Newcastle – Leicester ponturi, pronosticuri și cote – 10/01/2023 EFL Cup

Home » Newcastle – Leicester ponturi, pronosticuri și cote – 10/01/2023 EFL Cup

Newcastle United – Leicester City

Au trecut doar zece zile de la începutul noului an calendaristic și deja programul din Anglia este din ce în ce mai puternic. Premier League joacă în permanență oricum pentru a face față programului imens de 38 de zile de meciuri. Același lucru este valabil și pentru cele două competiții de cupă. În timp ce la sfârșitul săptămânii am văzut încă turul al treilea al Cupei Angliei, Cupa EFL, Cupa Ligii engleze, intră deja în optimi marți seara.

În sferturile de finală, Newcastle United, printre altele, va primi pe terenul unei Leicester City, în prezent dezamăgitoare. Cu toate acestea, echipa antrenorului Eddie Howe a avut sâmbătă o prestație la fel de jenantă. Magpies au fost eliminați din Cupa Angliei cu o înfrângere cu 2-1 pe terenul echipei din divizia secundă Sheffield Wednesday. Înainte de asta, însă, Newcastle a obținut un punct în fața liderului campionatului, Arsenal.

Leicester City a avut un weekend la fel de dificil în cupă. Vulpile s-au chinuit la Gillingham, echipă din liga a patra, dar au dus la bun sfârșit sarcina cu o victorie cu 1-0 în deplasare. Înainte de asta, însă, echipa antrenorului Brendan Rodgers a pierdut de trei ori la rând în Premier League. Printre altele, Vulpile au pierdut cu 3-0 în fața viitorilor adversari în Boxing Day. Dacă actuala confruntare va avea un rezultat similar, puteți citi în pontul nostru Newcastle – Leicester.

Newcastle – Leicester Info:

– Data & Ora: 10.01.2023, 21:00 Uhr
– Locul de desfășurare: St. James’ Park, Newcastle
– Competiție: sferturi de finală, Cupa EFL
– acoperire TV: DAZN

Newcastle Formular & Balance Check

În timp ce Newcastle United poate fi una dintre marile surprize din acest sezon, există cu siguranță locuri mai bune pentru a începe următorul meci de cupă, cu o înfrângere de 2-1 în cupă în spate. Magpies nu au luat suficient de în serios turul 3 al Cupei Angliei și, în consecință, au primit răspunsul pe măsură de la Sheffield Wednesday, echipă din divizia a doua. Această înfrângere a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât echipa antrenorului Howe se luptase anterior pentru a obține o remiză 0-0 în deplasare cu liderul campionatului, Arsenal, rămânând astfel neînvinsă timp de 15 meciuri la rând. Această serie s-a încheiat acum cu o eliminare din Cupa Angliei.

Defensiva rămâne fermă

W

Recenta înfrângere cu 2-1 a fost prima dată când Newcastle a primit două goluri într-un meci competițional de când a învins Crystal Palace cu 3-2 în turul 3 al Cupei EFL pe 09 noiembrie. De atunci, Magpies nu au mai primit niciun gol. Nici Chelsea, Bournemouth, Leicester, Leeds și nici Arsenal nu au marcat vreun gol împotriva lui Newcastle. Magpies arată cât de bun este lanțul defensiv din fața portarului Nick Pope în fiecare săptămână în Premier League. Newcastle a primit doar 11 goluri în 18 meciuri, ceea ce o face cea mai bună echipă defensivă de pe insulă

Newcastle fapte & analiză

– Newcastle a pierdut cu 2-1 pe terenul lui Sheffield Wednesday în Cupa Angliei, în weekend.
– Magpies au avut anterior cinci meciuri consecutive fără să primească gol.
– Pentru a ajunge în sferturile de finală, Newcastle a învins până acum: Tranmere, Crystal Palace și Bournemouth.

Leicester Formular & Verificarea soldului

În contrast cu viitoarea lor adversară, Leicester City a reușit să avanseze în turul 4 al Cupei Angliei la sfârșitul săptămânii trecute. Golul marcat de atacantul Kelechi Iheanacho în minutul 55 al meciului a fost suficient pentru a învinge formația Gillingham din League Two. A fost prima victorie competițională pentru echipa antrenorului Rodgers după trei înfrângeri consecutive. Foxes a pierdut cu Newcastle, Liverpool și Fulham după patru triumfuri succesive. După ce Leicester City a fost blocată multă vreme în lupta pentru retrogradare în Premier League, Foxes a urcat inițial pe locul 13 în clasament. Cu toate acestea, Leicester se află la doar două puncte de zona retrogradării. În ciuda recentului succes din cupă, starea de spirit actuală este foarte tulbure.

În ofensivă este blocat

W

În special, cele trei înfrângeri recente din Premier League au arătat unde se află în prezent problemele din jocul Foxes. Leicester a marcat un singur gol în aceste trei partide. În total, trupa lui Rodgers a trimis 13 șuturi la țintă împotriva lui Newcastle, Liverpool și Fulham. Așadar, nu eforturile ofensive lipsesc, ci calitatea finalizării. Pe lângă asta, există și ghinion, așa cum a arătat bara transversală împotriva lui Fulham. O nenorocire și mai mare s-a întâmplat cu fundașul central Wout Faes împotriva lui Liverpool. Belgianul a marcat două autogoluri pentru a pecetlui înfrângerea echipei sale, care în prealabil preluase conducerea cu 1-0.

Leicester fapte & analiză

– Leicester s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Gillingham în Cupa Angliei, în weekend.
– Vulpile pierduseră anterior trei meciuri competitive la rând.
– Pentru a ajunge în sferturile de finală, Leicester a învins până acum: Stockport, Newport County și MK Dons.

Legistrări preconizate – ultima actualizare la 9 ianuarie 2023

Cu un loc în semifinale în joc, ambele echipe vor alinia formații de top. Prin urmare, nu se va utiliza rotația obișnuită a cupei. Este de așteptat ca Newcastle să joace în sistemul 4-3-3 pe care Eddie Howe l-a folosit ultima dată împotriva lui Arsenal. Vor lipsi, din cauza accidentărilor, Isak, Target, Dummett, Krafth și Shelvey.

De asemenea, Brendan Rodgers va alinia în teren tot ce are mai bun pe care Leicester îl are la dispoziție în prezent. Vulpile operează într-o formație 4-2-3-1, cu Vardy ca singur atacant. Viitorii vizitatori sunt, de asemenea, în prezent fără o serie de jucători cheie în Maddison, Evans, Bertrand, Praet, Pereira, Justin și Daka.

Newcastle – Leicester comparație directă & statistici

Duelurile recente dintre Newcastle United și Leicester City au fost pline de goluri și variate. Cel mai recent, Magpies a obținut două victorii la rând în fața celor de la Foxes. Înainte de asta, Leicester a obținut trei victorii la rând.

– S-au marcat cel puțin 2 goluri în fiecare din ultimele 5 întâlniri.
– Newcastle a câștigat ultimul meci de acasă cu Leicester cu 2-1.
– Leicester a câștigat ultima dată la Newcastle pe 03 ianuarie 2021.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.