Newcastle – Bournemouth Pont, pronosticuri și cote – 20/12/2022 EFL Cup

Home » Newcastle – Bournemouth Pont, pronosticuri și cote – 20/12/2022 EFL Cup

Newcastle United – AFC Bournemouth

Pentru fundașul dreapta Kieran Trippier, portarul Nick Pope și atacantul Callum Wilson, Cupa Mondială din 2022 s-a încheiat deja cu Anglia în sferturile de finală împotriva Franței. Cei Trei Lei au suferit o înfrângere amară cu 2-1 și au fost nevoiți să părăsească Qatar mai devreme decât își doreau. Cu toate acestea, cei trei jucători de la Cupa Mondială nu au avut prea mult timp să se acomodeze cu acest eșec și să își ia o scurtă vacanță de iarnă, deoarece activitatea cotidiană din Anglia revine din pauza de Cupă Mondială încă de miercuri. Trippier, Pope și Wilson vor juca marți în 16-imile de finală ale Cupei EFL cu clubul lor, Newcastle United. Magpies vor primi vizita celor de la Cherries din Bournemouth.

AFC Bournemouth a obținut promovarea directă în vară, după ce anul trecut a retrogradat din Premier League. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, echipa promovată are o șansă mare de a se răsplăti pentru ceea ce a realizat până acum în acest sezon cu un loc în sferturile de finală. Spre deosebire de colega de promoție Nottingham Forrest, Cherries nu se află pe loc de retrogradare, ci cu trei puncte avans. Astfel, încrederea în sine nu ar trebui să fie uriașă, dar suficient de mare pentru a ține pasul cu Magpies. Care dintre cele două echipe din prima divizie are mai multe șanse să ajungă în sferturile de finală, puteți citi în pontul nostru Newcastle – Bournemouth.

Newcastle – Bournemouth Info:

– Data și ora: 20.12.2022, ora 20:45.
– Locul de desfășurare: St. James Park, Newcastle
– Competiție: Cupa EFL, 16-imile de finală
– acoperire TV: DAZN

Newcastle Formular & Balance Check

În timpul pauzei de la Cupa Mondială, Newcastle United s-a menținut în ritm cu două meciuri de verificare. Magpies s-a impus cu 5-0 la Al-Hilal Riyadh și cu 2-1 în fața lui Rayo Vallecano. Deși aceste rezultate nu sunt deloc semnificative, ele se încadrează în tabloul sezonier al echipei antrenorului Eddie Howe. Dacă nu ar fi fost Arsenal și Man City, Newcastle ar fi fost probabil cea mai în formă echipă de pe insulă.

Tradiționalul club din orașul universitar s-a dezvoltat senzațional cu ajutorul banilor arabi, care au venit în vară prin preluarea clubului de către fondul suveran de investiții arab. Magpies a intrat în pauza de la Cupa Mondială pe locul trei în clasament, cu doar două puncte mai puțin decât campioana Manchester City, grație victoriei cu 1-0 în fața lui Chelsea. Newcastle s-a calificat în viitoarele 16-imile de finală cu o victorie la penalty-uri în turul 3 cu Crystal Palace.

Învins din august

W

De parcă nu ar fi fost de ajuns că Newcastle se află la doar șapte puncte în spatele liderului Arsenal și că a devenit un nou mare jucător, acest record general este remarcabil. De fapt, înfrângerea cu 2-1 la Liverpool, pe 31 august, a fost ultimul meci pierdut de Magpies. De atunci, au urmat opt victorii din următoarele unsprezece meciuri competitive. În ciuda noilor oportunități economice, echipa Magpies este în cel mai bun caz medie în comparație cu cea a lui Liverpool. În plus, opt echipe din Premier League valorează mai mult decât echipa pe care o are Eddie Howe la dispoziție. A fost o performanță incredibilă din partea lui Newcastle în acest sezon, în ciuda banilor arabi.

Newcastle fapte & analiză

– Newcastle s-a impus cu 3-2 n.E. în fața lui Crystal Palace, în turul 3 al Cupei EFL.
– Magpies sunt neînvinși în unsprezece meciuri competitive.
– Înainte de pauza de la Cupa Mondială, Newcastle a câștigat șase meciuri competitive la rând.

Bournemouth Formular &; Verificarea soldului

De fapt, meciul de cupă de la Newcastle va fi unul foarte special pentru antrenorul Gary O’Neil. După douăsprezece meciuri ca antrenor interimar al lui Cherries, oficialii lui AFC Bournemouth au decis să-l numească pe londonezul de 39 de ani ca succesor permanent al lui Scott Parker. Sub conducerea lui Parker, AFC a obținut promovarea în prima ligă în vară, dar sezonul a început dezastruos, lăsând Bournemouth în mijlocul zonei de retrogradare încă de la început și Parker a fost demis.

Sub conducerea lui O’Neil, Cherries a reușit să sară de pe locurile retrogradabile înainte de pauza de la Cupa Mondială. În prezent, echipa promovată se află pe locul 14. În ceea ce privește Cupa EFL, Bournemouth a învins-o pe Everton cu 4-1 în penultimul meci competițional înainte de pauza de la Cupa Mondială. Cireșarii chiar au intrat în pauză cu o nouă victorie, deoarece au reușit să învingă din nou pe Everton FC în campionat.

O’Neil cu suișuri și coborâșuri

AFC Bournemouth are un obiectiv clar definit în acest sezon. Premier League trebuie să fie păstrată. Gary O’Neil a început cu succes această misiune de antrenor interimar cu șase meciuri la rând fără înfrângere, dintre care Cherries a câștigat duelurile cu Leicester și Nottingham Forrest. După acest start de vis, seria de victorii sub O’Neil s-a încheiat, deoarece meciurile din Premier League cu Southampton, West Ham, Tottenham și Leeds au fost pierdute. După patru înfrângeri consecutive, AFC a câștigat meciul de cupă cu Everton cu 4-1, dar și cel de campionat cu Toffees cu 3-0. Cele 12 apariții de până acum sub comanda lui Gary O’Neil s-au soldat cu patru victorii, patru înfrângeri și patru remize. Există, de asemenea, o medie de 1,33 puncte pe meci și un bilanț pozitiv al golurilor marcate de 20:17 goluri.

Bournemouth fapte și; analiză

– Bournemouth s-a impus cu 4-1 în fața lui Everton în turul 3 al Cupei EFL.
– Cireșarii au câștigat două meciuri competitive la rând înainte de pauza de la Cupa Mondială.
– Antrenorul Gary O’Neil va sărbători marți premierul său ca antrenor principal.

Ligătorie preconizată – ultima actualizare la 19 decembrie 2022

Pe lângă fundașul dreapta Kieran Trippier, portarul Nick Pope și atacantul Callum Wilson, mijlocașul Bruno Guimaraes a mai mers la Cupa Mondială din Qatar pentru Brazilia, iar fundașul central Fabian Schär pentru Elveția. Toți cei cinci jucători de la Cupa Mondială au fost excluși înainte de semifinală, astfel că au reluat deja antrenamentele cu Newcastle și sunt pregătiți să joace în confruntarea cu Bournemouth. Toți cei cinci jucători sunt fixați în sistemul 4-3-3 al antrenorului Eddie Howe. În afară de fundașul dreapta Emil Krafth, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, toți sunt apți.

Pentru AFC Bournemouth, un singur jucător, fundașul central Lloyd Kelly (accidentare la gleznă), este accidentat. Antrenorul Gary O’Neil a făcut să se joace mereu cu o formație 4-4-2 în perioada în care a fost antrenor interimar al lui Cherries. Chris Mepham și Kieffer Moore, care au fost la Cupa Mondială pentru Țara Galilor, s-au întors deja pe coasta rece de sud a Angliei după faza grupelor.

Newcastle – Bournemouth comparație directă & Statistici

Doar de nouă ori a avut loc un duel între Newcastle și Bournemouth. Cu toate acestea, recordul direct le aparține clar celor de la Magpies, deoarece Newcastle este neînvinsă în șase meciuri împotriva lui Bournemouth. Ultimul meci dintre cele două formații, în septembrie, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

– Newcastle este neînvinsă în fața lui Bournemouth de peste 5 ani.
– Bournemouth a câștigat ultima dată la Newcastle în noiembrie 2017.
– Niciunul din ultimele trei meciuri de acasă cu Bournemouth nu a fost pierdut de Newcastle.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.