MK Dons – Leicester Tip, Pronosticuri și cote – 20/12/2022 EFL Cup

Home » MK Dons – Leicester Tip, Pronosticuri și cote – 20/12/2022 EFL Cup

Milton Keynes Dons – Leicester City

La doar două zile după finala Cupei Mondiale din Qatar, vacanța de iarnă se apropie deja de sfârșit în Anglia și mai ales pentru James Maddison, care s-a aflat în Orientul Mijlociu pentru cei de la Three Lions. Marți încep meciurile din 16-imile de finală ale Cupei EFL. Maddison va juca cu Leicester City la Milton Keynes Dons. Dons, din orașul Buckinghamshire, din sud-estul țării, joacă în a treia divizie engleză, EFL League One, și va fi, prin urmare, outsider marți seară. Cu toate acestea, după cum se știe, cupa are propriile sale legi. În plus, ligile inferioare de pe insulă nu au luat o pauză în timpul Cupei Mondiale, astfel că gazdele se află într-un ritm de joc și au astfel un avantaj decisiv.

Pe de altă parte, vulpile din Leicester au disputat ultimul lor meci competitiv în Premier League pe 12 noiembrie. În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, echipa antrenorului Brendan Rodgers s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Londra, în fața lui West Ham United, iar de atunci nu a mai disputat decât un singur meci de verificare, pe 10 decembrie, încheiat la egalitate, 0-0, cu francezii de la EC Troyes. În acest meci, Leicester a jucat cu o echipă B, deoarece mulți dintre jucătorii Foxes se aflau în Qatar. Dacă viitoarele oaspeți se vor întoarce din pauza de iarnă cu o victorie marți, puteți citi în pontul nostru MK Dons – Leicester.

MK Dons – Leicester info:

– Data și ora: 20.12.2022, ora 20:45.
– Locul de desfășurare: Stadium MK, Buckinghamshire
– Competiție: Cupa EFL, 16-imile de finală
– acoperire TV: DAZN

MK Dons Formă &; Verificarea balanței

De fapt, Milton Keynes Dons nu este ultimul club de clasă inferioară din 16-imile de finală. Tot din divizia a 3-a a rămas și Lincoln City, care a rămas în postura de titular. În plus, Gillingham, din liga a patra, va juca tot marți pentru un loc în sferturile de finală. Echipa antrenorului Liam Manning a învins cu 1-0 pe Sutton United, din divizia a patra, în prima rundă și a produs o adevărată surpriză în runda a doua. Pe 23 august, Dons a învins cu 2-0 pe Watford FC, care a retrogradat din Premier League abia în vară. După această surpriză, Morecambe, din divizia a patra, a fost învinsă tot cu 2-0. Acum, echipa din Buckinghamshire se confruntă cu probabil cel mai important meci competitiv al anului.

V

W

Triumful cu Hornets în turul 2 arată că în cupă există întotdeauna propriile legi. Dar Dons se află într-un sezon foarte dificil, motiv pentru care acest succes a fost cu atât mai mult o surpriză. Echipa antrenorului Manning se află pe un loc retrogradabil în activitatea de zi cu zi. Milton Keynes se află în prezent pe locul 23 în clasament și penultimul. În campionat, cei de la Dons sunt fără victorie de cinci meciuri și chiar au câștigat doar unul din ultimele unsprezece meciuri de campionat. Acest lucru face cu atât mai puțin probabil ca Leicester să rateze marți un loc în sferturile de finală.

MK Dons fapte & analiză

– The Dons a câștigat primele trei runde din Cupa EFL cu 1-0, 2-0 și 2-0.
– În divizia a 3-a, Milton Keynes se află în prezent pe penultimul loc în clasament.
– Cu Watford, Dons a eliminat deja un adversar de clasă superioară în cupă.

Leicester Formular și verificare a soldului

Leicester City a intrat în Cupa EFL abia în turul 2 și este foarte norocoasă că are șanse să treacă marți în sferturile de finală. Foxes a fost nevoită să ajungă până la penalty-uri în runda a 2-a la Stockport County, echipă din a 4-a divizie, unde Kiernan Dewsburry-Hall a transformat lovitura de pedeapsă decisivă. Echipa din prima divizie a rezolvat cu multă încredere următoarea sarcină din runda a 3-a, cu o victorie cu 3-0 în fața celor de la Newport County, tot din divizia a 4-a. Prin urmare, echipa antrenorului Brendan Rodgers cunoaște pericolul de a subestima un adversar de categorie inferioară. Înainte de pauza de iarnă, Foxes a câștigat două meciuri la rând în Premier League. Everton și West Ham au fost învinse cu 2-0.

V

W

Nici Leicester City nu are un sezon ușor. Foxes au fost mult timp pe loc de retrogradare în Premier League, dar s-au stabilizat în ultimele săptămâni dinaintea pauzei de la Cupa Mondială. Între timp, Foxes se află pe locul 13 în clasament. Tendința este una ascendentă, Leicester a acumulat 12 puncte în ultimele cinci meciuri de campionat. Doar Man City i-a învins pe Foxes cu 1-0, în timp ce Leeds United, Wolverhampton, Everton și West Ham au fost învinse. În plus, echipa antrenorului Rodgers a câștigat aceste meciuri fără să primească vreun gol. O diferență de goluri de 10:1 se desprinde din ultimele cinci meciuri de campionat.

Leicester fapte & analiză

– Leicester a câștigat doar la penalty-uri în runda a 2-a și cu 3-0 în runda a 3-a.
– Vulpile au câștigat cinci din ultimele șase meciuri competitive.
– De la înfrângerea cu 1-0 în fața lui Man City, Leicester a câștigat trei meciuri ca urmare.

Ligătorie preconizată – ultima actualizare la 18 decembrie 2022

Probabil că cel mai cunoscut jucător al lui Dons este William Grigg. Atacantului i-a fost dedicat un cântec, „Will Grigg on fire”, în timpul Campionatului European din 2016, unde atacantul, acum în vârstă de 31 de ani, a făcut spectacol cu Irlanda de Nord. Antrenorul Liam Manning se bazează pe Grigg într-un sistem 3-4-3.

În victoria cu 3-0 din etapa a 3-a în fața lui Newport County, antrenorul Brendan Rodgers a menajat câțiva dintre jucătorii săi obișnuiți. Având în vedere că Dons joacă din nou cu un adversar de categorie inferioară, nu este puțin probabil ca un alt unsprezece B să fie lăsat să joace. Jucătorii de la Cupa Mondială Maddison și Tielemans au revenit deja la antrenamente pentru Foxes.

MK Dons – Leicester Comparație directă & Statistici

The Dons s-au întâlnit deja de 16 ori cu Foxes. Leicester s-a impus de opt ori, în timp ce Milton Keynes a câștigat doar de șase ori. Alte două dueluri s-au încheiat fără învingător. Ultima dată când cele două cluburi s-au întâlnit a fost în Liga a 3-a, în 2009. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.

– Leicester a pierdut ultima dată un meci în fața celor de la Dons în urmă cu 22 de ani.
– Milton Keynes a câștigat ultima dată împotriva Foxes în 2000.
– Ultimele patru dueluri s-au încheiat cu 2-2, 2-0, 4-0 și 3-2 pentru Leicester.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.