Southampton – Man City Pont, pronosticuri și cote – 11/01/2023 EFL Cup

Home » Southampton – Man City Pont, pronosticuri și cote – 11/01/2023 EFL Cup

Southampton FC – Manchester City

În acest weekend, Manchester City are un meci foarte special în Premier League. A doua în clasament se deplasează sâmbătă pe Old Trafford, la vecinii de neuitat. Înainte de asta, însă, echipa lui Pep Guardiola mai are pe agendă sferturile de finală ale Cupei EFL. Cetățenii primesc miercuri seară rivala din campionat, Southampton FC.

Southampton a avut un sezon de uitat până acum. The Saints se află pe ultimul loc în Premier League și au acumulat doar 12 puncte. Southampton a pierdut toate ultimele șase meciuri din campionat. Cu toate acestea, în Cupa Angliei, sâmbătă a existat un sentiment de realizare. În turul al treilea, Saints a învins cu 2-1 pe Crystal Palace.

Manchester City joacă așa cum joacă de obicei echipele lui Pep Guardiola. City își domină adversarii și sunt mereu periculoși în fața porții. Cu toate acestea, Man City este doar pe locul doi în Premier League și se află deja la cinci puncte în spatele liderului Arsenal. În weekend, Skyblues au câștigat Cupa Angliei în fața lui Chelsea cu 4:0. Află dacă City va triumfa și în Cupa EFL în pontul nostru Southampton vs Man City.

Southampton – Man City Info:

– Data & Ora: 11/01/2023, 21:00.
– Locul de desfășurare: St Mary’s Stadium, Southampton
– Competiție: Cupa EFL, sferturile de finală
– acoperire TV: DAZN

Southampton Formular & Verificarea soldului

Peste patru ani Ralph Hasenhüttl a fost antrenor la Southampton FC. Austriacul, care a mai evoluat în Germania la Unterhaching, Aalen, Ingolstadt și Leipzig, a stat pe margine pentru Saints timp de 173 de partide și a adunat o medie de 1,26 puncte. Cu toate acestea, lipsa de puncte în campionat l-a făcut pe Hasenhüttl să piardă în acest an. Mandatul antrenorului în vârstă de 55 de ani s-a încheiat în noiembrie anul trecut, după o înfrângere cu 4-1 acasă cu Newcastle.

Cu toate acestea, sub conducerea succesorului său, Nathan Jones, lucrurile nu au mers prea bine până acum. Jones a pierdut toate primele sale patru meciuri din Premier League ca antrenor al lui Southampton. Seria de înfrângeri a celor de la Saints în campionat a ajuns acum la șase meciuri. În Cupa Angliei, însă, Southampton a sărbătorit sâmbăta trecută un sentiment de reușită. Saints a câștigat cu 2-1 pe terenul rivalei din campionat, Crystal Palace, iar acum o va înfrunta pe Blackpool în turul patru. În Cupa EFL, Southampton a învins trei echipe din League One în primele trei runde de până acum, Cambridge, Sheffield Wednesday și Lincoln.

Deficiențe ofensive și defensive

W

Southampton nu are nici cea mai slabă apărare, nici cel mai slab atac din Premier League. Cu toate acestea, nici Saints nu sunt prea departe de acest record rușinos. Southampton a reușit doar 15 goluri până acum în acest sezon. Doar trei echipe au marcat mai puține goluri în campionat. Cel mai bun marcator este Ché Adams, cu doar patru goluri. În plus, Saints au primit deja 33 de goluri. De fapt, doar două echipe au un bilanț și mai slab aici.

Southampton fapte și; analiză

– Ultimul loc în clasamentul Premier League.
– Fără victorie în ultimele șapte meciuri din campionat
– A jucat până acum doar împotriva unor echipe din liga a treia în Cupa EFL

Man City formular & verificare de echilibru

Manchester City a fost campioană a Angliei în patru din ultimele cinci sezoane. În aceeași perioadă, Citizens au câștigat de patru ori și Cupa EFL. City a câștigat Cupa Ligii Angliei patru ani la rând. Anul trecut, însă, Manchester City a pierdut surprinzător în fața lui West Ham United la penalty-uri în optimi. În acest sezon, Pep Guardiola vrea să aducă titlul înapoi la Manchester cu echipa sa.

În primele două runde în care Cetățenii au participat în Cupa EFL, au fost dueluri directe cu ciocanul. Skyblues au învins-o mai întâi pe Chelsea în turul al treilea și apoi au eliminat-o pe Liverpool din cupă în optimi. Man City joacă, de asemenea, un rol bun în campionat în acest sezon. Cu toate acestea, cetățenii au pierdut deja două meciuri și au remizat trei. În urma acestui rezultat, Man City se află deja la cinci puncte în spatele liderului Arsenal.

Atac furibund

W

Încă o dată, piesa de rezistență a lui Man City în acest sezon a fost atacul. Au marcat 45 de goluri în 17 meciuri. În mod logic, acest lucru îi conferă lui City cel mai puternic atac din campionat. Erling Haaland, care a marcat 21 de goluri până acum, a uimit și el întreaga Anglie până acum. Dar și rezerva sa, Julián Álvarez, se integrează bine în echipă. În campionat, Álvarez a marcat trei goluri până acum, iar atât în Cupa EFL, cât și în Cupa Angliei, jucătorul de 22 de ani a înscris un gol. Argentinianul a câștigat și Cupa Mondială din Qatar cu țara sa, în decembrie, marcând patru goluri la acest turneu

Man City fapte & analiză

– În prezent pe locul 2 în Premier League.
– 39 de puncte după 17 meciuri
– A câștigat cu aplomb grupa Ligii Campionilor

Legistrări preconizate – ultima actualizare la 10 ianuarie 2023

Southampton a reușit sâmbăta trecută să învingă o echipă din Premier League în Cupa Angliei, pentru prima dată de la jumătatea lunii octombrie. În acel meci, Saints a avut o formație 4-2-3-1. Prin urmare, credem că și Southampton va juca în acest sistem împotriva lui City. Tino Livramento va fi accidentat.

Pep Guardiola și-a trimis recent echipa în teren cu un 4-1-4-1 ofensiv. Împotriva lui Southampton, jucători precum Haaland sau De Bruyne vor fi probabil din nou menajați. Fostul jucător de la Arminia Bielefeld, Stefan Ortega, va reveni în poartă

Southampton – Man City Comparație directă & Statistici

Ambele echipe s-au întâlnit de 80 de ori până acum. Manchester City are 33 de victorii în duelurile directe. Southampton a fost victorioasă de 25 de ori. Cu toate acestea, Saints au obținut o singură victorie împotriva lui Man City în ultimele 15 meciuri. Cetățenii au câștigat prima întâlnire din acest sezon cu 4-0.

– Doar trei victorii ale lui Southampton împotriva lui Man City din 2005 încoace.
– Southampton are o medie de 1,28 goluri în meciurile de acasă
– Când Manchester City conduce cu 1-0 în deplasare, câștigă 78% din meciuri
– Manchester City a marcat în fiecare din ultimele 11 meciuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.