suferit, de asemenea, o înfrângere dificilă în fața viitorului adversar în inferioritate numerică.

În prima săptămână a lunii ianuarie, Milwaukee a pierdut surprinzător în fața celor de la Hornets cu 109:138. Casele de pariuri precum Bet365 au oferit chiar și cote de pariuri de aproximativ 5.00 pentru această mică senzație.

Cu toate acestea, casele de pariuri și-au pus prea multe speranțe în jucătorii de pe banca de rezerve a alb-verzilor în ultima confruntare și au subestimat potențialul de joc al Hornets.

Charlotte este echipată cu mult talent în Lamelo Ball și Terry Rozier – chiar dacă recordul sezonului de 15 victorii la 36 de înfrângeri nu pare să reflecte acest lucru.

Cu toate acestea, cu Giannis Antetokounmpo în formă maximă, poziția de start a acestui meci se schimbă la 180 de grade – mai ales dacă The Greek Freak se comportă așa cum a făcut-o duminică împotriva celor de la Pelicans.

Pentru că în fața unui centru atât de puternic, Hornets nu au cum să reziste prea mult timp.

Memoria surprizei neplăcute pe care Bucks au avut-o ultima dată când au întâlnit Hornets m-a făcut să fiu puțin sceptic la început, uitându-mă la cotele disponibile pentru revanșă.

De data aceasta, de exemplu, Milwaukee este chiar mai favorită, cu cote medii de doar 1.10 decât era deja cazul la scurt timp după Anul Nou.

Cu toate acestea, casele de pariuri și-au dat probabil seama și că acest meci se va solda de fapt cu un succes clar al alb-verzilor.

Cinciul de start este unul complet diferit, iar umilința suferită în prima săptămână din ianuarie îi oferă lui Milwaukee un stimulent în plus pentru a da un exemplu cu recalcitranții de la Hornets.

Concluzie: Fără Antetokounmpo, acest meci ar fi cu siguranță mult mai echilibrat în această seară decât ar sugera casele de pariuri și, prin urmare, un motiv suficient pentru a miza pe vizitatori.

Cu toate acestea, grecul este acum apt pentru serviciu și la 100%, în timp ce Khris Middleton, recent recuperat, reprezintă un alt impuls uriaș pentru alb-verzi în comparație cu confruntarea din sezonul trecut cu Charlotte.

Gărzile lui Hornets pur și simplu nu primesc un jucător ca Antetokounmpo, motiv pentru care – în cazul în care grecul va merge pentru el – poate face tot ce vrea împotriva acestei apărări în această seară.

Pariul meu pentru Bucks Hornets: Acasă nu se potrivește cu această formație

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.